Prima geholpen , goede webshop

Ik was nog iets vergeten te bestellen dat bij de verzending van mijn eerste verzending er makkelijk bij kon. Een telefoontje was genoeg om het elegant op te lossen. Ik betaalde eerst de verzendkosten van de nieuwe bestelling en die kosten zaten keurig in de vorm van munten bij de twee bestellingen in één doos. Heel netjes.

snelle levering.

Ruim assortiment en snelle levering

Mijn eerste bestelervaring is prima bevallen. Website is duidelijk, en levering gaat ook snel. Zal zeker nog eens iets bestellen, of nog liever de winkel bezoeken.

goede website en service

Het gebruik van de website is goed, de producten makkelijk te vinden en ik geb alles snel ontvangen. Hartelijk bedankt!

Prima bestelprocedure

Mijn bestelling werd bijzonder snel en efficiënt behandeld.

Goede en snelle levering.

Ze leveren snel, zelfs met de feestdagen was het snel binnen.

prima, snelle levering

Zie boven

Snelle afhandeling en levering

Het bestelde product na bestelling snel en goed verpakt ontvangen. Ik kon gelijk verder met mijn project.

Snelle en altijd correcte levering uit grote sortering

Snelle en altijd correcte levering uit grote sortering

Goede ervaring.

Alles prima, snel geleverd.

Waardeloos

Ik heb nog steeds niet mijn bestellen ontvangen. Ook geen antwoord op een e-mail daarover.

Na overleg is vast een deel van mijn bestelling gestuurd. Het zag er goed uit. Nu wacht ik nog op de laatste wol. Dat was nog niet aangekomen. Ik verwacht dat ook dat goed zal gaan.

Alles perfect verlopen.

Fijne en duidelijke communicatie

Snelle reactie op vragen via de mail. Vriendelijke medewerkers

Spullen waren heerlijk snel geleverd

TOP, snelle levering.

Nu de winkel gesloten is een bestelling via de site geplaatst Alles binnen een paar dagen geleverd. Kan weer lekker verder haken!!

Voor 16:00 besteld volgende dag in huis klopt niet

Ik kreeg na mijn bestelling te horen dat het product niet op voorraad was. Als ik dit van tevoren had geweten had ik het liever ergens anders besteld.

Ik heb gekregen wat ik heb besteld

Ruim assortement

Klantvriendelijk, nadat ik besteld en betaald belde ze gelijk op dat er 1 bestelling niet geleverd kon worden met de vraag of ik wilde wachten of mn geld terug wilde.

Snel en duidelijk

De bestelling verliep vlot en snel. De bezorging kwam een dag eerder dan werd gemeld, gelukkig waren we thuis.

Super ervaring goede en snelle levering

Hobbygigant is een uitkomst

Nadat ik per ongeluk de verkeerde knoopjes had toegestuurd gekregen is dit zeer snel hersteld Waarvoor dank

Attent en betrouwbaar

Zeer tevevreden over mijn pakket! Ondaks de drukte nemen ze ook de tijd voor je.

Patroon klopt niet vwb de hoeveelheid wol!

Volgens het patroon voor een colsjaal had ik 1 streng wol nodig en dit stond ook op de site vermeld. Deze wol kost ongeveer € 18,= per streng . Maar als ik de colsjaal had willen maken zoals het voorbeeld op de site stond had ik nog 1 streng extra moeten nemen. Vond ik toch wel erg duur gaan worden.

Heel blij met de letters voor ons babykamertje!

Het was snel geleverd en de letters zijn van goede kwaliteit! Mooi formaat en sterk . Erg blij mee...

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn