Goede en snelle service

Goede en snelle service. Bestelling was snel binnen. Ook heeft hobbygigant een breed assortiment.

Overzichtelijke site en snelle levering

Ik had de producten die ik zocht snel gevonden en ze werden echt snel geleverd. Heel tevreden.

Super mooie slabbetjes besteld. Prachtige kwaliteit met een mooie borduurrand. Ga hier zeker vaker bestellen!

De bestelling werd vlot en correct afgewerkt

Een snoepwinkel voor iemand die van haken houdt

Een heerlijke winkel met vriendelijk personeel en heel veel bolletjes wol!

Had beter gekund

Grootste gedeelte van de bestelling was goed. Maar ik heb een bol wol gekregen die los lag, dus zonder naamkaartje en lijkt daardoor gebruikt. Ook lijkt deze kleur niet de juiste. Hierover heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice. Dat de kleur die ik wilde, ik niet heb ontvangen. Daarnaast lijken foto's van kleuren die ik wel wil online dezelfde. Dus hier heb ik ook een vraag over gesteld. Helaas heb ik hier na 2 weken nog geen antwoord op gekregen. Helaas want ik ben op zoek naar een kleur voor een groot tapijt en heb daarvoor veel wol nodig. Mijn vertrouwen in de website is nu een beetje weg dus ben op zoek naar een andere site en wol.

SUPPER

Top gedaan. Had besteld en kwam er achter na het weekend dat ik iets niet goed had berekend, heb gelijk gebeld en met hulp van hun het juiste gemaakt en ze hebben het voor mij veranderd en toen de goede maten opgestuurd dus TOP

Snelle en goede levering

Twee dagen na de bestelling had ik alle spulletjes al thuis, zo fijn, kon ik gelijk verder.

Veel artikelen bij jullie. Veel keuze. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik zal hier vaker bestellen.

Superwinkel

Supersnelle levering

Duidelijke website waar je een product goed en snel kunt vinden.

De zoektocht naar een bepaald product ging snel en gemakkelijk. Nadat de bestelling geplaatst was kwam er meteen een melding via de mail dat de bestelling binnen was. Ben zeer benieuwd naar de aflevering.

Goede ervaringen

Website is helder. Ik bestel en mijn moeder ontvangt de wol vrij snel daarna. Veel keuze. Blij mee!

Altijd kwaliteit

Altijd netjes geleverd als er een nalevering is goede communicatie en later netjes afgeleverd Kwaliteit is erg goed en geeft veel borduur plezier

zeer goed

goede geregeld en snel

Leuke ervaring met deze verkoper

het artikel dat we bestelden werd snel geleverd. Artikel is in de smaak gevallen. Wij zijn tevreden klanten.

Snel, correct en juiste top artikel

Snel, correct en juiste top artikel

Goede service, snelle verzendingen. En leveren mooie garen af.

Fijne ervaring qua leveringen en aanbiedingen.

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Leuk assortiment en duidelijke handleiding bij de artikelen.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd. Foto’s van het product hadden iets beter gemogen.

Top kwaliteit en goede service!

Erg tevreden over de service in zijn algemeenheid! Na per abuis een verkeerde levering te hebben ontvangen werd dit binnen een dag opgelost!

Ondanks dat de postbode moeite had mijn bestelling af te leveren, kon de helpdesk mij prima helpen. Ze ware goed bereikbaar en reageerde snel. Pakket moest naar Frankrijk dus heeft een hele rit achter de rug. Deze voor mij eerste bestelling kwam uiteindelijk prima aan. Vrouwtje blij dus ik ook !

Super goede en helpvolle winkel!

Ik heb het heel en snel binnen gekregen wat ik heb besteld! Het is een super goede winkel en helpt je als je vragen hebt! Zelf ben ik 12 jaar en haak ik veel en het is super leuk voor alle leeftijden jong en oud!

Bij bestelling Cotton 4 besteld perongeluk nr 3 gekomen binnen enkele dagen omgeruild via de post goed geregeld

Super snelle levering

Doordat mijn wol vacuüm verpakt was kon het gemakkelijk door de brievenbus. Had het de volgende dag al in huis!

heel goed

Snelle levering.