Goede service en kwaliteit behoeft geen krans. maar van mij krijgt U een kroon!

Keurig verzorgd, op tijd geleverd. Goede verpakking !

Goede spullen en service

Goede adviezen gekregen, vlotte levering en makkelijk ruilen bij foute levering. Er volgt snel antwoord op mails en telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk.

was in orde en snel

Is voor herhaling vatbaar en aan te raden aan anderen

Fijne webshop. Alleen 1 product niet accuraat met omschrijving

Kraaltjes waren kleiner dan 8mm & ipv 50 zaten er 48 in. Gelukkig had ik een tweede zakje, maar het is niet leuk als je met een project bezig bent en net te kort komt haha! Voor de rest erg tevreden met de rest van de bestelling en verzending was ook snel. Ik zou zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

Zeer goed en snel

Zeer goed en snel

Gezellige contacten. Denken met je mee.

. snelle toezending. En als er iets niet op voorraad is word je gebeld om iets anders uit te zoeken.

In een woord helemaal geweldig!

Ben heel blij met mn bestelling.Was er al heel lang naar op zoek.En ook een snelle levering.Helemaal top!

Snelle en correcte levering.

Jammer dat ik niet het juiste kleur van lana yarns omega kon terug vinden. De kleur op dr site verschilt van de werkelijke kleur.

Prima levering en goede producten

Prima levering. Een artikel was niet op voorraad en ik werd daarvan op de hoogte gesteld met behulp van een e-mail en dat vond ik zeer netjes. Daarna kreeg ik weer een e-mail dat de artikelen tezamen waren opgestuurd. Omdat sommige artikelen cadeautjes voor een ander zijn, weet ik niet of het goed is maar de wol die ik besteld had met het gratis patronenboek ziet er goed uit. Ook de borduurnaalden zijn prima.

Bestelling ging makkelijk en snelle goede levering

Snelle en correcte levering

mooi op tijd en goed verpakt

ruim assortiment en snelle levering

Bestelling gedaan. Goed ingepakt en snelle levering

Prima advies en direct leverbaar

Het was even zoeken in hun winkel omdat het een ouder model was, maar Kim van Hobbygigant wist het voor mij te regelen. Toppers!

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Kreeg netjes bericht dat het bestelde artikel wat later Kwam

Gewoon goed

Bestellen en wordt geleverd, dus gewoon goed

Vlot geleverd, voldeed aan de omschrijving

Vlot geleverd, voldeed aan de omschrijving

Perfect in orde zag er keurig uit.ben er erg tevreden mee en snelle leveringing

volgende keer bestel ik zeker weer bij hobbygigant

Super snelle levering

Mooie prijs en snelle service. Mijn was ruikt weer zalig.

Prima service, ruime collectie

Als ik het niet kan vinden bij mijn eigen wolwinkeltje, kan ik altijd bij de Hobbygigant terecht. Zó fijn!

Nette duidelijke site, met lieve attente medewerkers!

Mijn bestelling was niet compleet, netjes over gebeld door een medewerker! Snelle levering, netjes verpakt!

De juiste producten geleverd en netjes op tijd.

Mijn ervaringen zijn zeer goed.

Goed verzorgt goed ontvangen

Goed materiaal genoeg garen duidelijke telpatroon

Formidastisch

Heel fijne service , voor herhaling vatbaar .

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn