Zeer snelle levering super

Supersnel geleverd

goede en snelle service. perfect

De bestelling wordt altijd snel verwerkt zeer goede service.

Zeer goede ervaring

Vlotte opvolging van de bestelling en zeer vlugge levering . Komen al hun beloftes na.

Zeer tevreden over snelle levering en over de super kwaliteit.

Mijn eerste ervaring is zo goed dan ik voor deze site zal blijven kiezen. Makkelijk en super kwaliteit. Een voltreffer van formaat. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Snelle levering, goede spullen

Goede en snelle service

Verscheidene keren heb ik besteld bij de Hobbygigant, ze zijn snel, en het wordt netjes verpakt. Ze hebben ook een uitgebreid assortiment.

Mijn bestelling heb ik supersnel en goed verpakt ontvangen, waarvoor dank.

De aflevering zou ongeveer 5 werkdagen duren, maar was er al na twee dagen. Ik kom nog een keer terug.

Snelle levering, en het knoopkussen wat ik besteld had was precies zoals afgebeeld stond op de site

Een goed bedrijf, wat snel verzend, de bestelling is in goede staat ontvangen en voldeed precies aan wat er vermeld stond op de website

Foute levering maar super hersteld en ook nog snel. Ik blijf klant en zal het zeker aanbevelen!!

Super goed afgeleverd

Op site de breinaald uitgezocht die ik nodig had. Een rondbreinaald van een veel betere kwaliteit dan ik via een andere site besteld had!

Producten zijn uitstekend!

Net als de vorige keren heel snel geleverd, prima verpakt en een genot om mee te werken. Ben zeer tevreden. Natuurlijk jammer dat we niet kunnen snuffelen in de winkel op dit moment maar de info op de site is zeer goed! Jullie hebben er een vaste en zeer tevreden klant bij.

Bestelling geplaatst en kwam heel snel binnen. Super!

Goed assortiment en vlotte levering

Helemaal goed

Snelle levering, groot assortiment en leuke, informatieve blogposts!

Snelle levering en goede service

Zeer tevreden over de afhandeling en communicatie per mail

Zeer deskundig en prettig advies!

Er wordt zeer deskundig en prettig advies gegeven!

Prima contact en levering

Vraag via Messenger werd snel beantwoord! Jammer dat het niet vandaag bestellen, morgen in de brievenbus is, maar dat staat ook netjes op de site. Fijn dat het soms door de brievenbus kan met vacuüm enveloppen!

Goed.

Alles klopte qua levering maar duurde wel helaas erg lang voordat het binnen was. En de verpakking mag iets beter zijn flink beschadigde natte doos maar kan natuurlijk onderweg gebeurd zijn.

Snelle levering, mooie pakketten

De producten die op voorraad waren werden snel geleverd. Jammer dat niet duidelijk is als een borduurpakket niet op voorraad is. Bellen is sneller, op mails wordt niet snel gereageerd. De ontvangen pakketten zijn erg mooi en goed. Ik heb nog twee pakketten in backorder staan, ik hoop dat die snel geleverd worden.

Goede kwaliteit en service

Bestel hier regelmatig en altijd prima kwaliteit met goede service en duidelijke communicatie over levering

Besteld, betaald, geleverd

Prima geregeld

Niet blij met de verzending.

Als ik TNT aanklik en daarvoor meer moet betalen dan verwacht ik niet dat het met een ander komt, doe dan geen keuze tussen 2 bedrijven.

heel fijn en goed geregeld

Was goed geregeld en netjes ontvangen, duurde helaas door de corona wat lang, voordat het geleverd was.

al 40 jaar mijn favoriete hobbywinkel

altijd kwaliteit

Prima , snelle levering

Product ontvangen zoals omschreven. Uitgebreide collectie. Fijne webshop en snelle levering !

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn