Prima service zoals afgesproken

Ik vind het wat lastig zoeken voor de sokkenwol op de website, maar eenmaal de juiste bollen gekozen gong het vlot. Ik kon de wol al de volgende dag ophalen

Gewoonweg top!

Snel bezorgd en mooie kwaliteit

Hobby gigant is gewoon goed

Prettige winkelen zowel online als in de winkel. Correct in versturen en communicatie.

Prima geregeld

De ene dag besteld, de volgende dag afgehaald. Prima voor elkaar. Ik ben zéér tevreden!

Leuke producten

Ik kon op de website vele leuke producten vinden! Bestellen was makkelijk en de levering op tijd. Enige minpunt: wat een bordurenpakket wel en niet bevat is niet helemaal duidelijk in de beschrijving.

goede website, snelle levering

Fijne website, heel duidelijk. Snelle levering.

geweldig

ik heb gehandicapt kind die kruipt omdat ze niet kan lopen maar al haar knienen van broeken gaan stuk en die lapjes wat ik bij jullie besteldt kan je zo er op strijken idieal goede uitkomst ben er blij mee en het is ook goed voor kinderen waar knien van broeken kapot gaan

Geweldig netjes en snel

Ik had per ongeluk maar één bolletje garen in mijn winkelwagen bij de bestelling. Snel gebeld, nog extra gevonden en voor mij gereserveerd, kon meteen meer bijbestellen en nog met eerste bestelling samenvoegen. Procedé een beetje ingewikkeld, maar heel vriendelijke mensen aan de telefoon gehad en snel alles na wens ontvangen. Graag opnieuw!

Snel, betrouwbaar en groot assortiment

Regelmatig koop ik mijn spullen hier. Het assortiment is heel breed en de service is top. Snel geleverd of snel een mogelijkheid om het op te halen. Heel erg blij mee !

Bedankt

Ben er blij mee kan ik weer verder

Pakketje lag zeer snel klaar om afgehaald te worden!

Winkel met zeer groot assortiment.

Groot assortiment

Heerlijk om vlak in de buurt te hebben. Ruime keuze, vooral ook in bandjes garen knopen ritsen enz. Helaas nu al maanden alleen op bestelling. Helaas geen winkel afspraak mogelijk.

Goede service!!

Per ongeluk de verkeerde formaat geleverd maar keurig en snel opgelost. Verder was de bestelling compleet en netjes verpakt.Volgende dag al de juiste in huis!! Vriendelijke aan de telefoon en een mooi groot assortiment.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik had een bestelling geplaatst en had een paar dagen later alles in huis. Netjes verpakt en goede kwaliteit

De Wolhal / gigant is een mooie oude wol winkel Een begrip in Apeldoorn Alleen jammer in deze carona tijd dat ze niet open zijn op afspraak Niet iedereen kan internetbankieren Dus deze groep kan ook niks bestellen hier Hoop dat de wolhal binnenkort open gaat Of dat ze toch overwegen op afspraak de winkel te openen Zou mooi zijn Tot snel hoop ik

Mooi en snel

Snel geleverd en artikelen komen goed overeen met de foto's en omschrijving. Mooie kwaliteit. Zal er vaker bestellen.

Fijne ervaring

Superklantvriendelijk en snel

Klantvriendelijk en snel

Prima verzorging en vlug.!!!!

Kon gelijk door met borduren, vlugger kan het niet

Snelle levering en producten zijn zoals afgebeeld

De levering was snel. En de producten zijn van mooie kwaliteit en precies zoals op de foto.

Geweldige service

Eerlijk en correct. Ik had bij mijn bestelling iets dubbel besteld en ik werd meteen gebeld en hetgeen ik teveel betaald had zat netjes bij mijn levering. Heel vriendelijke telefoontje gehad

Goeie keuze in deze tijd

Snelle levering, waar.voor je geld

Snelle levering!!

Na bestelling op een duidelijke website de spulletjes snel in huis..

Perfect!

Heel vriendelijk personeel en ze denken met je mee.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn