Super snelle levering

Keurig verpakt en snel geleverd. Goede service

Pakket bezorgd op de afgesproken tijd. Bestelling ook netjes verpakt. Ga zeker vaker bestellen bij jullie.

Deskundig, behulpzaam en vriendelijk.

Altijd bereid om mee te denken. Ik ben al jaren klant en kom graag in de winkel waarin je ook steeds weer iets nieuw ontdekt. Je voelt je er thuis.

Lange wachttijd bij klantenservice

Ik heb breigaren besteld voor een kindersjaal wat ik snel heb ontvangen. Toen ik aan de 2e bol begon, merkte ik een kleurverschil op. Ook de structuur van het garen was een heel klein beetje anders. Ik heb gelijk de nummers gecontroleerd en die zijn van alle 3 de bollen exact gelijk. Ik heb een mail met duidelijke foto naar de klantenservice gestuurd maar nu willen ze nog weer nieuwe foto's.....

Super service en netjes verpakt

Goed geregeld en zou er zeker wat bestellen.

Gezellig

Klantvriendelijk, denken mee, gastvrijheidbeleving

Duidelijke webshop, bestelling snel ontvangen. Kortom: tevreden!

De webshop is zeer duidelijk, assortiment is groot, snelle levering. Ik ben zeer tevreden!

Supersnel geleverd!

Binnen 24 uur in huis. En dat in deze drukke tijd!

Subliem

Uiterst vriendelijk bij telefonisch contact inzake door ons gewenste informatie. De bestelling daarna via website "piece of cake". Heel simpel en gemakkelijk. Toezending via GLS tot nog toe altijd binnen twee dagen. CHAPEAU !!!!

hopeloze garen

levering was prima Snel de spullen ontvangen De garen bestaat uit 4 heel dunne draadjes naast elkaar van katoen, welke heel moeilijk te verwerken is. Ik had een betere kwaliteit verwacht

Отлично

Прекрасная и быстрая работа! Спасибо!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Mooi op tijd en erg duidelijke beschrijving

Doen wat ze beloven

Snelle levering alkes aanwezig. Prima service

Prima verwerkte bestelling, snelle levering

Ondanks deze drukken tijd , bestellen en de volgende dag in huis! Echt top

Vond uiteindelijk daar de wol die ik zocht.

Op zoek naar een aantal bollen van Langyarns. Uiteindelijk bij de Hobbygigant gevonden en binnen een paar dagen kon ik aan de slag!

zeer goede service en vlotte behandeling

Handig, die platte vacuüm enveloppen. Ik hoef dan niet perse thuis te zijn. De Scandinavische wol is perfect. Het wordt een echte stoere Noorse jurk voor mijn kleindochter van 12. Mooie tijdinvulling tijdens de Corona. Harry

De bestelling was prima geregeld. De levering duurde wat lang maar dat lag aande bezorging?

zeer goede service

Was mijn eerste bestelling en zal niet de laatste zijn.

Zeer goede service

Goede website, snelle levering

Mijn bestelling was en is heel goed aangekomen zoals jullie hadden beloofd.

Levering volgens afspraak

Snelle correcte levering

Snelle en zorgvuldige afhandeling van de bestelling

Ik heb nu twee keer iets online besteld. Dit werd beide keren binnen twee dagen keurig bezorgd. En ook natuurlijk met de juiste bestelde producten. Dit werkt zeker motiverend om snel weer iets te bestellen. Fijn om in de lockdown periode met je handwerkhobby bezig te kunnen blijven.

Vlot en net afgehandeld

Binnen de beloofde tijd had ik het pakketje, netjes ingepakt, binnen. Het garen werkt lekker; ik ben een gelukkig breiend mens. :-)

Al jaren trouwe klant in de winkel, maar nu door de omstandigheden online moeten bestellen. Zelfs op deze manier is er snel en goed antwoord gegeven op mijn vragen en de bestelling is helemaal naar wens en snel verzonden. Ze hebben mij hier nog nooit teleurgesteld, en altijd goed advies gegeven.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn