Super goede en nette bezorging

Pakket is netjes ingepakt. Materiaal is goed. Hebben ze iets niet dan belken ze op om te overleggen of er wat anders voor in de pmaats kan komen.

Perfect geregelf

Alles netjes en snel

Good items

The shipment took quite a time, but overall I'm happy with my experience

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Goede en snelle service

Duidelijke site en goed overzichtelijk.

Borduurstof en borduurgaren besteld. Snelle levering, keurig verpakt. Goede prijs-kwaliteit.

Prettig contact

Snelle reactie op online bestelling. Zou wat langer duren omdat niet alles voorradig was voordat het verstuurd zou worden. Na week telefonisch contact bleek het net compleet te zijn en klaar voor verzending. Er bleek iets niet te kloppen bij ontvangst en dat is heel snel na telefonisch contact opgelost.

Goede service en snelle levering.

Goede producten en een snelle levering

Was top!!

Lekker snel en keurig netjes. Alweer 1 zin

Super.

Heel veel producten voor een betaalbare prijs!! Snel bezorgd!!

Slecht product

Heb alles via de gebruiksaanwijzing gedaan maar het blijft niet zitten op de kleding. En dan heb ik nog eens meerdere gekocht. Baal vreselijk want is weggegooid geld en zit nog steeds met kapotte broeken

Vlugge en correcte levering

Een sneller geleverd als aangegeven datum

Snelle levering en mooie kwaliteit

Ik zocht 2 soorten garens. Een wolmix voor een baby spencer en een bepaalde katoen in heel lichtblauw. Beide waren van een ouder patroon of matchend met een garen dat ik een paar jaar geleden heb gekocht. Dus ik was blij dat Hobbygigant beide garens in het assortiment had. Verder had ik een foutje gemaakt in mijn bestelling en na telefonisch contact werd mij geadviseerd hoe dit op te lossen. Super dus!

Goed bedrijf, werd leuk geholpen.

Ik kende het bedrijf niet,maar ik vind het fantastisch, heel goede service leuk geholpen,nemen de tijd voor je. Ga beslist weer wat bestellen daar. Benerg tevreden.

geen problemen

uitstekende service

Fijne site

Snel geregeld alles en snel geleverd

Gewoon top

Tevreden klant

Snelle verzending Met reparatie doek voor jeans prima een gat in jeans kunnen maken. Gaat heel makkelijk!

goede service en goede kwaliteit

Snelle levering en keurig verpakt.

Aanbevelingswaardig.

Netjes en snel geleverd.

Veel keuze en goede website

Snel en goede afhandeling bestelling

Snelle service...mooi garen

Besteld en binnen twee dagen in huis, goed verpakt en mooi garen

Mijn bestelling werd snel geleverd

super.

na vele bestellingen ben ik nog steeds zeer tevreden met jullie,dank je wel.

Wat ze beloven komen ze na . Ieder bedrijf je belooft het is er binnen een bepaalde tijd en dan d vertraging heeft in zijn verstuurde pakketjes verschuilt zich achter de Corona maatregel . Hobbigigant belooft dit niet alleen maar handelt er ook naar gewoon perfect. Dank jullie hiervoor

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn