Ik heb hobbygigant nog niet zo lang geleden voor de eerste keer gebruikt. Hun website is zeer overzichtelijk. Heb je een vraag dan kun je gewoon even bellen en word je zeer vriendelijk te woord gestaan. Producten worden zeer snel en goed verpakt bezorgd. Ik ben een fan.

Hele goede service!

De bestelling was niet helemaal goed overgekomen. Na 1 telefoontje werd alles goed en vlot geregeld. Daarbij is iedereen erg aardig.

Snelle goede levering

Zeker in deze Corona tijd fijn dat de klant gerichtheid zo soepel en vriendelijk verloopt. Draagt zeker bij om de positiviteit hoog te houden.

super

het geheel is heel overzichtelijk en gemakkelijk fijn om te winkelen

Alles keurig op tijd

Wol goed te vinden op de site. Bestellen gaat makkelijk

ik had borduurstof besteld. Volgende dag in huis keurig op de draad geknipt chapeau.

Mooi product

Deze levering niet helemaal compleet de naald ontbrak verder ziet het er weer prima uit !

Naar 2.5 week nog geen mail over het ophalen van mijn bestelling

Na mijn bestelling met keuze afhalen, krijg ik geen bericht. Als ik na 3 dagen een mail stuur dan krijg ik pas 5 dagen later antwoord dat ik op de mail moet wachten dat mijn bestelling klaar ligt. Dit is nu ook al een week geleden en nog steeds niks. Kortom na ruim 2 weken weet ik nog niet wanneer ik de bestelling kan halen terwijl alles op voorraad was. Hopelijk een eenmalig foutje!

De producten die ik heb besteld zijn van goede kwaliteit, de levering was supersnel en ik ben blij met mijn aankoop! Ik heb inmiddels al 3x besteld en zou dat zeker nog een keer doen (als ik door mijn wol heen ben haha)

Vlotte service en heel klantvriendelijk

Je wordt zowel in de winkel als aan de telefoon goed en vriendelijk geholpen.

Goede en snelle service

online besteld, en netjes op tijd mijn bestelling binnen gekregen!

Snelle verzending, mindere service

Ik had gevraagd om wol van hetzelfde verfbad maar dat kreeg ik niet.

Uitstekende communicatie en supersnelle levering!

Het garen wat ik wilde was op dat moment niet beschikbaar. Ik heb me aangemeld voor de email melding dat wanneer het garen weer aanwezig zou zijn ik een mailtje zou krijgen. Na plusminus 3 weken was dit ook het geval en nu ben ik al drukdoende bezig met het breien van de Amoroso sjawl. Het is super mooi garen. Ik ben er erg blij mee! De levering van het garen was ook prima!!

snelle levering en alles in orde.

snelle levering en alles in orde. Veel keuze en makkelijk om alles te vinden in de webshop. Prima.

Geweldige levering, alles compleet en snel geleverd!

Op zondag diverse artikelen besteld, waaronder Vervaco knoopkussen egels, bollen sokkenwol, rondbreinaaldjes, stekenmarkeerders en een centimeter. Alles compleet en op tijd geleverd. Super service. Voorheen had ik een knoopkleed besteld bij doezelf.com. De ingredienten voor dit knoopleed waren verre van compleet. Helaas had ik dat als beginner veel te laat in de gaten. Uiteindelijk heeft Vervaco alles opgelost. Het knooppakket wat ik bij Hobbygigant bestelde was prima op orde. Netjes in een dichtgeplakte doos! Super service! Super levering! Super tevreden! Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering goede service en altijd even vriendelijk

Keurig nette en snelle levering!

Niet zo makkelijk om via een website te bestellen omdat je breigaren eigenlijk gewoon moet zien en voelen in de winkel maar de bestellingen die ik gedaan waren toch altijd goed door de goede informatie op de site. Ben erg blij en tevreden met jullie producten. Zo blij dat jullie mij nu al als een vaste klant mogen zien.

precies wat ik had besteld

precies wat ik had besteld, iets later dan beloofd. Dat was niet heel erg want ik had toch niet direct tijd om er aan te beginnen. Al die mensen die alles direct willen hebben maken hun leven wel erg ingewikkeld.

Fijne webshop

Snelle service goede kwaliteit

super.

zeer tevreden over de producten en de dienstverlening

Vlotte ophaaltijden. Netjes verpakt

Heb een bestelling geplaats. Kreeg gelijk een bevestiging. Kort erna een mail dat de bestelling klaar lag in de winkel. Kan zelf kijken welke dag en tijd uitkomt

Bestellig was toch niet op voorraad. Nu al 3 weken aan het wachten.

Bestellig gedaan die op voorraad zou zijn. Meteen na het bestellen was het toch niet op voorraad, en krijg maar geen contact met de klantenservice. Geen idee wanneer en of het nog binnen gaat komen. Erg teleurstellend. Ik kan niet eens meer annuleren. Waardeloos bedrijf dus.

Snelle leveribg

Makkelijk te bestellen. Goede verpakking en snelle levering

Alles perfect verlopen

Na mijn bestelling heb ik onmiddellijk reactie gekregen en binnen de beloofde tijd ontving ik een mail met de verzendinfo + track and trace. De bestelling kwam binnen de beloofde tijd, was zorgvuldig verpakt en de kwaliteit was zoals ik verwacht had. Ik ben een zeer tevreden klant en zal hier nog bestellen.

Goede service, snel in huis!

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn