goed product en super snel geleverd

Product, snel geleverd en top kwaliteit!

Correcte en snelle levering

prima hoor

prima bedrijf

Attent, meedenkend, vriendelijk

De site was volledig maar als onervaren smyrna starter toch gebeld voor advies. Vriendelijk aan de telefoon met goede suggesties over de benodigdheden. Daarna de site ingevuld en alles werd compleet en snel thuis bezorgd.

Perfect, snelle levering, prachtige produkten

X

Goed verzorgd

Ik heb via 'call en collect' één bolletje garen uit de opruiming besteld, maar het is net zo keurig afgehandeld als grotere bestellingen. Heel fijn!

Perfect, snel, goede prijzen

Super leuke winkel met goede prijzen. Service was snel, alles was perfect! Ik kom zeker terug!

Zeer klantvriendelijk

Ik kwam nog wol te kort en snapte iets niet , ik heb gebeld, er is met mij mee gerekend en gedacht en werd er zelfs nog op gewezen dat ik met een bijbestelling wel moet letten op het juiste verfbad. Er is gezocht en er werden nog twee bollen voor mij gevonden. Echt super!!!

Snelle service , goede kwaliteit

Ik koop regelmatig hier mijn handwerkspullen en de kwaliteit is prima. De service ook. Als er iets niet klopt of goed is zoeken ze samen met mij maar een goede oplossing. Ze hebben goedkoop garen/ katoen/ wol en duur garen / katoen/ wol. Dus voor ieder wat wils.

Fantastische service

Een verkeerd product ontvangen. Met ėėn telefoontje met een uiterst vriendelijke medewerkster het probleem opgelost. De volgende ochtend het juiste product in huis. Super!!

8,5

Goed afgeleverd en een goede en vriendelijke klantenservice.

Verkeerde kleur garen gekocht,teruggestuurd en geen probleem geld na 2 dagen terug geboekt. Hele goede service.

Supersnel

Goede producten en snel geleverd

Goede levering en netjes verpakt

Goede zorg en levering

snelle service, goed contact, kan bestelling meestal binnen 24 uur ophalen.

veel leuke nieuwe ideeen in de winkel opgedaan. grote keuze aan wol en katoen. leuke patronen die de medewerkers zelf bedacht hebben. Kortom, een winkel waar ik zeer regelmatig kom en waar het ook goed online te bestellen is.

Geweldige service

De mensen die er werken zijn erg aardig. De prijzen van de producten zijn eerlijk en de kwaliteit is goed. Zeker een aanrader.

Alles keurig via de site uit kunnen zoeken.

Keurig ingepakt en ruim van te voren bericht dat het opgehaald kan worden. Prima service

goeie service

Bij het bijbestellen van extra breiwol heeft iemand voor me gecheckt dat ik dezelfde verfbad kon bestellen. Gelukt!

Alles was er de volgende morgen al.

Vaker iets besteld. Zeer tevreden, mooie producten.

extra service

Het door mij bestelde artikel was niet voorradig. Telefonisch overeengekomen dat ik hetzelfde artikel zou krijgen, maar een andere kleur. TOP!

Snelle levering; goed verpakt

Ik kende deze site nog niet en ga graag zelf naar een wolwinkel om mijn keuze te bepalen. Maar in deze Coronatijd heb ik ontdekt dat er meer mogelijkheden zijn om aan wol te komen. De website ziet er goed uit, bestelling ging vlot. Ook de aflevering.

Vlot geregeld en netjes geleverd.

Er is een groet keuze, bijna onbeperkt. Als je dan besteld, wordt het netjes afgewerkt.

Super service

Wol die ik had besteld was niet op voorraad. snel alternatief besteld .goed geregeld met de achteraf betaling ,dat moest worden gewijzigd omdat er 1 bol minder was . Top geregeld allemaal en volgende dag bestelling al in huis .

service gericht

er werd meegedacht en ik werd vriendlijk te word gestaan. en snelle levering

Denken goed met je mee. Bellen kan altijd voor overleg

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn