Correcte levering

Ik had een bestelling gedaan en bij de levering ontbrak ik een artikel. In de plaats van dat artikel zat een borduurblad. Ik dacht dat ze dit in de plaats hadden gegeven, maar een week nadien was mijn artikel -die ik niet had ontvangen- nagestuurd. Echt een verzorgde en correcte levering. Ik raad iedereen Hobbygigant.nl aan!!!

meedenkend en accuraat reagerend

Jammer genoeg was mijn bestelde niet meer direct leverbaar. Ik kreeg het aanbod eventueel een andere kleur te bestellen. Daar was ik niet mee geholpen. Binnen een dag kreeg ik vervolgens mijn betaling geretourneerd.

Ruime keuze, goede communicatie

Een product gekozen dat niet in voorraad was - duidelijke communicatie hieromtrent gekregen. Toch redelijk snel geleverd. Mooie kwaliteit producten.

goede wol en daarbij klopt de informatie van de webshop

Prima kwaliteit! wat je iet is wat je krijgt

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering goed assortiement

Prima bedrijf, prima levering en hele snelle levering.

Prima levering en hele snelle levering

Niets op aan te merken

Al een paar keer handdoek besteld met borduurrand. Prima kwaliteit en snel bezorgd.

goede kwaliteit spullen

Mijn bestelling is prima en tijdig geleverd. Alles luchtdicht verpakt.

geniaal en makkelijk

ik had mijn knopen in no time aangezet. ik heb alle knopen van mijn kleding voorzien van dit produkt.

Goede snelle levering van de bestelde artikelen

Snel verstuurd netjes verpakt

....

Goede en uitgebreide winkel

Betrouwbaar en transparant , kortom gewoon goed

Hobby Giant is mijn favoriet

Het product dat ik bestelde was zeer snel afgeleverd, de verpakking heel goed en de producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik kan Hobby Giant sterk aanbevelen.

Goede producten voor een mooie prijs.

Snelle reactie op mail

Klantgericht klantvriendelijk

Hier kom ik al jaren, als ik wil nodig heb. Krijg altijd goed advies, als ik er om vraag. Heel tevreden en als je wat besteld is het er binnen een paasdagen of zelf de volgende dag al

Vlotte verzending, duidelijke website

Vlotte verzending, duidelijke website

Veel spullen, goede prijzen, snelle verzending maar helaas trage post.nl

Geen enkel commentaar over hobbygigant.nl Heb ook geen contact gehad behalve de bestelling via de website. Helaas duurde het verzenden bijna een week. Tja. Helaas.

correcte levering of navraag naar vervang artikel = TOP

jammer dat het patroon van het dekentje, of de link voor het patroon niet dadelijk mee doorgestuurd wordt.... Je krijgt je materiaal en moet dan nog bekijken hoe je aan het patroon geraakt Ik heb gemaild en heb nog geen antwoord =3 werkdagen geleden

Alles wordt snel geleverd en als iets niet op voorraad is kun je altijd overleggen over een alternatief,zodat je toch snel weer lekker kunt handwerken.

Op 10 februari 2021 bestelling geplaatst, 18 mei vandaag;nog steeds niets geleverd, ondanks mail-contact 1x en 1x tel.contact. Maar dat is ook al weer meer dan 6 weken geleden. Communucatie over trage (of geen ?) levering behoort te verbeteren.

Snel en netjes afgewerkt

Goede kwaliteit

keurig verpakt, vlot geleverd.

Duurt lang voordat bestelling binnen is

Waar blijft mijn bestelling 172755

Slechte communicatie

Had 3 kleine dingen besteld. Duurde erg lang, dus maar een mail gestuurd. Daar moet ik nog antwoord op krijgen. Dus toen gebeld en zou terug gebeld worden. Ook dat gebeurde niet, dus nog maar een keer bellen. Toen kreeg ik te horen dat er één doosje naalden niet op voorraad was. Toen gekozen voor een ander maat , en het was de volgende dag in huis na bijna 2 weken.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn