Goede communicatie en komen afspraken na.

Ze komen hun afspraken goed na en zijn helder in hun communicatie. Alles wordt geleverd en als er iets is lossen ze het op. Mijn enkelmaats hek werk was volgens hun te beschadigd binnen gekomen. Om levering niet te vertragen hebben ze op hun kosten een dubbelmaats poort geleverd na overleg. Top bedrijf.

Topkwaliteit en vlotte aflevering

Gewoon fijn bedrijf om mee te werken. Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Duidelijke communicatie en product voldoet aan verwachting.

Goed bedrijf, via de telefoon ook goed te bereiken. Miste een klein onderdeel bij de bestelling, gebeld en snel geregeld!

super

Mega snelle en goede service!

Nette levering

Prima service en snelle levering

Goed geholpen door personeel bij vragen Keurig afgeleverd

Snel geleverd, heldere communicatie

De goedkoopste én lage bezorgkosten en snelle reactie bij vragen. Heldere communicatie wanneer het bezorgd wordt. Het is grondig en goed ingepakt. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen bij deze bestelling.

Goed en snel dus een top Levering

Fantastische service

Goede service, medewerkers die mee denken. Wij hebben een vijver beveiliging gemaakt met de materialen van Hekwerk Direct. Zeer tevreden over deze materialen. We willen met name Bennie bedanken voor zijn professionele begeleiding en het meedenken van dit project.

Snel en correct

Snel en correct . Alleen jammer dat het afgeleverd werd door bezorgdienst op verkeerd adres.Ben het zelf daar gaan halen. Maar daar

Goede onderdelen snelle levering

Een welkome klant wordt goed geholpen met goede informatie en pro-actief meedenken

Vertrouwenwekkende bejegening, vriendelijk in de omgang; de reis vanuit België meer dan waard. Goed advies.

goed product, gunstige prijs

Makkelijk te vinden op internet, groot assortiment, gunstige prijs, snel bezorgd, kortom een aanrader

Vriendelijk aan de lijn, de levering en het materiaal is dik in orde!

Top! ;)

goed, en snelle levering.

Goed kwaliteit en zeer goed service

Heel goed geholpen met het kiezen van een hekwerk

Super service

Geleverde palen hadden transport schade. Na melden via mail direct contact en volgende dag omgeruild voor nieuwe palen.

Perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering.

Goed en vriendelijke geholpen.

Ik ben mijn bestelling in Eindhoven gaan ophalen. Ik kreeg hulp bij het laden.

Klantvriendelijk

Wij hadden het onderdeel in de verkeerde kleur besteld, na een kort telefoongesprek werd het direct gewijzigd en zonder vertraging in de juiste kleur geleverd.

Snelle levering en reactie

De bestelde materialen werden snel geleverd. Toen er iets bleek te missen werden we na een mail direct terug gebeld en hadden we ook dit de volgende dag in huis. Super!

Uitstekend, en snelle levering!

Goede en snelle service

Top producten

Komen afspraken na, snelle reacties op vragen en top product!

Prima website en prima service

Een makkelijke website en prima service van dit bedrijf.. snelle en nette levering.

1 Steenoven

Eindhoven 5626 DK