Uitstekend.

Ik had advies nodig over de wol die ik wilde bestellen. Ik ben toen goed geholpen in het maken van mijn keuze. De service is erg goed!

Heel gied

Top levering

Mijn pakket is snel en netjes geleverd.

Vriendelijke vlotte hulp!

Vriendelijk geholpen, goed advies, vlotte bezorging

Super service

Breipakket besteld, waren wat dingen verkeerd geleverd. Super snel alles opgelost en nieuweproducten ontvangen. Kijk er kan altijd ietsfout gaan, zijn allemaal mens. Verder erg veel keuze in mooie wol soorten. Zeker weer eens beatellen

Geheel tevreden

Heel prettig tel.geholpen en verzending snel en keurig Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Fijne ervaring met online bestellen en ophalen

Ik vond het een fijne ervaring om te kunnen bestellen en een mail te krijgen als het klaar lag. Je kunt het dan op een voor jou gewenst tijdstip ophalen. De overzichtelijke site maakt het bestellen gemakkelijk.

Hobbygigant heeft een enorme sortering en verstuurt vlot.

Het is een heerlijke winkel om rond te neuzen, ze hebben zo veel! Ook zijn ze vlot in het versturen van je bestelling, al duurt het op 't ogenblik wat langer (door de corona?)

Zeer tevredenen

Snelle levering en mooi product.

Super snelle levering en altijd goede service. Ga graag naar Apeldoorn om hier te snuffelen in het uitgebreide assortiment.

Duidelijke website, gebruikersvriendelijk en snelle levering.

Ik heb meerdere bestellingen gedaan, van boeken tot haakmateriaal. Alles goed verzorgd en snel geleverd.

Top!!

Prima en duidelijke site. Foutje in levering werd meteen hersteld,opgestuurd en volgende dag in huis. Top!!!!

prima, snel en volledig

Bestelling op zondag en levering in de bus op dinsdag is snel en alles klopte dus een tevreden klant.

Fijne winkel, goede service

Toen mijn bestelling via internet helaas niet geleverd kon worden, ben ik een dag later gebeld door een dame van de winkel met de vraag of ik met een vervangend product akkoord ging. Zeer vriendelijke en correcte behandeling, en product uiteindelijk snel geleverd. Product is ook van goede kwaliteit, ben erg tevreden.

Super service

Altijd bereid mee te denken met nieuwe projecten.

Snelle en vriendelijke service

Zie boven

Perfecte afhandeling

Snelle levering en mooie kwaliteit. Ik ga er zeker nog vaker bestellen.

Ik miste twee bolletjes garen van een bepaalde kleur. Van een andere kleur kreeg ik een bolletje te veel. Ik kreeg meteen de twee ontbrekende bolletjes nagestuurd en mocht het extra bolletje ook houden.

Top!!!

Topservice

Topwinkel

Bestelling geheel naar tevredenheid verlopen. Winkel met enorme keus aan artikelen. Blij mee!

Gewoon goed

Bestelling keurig geleverd Was niet op voorraad maar eerst goed op de hoogte gehouden

Snelle en zeer correcte levering!

Bestelling was snel en zeer goed verpakt binnen!

Wow

Heel snel geleverd

Goed en snel

Snelle levering en goed materiaal. En mocht iets niet op voorraad zijn wordt er netjes gebeld of gemaild.

De hobby gigant kan ik aanraden

Het materiaal is prima en het wordt snel en goed geleverd

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn