Goede service en mooie wolletjes

Ik geef een 10 altijd goede service Klanten service goed bereikbaar En hele mooie wol

Wat heerlijk!

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. Echt een fijne nieuwe hobby ontdekt via de site. Het bestellen verliep goed en ik kan dit bedrijf dus ook zeker aanbevelen. Komende zomer heb ik een mooi zonnebloem kleed gehaakt en dan gaat die voortaan mee op vakantie in de caravan! :)

Heel goede ervaring voor de eerste keer

Ik heb voor de eerste keer een bestelling hier gedaan en het liep heel vlot dus ik ben wel heel blij

Click en collect

Ik heb een bestelling geplaatst online om het in de winkel op te halen. De producten staan overzichtelijk en duidelijk op de website. Zodra je bestelling klaar staat om opgehaald te worden ontvang je een mail. Bij het ophalen in de winkel staat duidelijk aangegeven waar je je product(ten) kan op halen. Snel, makkelijk en bovenal veilig. Zeer te vrede over me producten.

Snel en vriendelijk

Had eigenlijk zo snel mogelijk veiligheids oogjes nodig. Even gebeld en werd super vriendelijk geholpen. Als ik online zou bestellen, zou ik het 's middags nog kunnen ophalen. Na de lunch zouden ze direct beginnen met de nieuwe bestellingen. Heel fijn, vooral omdat ik maar 600 meter van de winkel af woon! Ze weten precies waar ze over praten en er is zo ontzéttend veel keuze uit verschillende soorten wol, dat je een dag nodig hebt om alles te bekijken! Ik ga hier sowieso mijn ogen blijven kopen!

Goed en snel

Het bestelde wordt goed en snel geleverd

Goede service en snel

Betrouwbaaar

snelle goede afhandeling.

Eenvoudig bestellen en snel aan de gang

Je zoekt wat je wilt hebben en in mijn geval kwamen met de post de naalden al gauw binnen

Perfct

Alles online besteld en keurig verpakt af kunnen halen. Een kleur van bolletje katoen was anders dan ik in mijn gedachte had en dat werd direct voor mij aangepast.

Ik kreeg mijn bestelling snel en alles was zoals omschreven.

Ben, tevreden. Ik geef nooit 5 sterren , want er is altijd verbetering mogelijk

Vlug en netjes verzonden.

De Corona-hulp in Lockdown-dagen.

Eerst heb ik telefonisch advies gekregen. Dezelfde dag kon ik mijn bestelling al ophalen.

Heel erg goed!!!!!!!

Alles goed en bekwaam afgehandeld

goede klantenservice

Ik wilde graag wol bijbestellen in hetzelfde kleurbad. De dame ging meteen vergelijken en ik kreeg direct antwoord. Top! Zowel afhalen als op laten sturen gaat lekker snel.

Positief

Snelle levering en goed verpakt

Groot aanbod, goede prijs, snelle levering en goed verpakt.

Ik was verrast over het grote aanbod met scherpe prijzen. Mijn bestelling was stevig verpakt en snel geleverd. Top !

Geweldig geholpen,

Ik vond het fijn om de artikelen op te kunnen halen, ook de aandacht daarvoor was geweldig

ik kreeg heerlijke producten

omdat ik die breitassen ooit eerder kocht heb ik pas geleden ook weer gekocht voor mijn breiwerken om ze op te slaan

Veel keuze en snelle levering

Er is volop keuze op de website, ook producten die ik bij andere leveranciers niet meer kon vinden. De levering was snel ondanks dat het bij de vervoerders drukker was dan normaal.

peima

goed geregeld

Prima en snelle service

Goede overzichtelijke website. Snelle reactie na bestellen en de volgende dag je bestelling al op kunnen halen. Top!!

Prettige zaak met snelle levering

Goed assortiment met veel keuze. Snelle levering

Mooie wol Prima verzorgde verpakking Snelle verzending Kortom,tevreden klant.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn