Snel, uitgebreid assortiment

Snelle levering uitgebreid assortiment

Echt mooi producten,goede kwaliteit, snel bestellen, snel reactie, perfect!

uitstekende service en heel erg klantvriendelijk

goed bereikbaar en heel erg bereid om het de klant naar de zin te maken. als er iets niet via de site duidelijk is, is het via de telefoon op een heel behulpzame manier op te lossen. mocht er iets mis gaan dan is er altijd een prima oplossing!

Goede en snelle service

Normaal gesproken ga ik naar de winkel, maar in deze tijd is de online service ook erg goed en is alles wat ik nodog had op Voorraad

Lekker snel geleverd

Lekker snel geleverd!!!

Besteld en snelle levering.

Super snelle levering

Binnen een dag geleverd

Top!!!

Heel fijn vandaag besteld overmorgen in huis gewoon perfect

mooi product

goed geleverd!

Correcte communicatie en snelle nette levering

Bestelde goederen lekker snel in mijn favoriete winkel opgehaald.

Traag en geen contact

Ik heb op zaterdag een bestelling geplaatst en deze heeft nog steeds dezelfde status. Contact gezocht via formulier maar geen reactie. Als iets niet op voorraad is, geen probleem maar dan wil ik daar graag over geinformeerd worden - zodat ik wat anders kan uitzoeken. Ik zal hier niet nog een x bestellen.

Prima service, op maat gesneden!

Ik had persoonlijk contact met een medewerker van de Beekbergse Wolhandel en zij heeft ervoor gezorgd dat ik het juiste bolletje wol kon afhalen, toen het weer mocht.

Niet tevreden

Ik heb op 4 februari een knoopkleed besteld en direct betaald, nog steeds niks ontvangen of een indicatie gekregen van hoe lang het nog duurt

Slecht

Heb oogjes besteld gereclameerd dat ik te weinig heb ontvangen, wel betaald en helemaal niets over gehoord !!!

Goede berichtgeving en informatie, snelle levering, stevige verpakking.

Ik kocht die jeans reparatiedoekjes altijd in een winkeltje. Maar door de situatie kocht ik bij jull

Ik heb een erg goede eerste ervaring met jullie bedrijf. Ik zou een 9 geven. De prijs is goed en de verzending ging ook erg snel ondanks de sneeuw en problemen bij de post. Dank.

Veel keus en een prima service

Per vergissing een verkeerde bestelling opgegeven. Ik werd diezelfde dag gebeld of de bestelling wel klopte. Nee dus, is hersteld en de terugbetaling ging vlot. Veel keus en een prima advisering in de winkel.

Ben zelf benieuwd ivm met de haakcursus want ik maak graag dingen maar vroeger niet goed opgelet bij de oma en wil ik het dupergraag kunnen

Matig

Helaas is de ervaring niet helemaal geweldig met de bestelling. De optie op kleuren touw te bestellen was niet aanwezig. Dus daarom gebeld met de klantenservice, netjes te woord gestaan en vervolgens de bollen er los bij gezet in de winkelwagen. Kleuren van het garen kwamen bij aankomst overeen met de website. Echter de omschrijving die erbij gedownload diende te worden, matchte niet. 2 knooptechnieken zijn omgedraaid en het touw is veel dunner dan de foto hoe de hanger eruit komt te zien. Erg jammer. Want nu zit ik met een plantenhanger die niet klopt en niet stevig is. Ikzelf heb al ervaring met knopen, maar kan me voorstellen dat de uitleg ook niet voor iedereen helder is. Al met al jammer van de aankoop. De bestelling werd echter snel verzonden, dat is positief.

snelle levering prima website

Helemaal goed, niets op aan te merken.

Ondanks dat ze bij jullie ook besteld moesten worden toch een snelle levering super.

Altijd al geweldig geweest, kom er al jaren

Zeer vriendelijk

Als je belt de dames staan je bij met raad en daad zeer vriendelijk en lekker snel opgestuurd cq ophalen helemaal top ben zeer tevreden

Heel erg goed

Snel en netjes geleverd.

Ze komen hun belofte na

Breigaren niet voorradig ,zo gauw de nieuwe zending binnenkomt word het nagestuurd, belofte nagekomen hartelijk bedankt

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn