Super shop!

Super shop met hele goede service, heel veel keuze en snelle levering. Er wordt snel gereageerd op de mail. Een aanrader.

Redelijk snelle levering en goede afwikkeling van vragen

Na mijn bestelling kwam ik erachter dat ik te weinig had besteld, je kan heel eenvoudig een vraag stellen en als het pakketje nog niet weg is wordt het eenvoudig gewijzigd. Ook wordt er gelijk een aanpassing van de verzendkosten gemaakt. Duidelijke en snelle communicatie. Nette afwikkeling van de bestelling.

Leuke spullen, goede prijs en snelle levering

Ik beveel het aan om hier te bestellen

prima levering

de smyrna-cupjes waren snel besteld, snel geleverd en in goede orde ontvangen!

Geven niet thuis bij klacht.

Nadat ik mijn pakket in erbarmelijke staat ontvang en daarover mijn ongenoegen en verbazing uit via een e-mail krijg ik een nietszeggende e-mail als reactie. Besloten verder niet meer te reageren maar ook niet te bestellen. Na meerdere e-mails met het verzoek om mijn ervaring te delen dit gedaan.

Slecht

Bestelling niet geleverd maar op het verkeerde adres, verkeerde stad nog geen antwoord voor een oplossing

Snel verzonden en keurig verpakt

Ik ben al geruime tijd klant. Het bestel overzicht in mijn account is heel accuraat. Bijbestellen van producten is zodoende vlot voor elkaar.

bestelling snel en in goede orde ontvangen

De bestelling is snel en in goede orde ontvangen.

Erg fijn en makkelijk

Het is super makkelijk om je spullen te vinden. Je kan ook makkelijk vanaf je telefoon + bankier app betalen. Ik ga hier zeker vaker wat bestellen!

Niks op aan te merken

nooit meer

eerste bestelling niet compleet. zou na gestuurd worden. maar niks gezien .moet nog komen .tweede bestelling wel alles .tot twee keer 2,00 Euro dus 4,00 Euro extra betaald ,om mijn bestelling met post.nl te ontvangen .maar nee gewoon met GLS verzonden .dus waarom heb ik dan twee keer die 2,00 Euro extra betaald??dus mij zien ze niet meer. .

Prima en snelle levering!

Prima materiaal!

Bestelling netjes en snel geleverd!

Fijne site, kon makkelijk vinden wat ik zocht. Bestelling was keurig ingepakt en werd snel geleverd. Producten waren precies zoals ik had verwacht.

TOP!

Duidelijke site, veel aanbod, snelle levering, het materiaal ondertussen verwerkt en perfect resultaat. Ben dus heel tevreden en zal in de toekomst zeker vaker bestellen.

Snel en betrouwbaar

Telefonisch goed advies en levering op tijd

Goede ervaring

super leuke webshop

Bij toeval kwam ik vorig jaar op deze webshop. Ben er heel erg tevreden over. Ik heb veel hobby's en vind het dan ook leuk om een zo breed mogelijke keuze te hebben wat betreft hobbyspullen. Daar voldoet Hobbygigant zeker aan. Ben er heel blij mee deze webshop ontdekt te hebben.

Netjes geleverd.

Duidelijke informatie op de website, met werkinstructies. Redelijke prijzen en netjes geleverd

Leuke prijzen, snelle levering

Hier mijn wasparfum besteld en kreeg zelfs een flesje kado. Netten prijzen en snel in huis. Top bedrijf

Prima geholpen

Na telefonisch overleg, de bestelling snel ontvagen. Prima service !

Snel besteld is snel in huis!

Fijne winkel. Heeft veel en wordt snel geleverd!

Ik vind het allemaal keurig verzorgd en duidelijk mijn volgende pakket zit alweer in mijn hoofd.

Goede service en snelle levering. Gewoon top!

Niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Gewoon goede service en snelle levering.Top!!!

Mooie website, goede service, ook als er problemen zijn wordt er goed gecommuniceerd om probleem op te lossen. Snelle en goede levering.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn