Goede snelle levering

Mijn ervaring is goed. Het bestellen ging simpel en de levering was vlot.

Alles snel en prima geleverd. Blij mee.

Vlotte service

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Garens altijd met hetzelfde partijnummer.

Top geregeld

Ik kon wat ik nodig had makkelijk op de site vinden en daarna bestellen. Alles werd op tijd geleverd. Ik kom zeker bij jullie shoppen als ik weer wat nodig heb!! Groeten van een tevreden klant.

Altijd geweldige service and artikelen netjes thuis bezorgd!

Ik heb al meerdere keren van Hobbygigant gekocht en kom steeds weer terug voor al mijn 'yarn needs'. Altijd goeie kwaliteit, inclusief super budget garen en fancy garen!

Prima snelle service

Fijne hulp en uitleg na telefonisch contact.

De service is puik!

Vlotte afhandeling

Goede snelle service

Goede, snelle service en leuk dat je een extraatje krijgt

Snel

Snel,goed verpakt

prima, en snelle afhandeling!

Na bestelling snel bericht, bij ophalen van mijn pakje leuk kontakt met de medewerkster!

Snel en brievenbus pakketje.

Ruime keuze snelle levering

Prima !

Heel vlot voorzien van mijn bestelde handwerkproducten, waarvoor dank!

goed advies, snelle service en levering

Bestelling niet geleverd

Ik bestelde 2 handwerkjes die op voorraad zouden zijn. Dat bleken ze niet te zijn hoorde ik enkele dagen na mijn bestelling. Sindsdien niets meer gehoord, wel betaald.

Prima geleverd en duidelijke handleiding

Ik kon mijn bestelling snel ophalen bij de winkel en werd vriendelijk geholpen.

Het ging om een set kabelnaaldjes, en ik wilde ook advies over mijn breiwerk. Toen ik de naaldjes ophaalde heb ik gevraagd of ze nog bereikbaar zijn voor advies, en dat zijn ze: ik ben welkom aan de telefoon!

Groot assortiment, snelle levering.

Bij problemen wordt het snel telefonisch opgelost.

Uitstekende service en veel keuze

Uitstekende service, alles wordt heel snel geleverd

Fijne web site en een snelle levering

Het bestelde is snel geleverd

Klantenservice????

Ik ben nog steeds aan het wachten op een reactie op mijn bericht waar de zending is, status online zegt is nog steeds in depot En op mn vraag wanneer het bezorgd gaat worden krijg ik geen reactie :-(

Was netjes verpakt , en snel en precies wat besteld is

Prima service.

Geweldige mensen die je willen helpen. Vriendelijk en vooral een luisterde oor. En begrijpen wat je graag wil.

Makkelijk bestellen.

Product in goede staat ontvangen en van verwachte kwaliteit.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn