snelle levering!

Groot assortiment, veel keuze.

Topservice

Mijn bestelling was snel verzonden en ook geleverd. Bij het uitpakken kwam ik erachter dat ik een artikel miste. Heb toen gebeld met de klantenservice. De medewerkster was heel vriendelijk en behulpzaam. Ze heeft het missende artikel op dezelfde dag naar mij toegestuurd en deze had ik binnen 2 dagen.

super snelle service

snelle service duidelijke site normale prijzen

Snelle service en ruim assortiment

Snelle verzending, ruim assortiment

Verkeerde bestelling geplaatst via internet Prima hersteld na telefonisch contact!

Goed.

Misschien een verbetering. Uitgeprinte bon op bodem doos was denk ik niet helemaal droog zwart streep op witte aida stof. Ik had 1 meter besteld niet in zijn geheel nodig dus geen probleem hoor maar misschien iets om op te letten. Voor de rest heel vlug thuis dus goed!

Zeer klantvriendelijk en fijne service

Pakketten die ik besteld had bleken in back order te zijn, en onbekend wanneer ze geleverd konden worden. Omdat het een kado betreft, en ik dus voor een bepaalde datum de pakketten binnen wilde hebben, heb ik even gebeld. Zeer vriendelijke mevrouw hielp me vergelijkbare pakketten uit te zoeken die ze wel op voorraad had. Deze zijn direct verzonden en had ik de volgende dag in huis. Kado dus alsnog op tijd binnen!

Mijn bestelling werd snel en goed geleverd.

positief

Snel en betrouwbaar.

De bestelling was niet helemaal op voorraad, we kregen keurig bericht dat de bestelling iets langer ging duren.

Zoals ik verwacht had.

Helemaal top

Was precies als besteld en super snel geleverd

Prima webshop

Met deze webshop zeer goede ervaring, prima service en de juiste kwaliteit

Alles was prima geregeld!

Alles was prima geregeld!

Snelle en goede service

Als ik een bestellinng plaats heb ik m uiter 2 dagen later binnen. Super

Helemaal top

Goede website en overzichtelijk. Duidelijke e-mails met status verzending.

snelle bezorging

Snelle bezorging, goede kwaliteit. Mijn enige, een beetje vreemde 'klacht' is dat er een hele sterke (parfum?) geur aan de haakkatoen zit. Dat zou ik liever niet hebben.

Makkelijk te bestellen en snel en correct afgewerkt. Binnen korte tijd had ik mijn pakketje in huis en kon ik aan de slag.

Ik had mijn bestelling stel binnen en levert goede kwaliteit echt een aanrader.

Goed op de hoogte gehouden

Netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en snel telefonisch geholpen.

Na een telefoontje wqa er snel wat te regelen. Zodat ik snel verder kon met mjjn project.

Snel en netjes verpakt in huis

Snelle verzending , goede webshop en netjes verpakt !

Vlot en prima kwaliteit!

Ik bestelde wol in verschillende kleuren. Het bestellen online ging vlot en makkelijk. Ik ontving mijn bestelling snel en kon ook makkelijk de leveringsplaats aanpassen.

Prima geregeld !

Vriendelijke dame aan de deur toen ik had aangebeld, netjes verpakt, snelle service!

Geweldig geholpne en fijne afhaalservice

Ben niet een ervaren handwerkster, maar werd met geduld geholpen en er werd voor me gecheckt of mijn benodigdheden in het magazijn voorradig waren. Afhaalloket was snel, goed en veilig.

Snelle en correcte levering van de bestelde goederen.

Heb eigen niets aan het voor boven gestelde toe te voegen. Ben zeer tevreden.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn