Fantastish

Kom er al 30 jaar eerst in de wolhal en nu hobbygigant , je wordt er altijd vriendelijk geholpen met zeer goed advies, denken goed met je mee. Ik zou zeggen blijf zo doorgaan en ik blijf gezellig komen.

Netjes verpakt, en snelle levering

Dat de bestelling eerder werd geleverd dan was aangegeven! Top!!

slechte service en late reactie

Artikelen die ontbreken en reactie daarop is gewoon slecht en laat.

De spullen zijn heel goed en zel geleverd

Alles loopt hier gesmeerd! Levering, service enz enz

Fijne site met groot assortiment en volop keus. Snelle levering, alles heel duidelijk en fijne service.

Late levering, slechte communicatie

Ik had meerdere dingen besteld voor een project waar ik graag snel mee aan de slag wilde gaan. Op de site stond dat alle producten leverbaar waren, maar drie dagen na mijn bestelling kreeg ik een e-mail dat één van de producten niet op voorraad was en besteld moest worden bij de leverancier, waarna alle producten in één keer opgestuurd zouden worden. Ik heb toen een mail teruggestuurd om te vragen hoe lang dat zou duren, waar ik geen antwoord op kreeg. Uiteindelijk heb ik meer dan een week gewacht op de spullen. Als ik dat van tevoren had geweten, had ik ergens anders besteld. De spullen zijn wel van goede kwaliteit en waren netjes verpakt, vandaar de twee sterren. Ik zou ook niet per se afraden om hier te bestellen, want uiteindelijk is het allemaal goed gekomen, maar ik vond de gang van zaken zo wel erg teleurstellend.

Zeer positief

Hele snelle levering

Ik ben enorm goed geholpen , met mijn babydekentje

Geweldig!

Zeer goede ervaringen met Hobbygigant. Een kleur bol wol was niet op voorraad maar ik werd snel (3 uur na bestelling plaatsen) gebeld met de vraag of ik wou wachten tot die leverbaar is of dat ik een andere kleur wou ontvangen. Hele nette afhandeling dus! Ook de levering is mooi snel en ben zeer tevreden!

Besteld en dag later ophalen!

mijn ervaring was gewoon goed

goed is goed

vertrouwd adres

Snelle levering en vriendelijk!

Ik had op dezelfde dag nog iets nodig. Na een belletje kon ik het gelijk online aanvragen en 's middags ophalen. Echt top! Altijd vriendelijk en meedenkend.

echt prima

mijn bestelling was niet geheel op voorraad, werd keurig over gebeld, vlotte afhandeling van bestelling

Zeer ruim assortiment en zeer snelle levering

Fijne onlinewinkel om lekker in te slaan. Overzichtelijk en supersnelle levering.

Je besteld een pakket en heb daarin toch nog bewegingsvrijheid in keuze optes. Snelle levering en je wordt geïnformeerd wat er gebeurd.

Erg vriendelijk

Heb een bestelling geplaatst. Helaas hadden ze mijn kleur niet meer. Ik werd daar netjes over gebeld. Kreeg goed advies over andere kleur. Moet ook een boekje bij, bij mij bestelde pakket, helaas kwam er maar niks. Dus gebeld werd vriendelijk te woord gestaan. Bleek dat het boekje er nog niet was dus nog even geduld. Maar weet zeker dat het goed komt. Ook hun zijn natuurlijk afhankelijk wanneer iets gelevert word en soms moet je gewoon wat geduld hebben.

Artikel snel geleverd

Het product bevalt goed

Heb een heel goede ervaring.

De bestelling is heel snel binnen. Had een vraag, heb gebeld en ben heel goed geholpen.

De Muud breipunten etui besteld. Volgende dag al in huis, echt super blij mee.

Mooie artikelen en snelle service, heel blij mee.

Goed en snel

Mij bestelling goed en snel geleverd, alleen een grote doos met weinig vulling.

Snelle levering van fijne producten.

Ik had mijn bestelling snel binnen. De producten voldoen aan mijn verwachtingen.

Goede en snelle levering

Netjes verpakt en snel thuis bezorgd

Mijn ervaring is zeer goed.

Ik ben meer dan tevreden met mijn boodschappen en de communicatie met Hobbygigant

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn