Pluspunten

Vriendelijk personeel, veel variatie, snelle service

Pluspunten

Enorme diversiteit aan produkten. Als je iets zoekt en de Hobbygigant heeft het niet dan mag je concluderen dat het er ook niet is. Service. Advies. Internetwinkel loopt ook geweldig. Uren wel snuffelen en sneupen. Ideeen opdoen. Helaas kom ik te weinig maar als ik weer iets om handen wil hebben is de Hobbygigant the place to be!!! (zou wel heel graag keertje bij de birdies willen kijken)

geen

Pluspunten

goede service en snelle levering

geen

Pluspunten

Ik ben altijd heel vriendelijk te woord gestaan.

Ik heb lang op mijn bestelling moeten wachten, moest daar zelf achteraanbellen, werd dan wel vriendelijk bejegend.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk berichtje op factuur.

Ga zo door

Pluspunten

Supersnel, de kleuren matchen vrij goed de kleuren zoals weergegeven op de website.

Het heen-en-weer klikken op de site (bv op zoek naar wolletjes voor een bepaalde pendikte) verloopt niet zo snel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Copi moeilijk te lezen voor beginner de kabelsteet van ponch.

Pluspunten

Snelle levering, en telefonisch goed bereikbaar.

Contact via mail zeer moeilijk, alles schijn bij hobbygigant in de 'spam' te belanden, zelfs als je mail van hen beantwoordt.

Pluspunten

Een keurig verzorgde en snelle levering. De webshop heeft een uitgebreid assortiment.

Haha: Graag ook levering van groot verpakkingen tijd, want die kom ik te kort. M'n vingers jeuken als ik al die leuke spullen zien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er worden materialen verkocht waar ik moeilijk aan kan komen.

Stramien wordt in vaste maten verkocht. Je zult dus meestal meer moeten kopen, dan je nodig hebt. Wanneer echter blijkt, dat je soedanstramien hebt gekocht i.p.v. smyrnastramien, kun je het niet ruilen, omdat het 'afgeknipt' is. Ik vind, dat dit argument alleen geldt, wanneer ik een afwijkende maat besteld zou hebben. Vaste maten moeten ruilbaar zijn!

Pluspunten

super snel en keurig verpakt afgeleverd en niet duur

Pluspunten

snelle verzending en correcte afwikkeling van de bestelling!

Pluspunten

Snelle levering, aardige contacten

Er is zó veel keus in garens dat zoeken erg lastig is. Is dit een nadeel of een compliment?

Pluspunten

Snelle service. Makkelijk te bestellen en gauw aan huis. Hele fijne wol om mee te werken (haken en breien)

Bij het verzenden werd niet PostNl gebruikt terwijl er wel voor betaald was. Na telefonische melding werd geld geretourneerd echter niet het hele bedrag. Niet erg was voor een goed doel neem ik aan (haha)

Pluspunten

Overzichtelijke site Snelle levering Ruime keus

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

uitgebreid assortiment snelle levering

Pluspunten

Goede prijzen. Vlot in huis.

Pluspunten

snelle levering, goed produkt

prijs kan voordeliger

Pluspunten

Veel keus en razendsnelle levering zijn bekend. Maar ook even dat telefoontje omdat de kleur wol die voorradig is, iets afwijkt van wat ik besteld heb. Complimenten!

Ik bestelde Lana Grossa Organico. Op de website bleken niet alle beschikbare kleuren te staan. Voor een on line-winkel is dat natuurlijk toch wel belangrijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke site door goede onderverdeling in subcategorieën.

zou ik zo niet weten

Pluspunten

Snelle levering, leuke extraatjes en natuurlijk prachtige wol

Even telefonisch contact opnemen met de klant bij kleurafwijking in totaal van de bollen

Pluspunten

Snelle correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitgebreide catalogus, bij vragen snel een antwoord, snelle levering

Pluspunten

Helemaal goed, snelle levering.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn