Leuke houten huisjes!

Makkelijk online bestellen, snel geleverd en waar het om gaat; hele leuke 3 houten huisjes voor aan de muur in mijn dochter's slaapkamer :)

Aan de telefoon prima geholpen.

Gebeld met een vraag, werd teruggebeld, goede service.

Ik werd gelijk gebeld omdat 1 kleur stift niet meer leverbaar was.Er werd me een andere vergelijkbare kleur aangeboden. Snelle service.Volgende dag alles in huis

Prettig meedenken en erg vlotte service!

Ben met veel plezier bezig met een prachtig babydekentje van hele mooie Merino wol. Keuze uit hun uitgebreide assortiment. Ben blij met het meedenken over kleuren en patroon. Erg vlotte service en coulantie bij het ruilen. Fijn goed bereikbaar via de telefoon, vriendelijke mensen bij de klantenservice. Alle lof!

Een prima zaak voor creatieve spullen.

Ze houden zich aan de afspraak en als iets niet op voorraad is wordt je gebeld. Ook als de bestelling niet helemaal duidelijk is wordt je gebeld. Erg prettig en vriendelijk personeel.

Raar

Helaas twee steren omdat ik helemaal wat anders ontvangen als ik besteld heb. Email gestuurd geen antwoord gekregen daarom heb ik telefonisch contact gehad. De vrouw was vriendelijk en zei dat email in spam was. Uiteindelijk is alles netjes geregeld voor beide parteien. Dus ja... volgende keer beter opletten.

Veel keuze in wol, goede kwaliteit, snel geleverd.

Snel en netjes verzonden, keurig verpakt, aantrekkelijke prijs.

Als er iets mis van de levering wordt je goed en deskundig geholpen. Probleem snel opgelost. Levering altijd netjes optijd.

Prima levering

Gewoon zo als het moet. Besteld is geleverd.

Verbaasd!

Een herhaalde bestelling geplaatst, het zelfde item als voorheen, Jeans Reparatiedoek 11 x 36 cm. Zonder enige mededeling ontving ik Jeans Reparatiedoek 10 x 30 cm. Het kost mij extra tijd om te bellen, dus ik accepteer het maar zoals het is, het verschil qua formaat vind ik acceptabel. Graag met de klant communiceren wanneer de bestelde items afwijken!

Mooie materialen, goede service

Ik woon in het buitenland maar het wordt gewoon hier naartoe verzonden. Een artikel was niet op voorraad, ik kreeg netjes een e-mail met daarin de vraag of ik wilde wachten tot het weer voorradig was of ik kon kiezen voor een aangeboden alternatief. Alles was heel netjes verpakt. Materialen zijn van goede kwaliteit.

Netjes en snel geregeld

Snelle afhandeling en vriendelijke medewerker bij de klantenservice.

Er werd een verkeerde kleur garen geleverd, maar ik kreeg snel het goede met een retourbon. Altijd snelle levering, heel fijn!

Snel en simpel.

Snelle levering.

Positief

Levering keurig uitgevoerd, doch pas na aanvulling van voorraad.

Snelle levering en goede service.

Mijn bestellingen zijn steeds heel snel geleverd. Meestal de volgende dag al in huis, netjes verpakt. TOP!

Snelle levering en goede spullen

Bestelde spullen kwamen snel en zijn ook goed van kwaliteit

Slechte service

Ik heb onlangs een 2de boek bij jullie besteld . Op moment ik mijn bestelling had afgerond kwam ik tot de conclusie dat ik dit exemplaar al had. Ik heb geprobeerd om de klantendienst te berijken om dit nog te proberen te annuleren,maar telefonisch werd het nummer totaal niet herkend. Na lang zoeken kwam ik uiteindelijk uit op jullie email adres... Ik heb zo kort en gedetailleerd mogenlijk mijn verhaal gedaan met de veronderstelling dat mijn vraag op zn minst zou worden gelezen... Maar niks. Het enigste wat ik van jullie krijg is reclame met de vraag om jullie te beoordelen... Wel van mijn part krijgen jullie 0 sterren + over de 8 € verzendkosten moeten betalen vind ik nog es de kers op de taart. SCHANDALIG!!!!!

Zeer snelle en goede levering

Mooie kwaliteit garen en zeer snelle levering.

prachtig

goede uitleg bij elk product en duidelijk uit gedrukt mooie verpakking snelle levering en genoeg keuze naar ieders wens zeer zeker aan te bevelen u vind zeker u keuze

Ondanks dat het garen niet op voorraad was, toch nog vrij snel binnen gekregen

Mooie wol prima klantenservice

Makkelijk bestellen en uitgebreid assortiment

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn