Mijn bestelling is niet op voorraad en komt niet zo snel binnen. Daar kan de winkel niets aan doen, ook al is het heel vervelend. Maar het is wel zo dat ze dan gewoon wat ze wel op voorraad hebben toch gratis aan je verzenden, zodat je toch op je andere spullen niet hoeft te wachten. En de accessoires zijn op deze webshop toch goedkoper heb ik het idee.

Snelle levering en fijne spullen

Precies wat ik nodig had en voor een fijne prijs. Zeker een aanrader!

Goed product

Bestelling netjes verwerkt en netjes op de hoogte gehouden omtrent verzending

Nog geen ervaring, heb bestelling geplaatst en tot op heden nog niks ontvangen

31 mei bestelling gedaan en tot op heden nog niks ontvangen

Alles wat ik had besteld op tijd bezorgd

Alles wat ik had besteld op tijd bezorgd. Leuk dat ze Smyrna voor knoopkleden in kleuren verkopen die ik op andere sites niet had gezien. Ook milieuvriendelijk gezien de spullen in een hergebruikte doos werden gestuurd. Prima winkel

Het is een goede ervaring

Alles is goed en zonder beschadiging aangekomen.

uitsteekend

alles netjes verzorgd

Ruime keus, wel even zoeken in de volle winkel, vriendelijk personeel dat goed helpt

Graag een tip: via de website is het ontzettend moeilijk zoeken. Je kunt steeds doorklikken maar moeilijk terugvinden wat je eerder in beeld had. Er zit iets onlogisch in. Zelfs als je een naam van een product hebt krijg je niet in beeld wat je zoekt. Als de website duidelijker zou zijn, zou ik regelmatig wat bestellen. Nu heb ik het alleen gedaan nav wat ik in de winkel had gezien. Die producten vond ik niet terug op de site. Overigens telefonisch prima geholpen.

Netjes

Keurig nakomen van levering. Product kwaliteit prima. Netjes verpakt.

Snelle service, goede prijs

Goede prijs voor de producten en ook snel geleverd. Hobbygigant beveel ik zeker aan

Smyrna pakket

Mooie kleuren en leuk om te doen Het stramien is erg hard en stevig Dus ik moet veel kracht gebruiken om de pen erdoorheen te krijgen en dan heb je kans dat het draadje wol mee gaat, dan kun je weer opnieuw beginnen maar dan is het gat wat groter

nog niet bekend

Mijn bestelling is tot op heden nog steeds niet binnen, daar jullie wachten op nazending. Wel al betaald maar tot op heden nog steeds niks binnen

nog eens iets bestellen !

Makkelijk besteld, betaling ging vlot en de aflevering was vlot en de inhoud geheel conform de verwachting. Wil binnenkort nog een eigen project uitvoeren, en dat zal dan zeker geen probleem zijn.

Ben zeer tevreden.

Uitstekend!

Makkelijk besteld, snel geleverd en het product was precies zoals verwacht. Helemaal goed!

snelle en goede service.

Fijne ervaring!

Ik heb voor het eerst hier besteld en het was erg fijn! De website werkt prima op zowel computer als telefoon. Ik kreeg ook heel snel mijn materiaal binnen en het was erg netjes verpakt!

Volledig naar wensen

Kwaliteit en vlotte service

Heel tevreden met bestelde producten . Snelle levering

Snelle levertijd

Ene dag besteld volgende dag al op transport

Heb al meer dan 30 jaar ervaring met de winkel

Kom zelf al meer dan 30 jaar persoonlijk in de winkel, nu online bestelt, volgende dag het bestelde in huis. SUPER

SUPER

Prima levering Goed verpakt Artikelen super

Mooie set

Mooie set, heldere uitleg en goede kwaliteit. Geen naald bijgesloten.

Super snel geleverd

Super goede shop en snel geleverd

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn