Goed geregeld

Correcte levering

Snel en correct. Goede kwaliteit!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Hekwerk besteld na het aanvragen van een offerte. Snel en goed geholpen met duidelijke uitleg wat nodig was.

Verkeerde maat doppen

Heb doppen bestelt 4 cm doorsnee krijg ik 6 cm kan ze terug sturen zijn de verzendkosten vele malen duurder als de doop

scherpe prijs, snelle levering

scherpe prijs , snelle levering

Goede prijs , top product, snelle levering, goed contact

Zie hierboven

Prima hekwerk, ziet er strak uit.

Klein puntje van kritiek wellicht; doe er een beschrijving bij. Mij was/is niet van ieder onderdeel de toepassing gelijk duidelijk.

Uitmuntend

Alles was op voorraad en de volgende dag al geleverd. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

levering plastic doppen

Levering conform bevestiging en verwachting.

Hulpvaardig, snelle bezorging en top service

Na bestelling alles netjes geleverd. Nadat t hek geplaatst was kwam ik nog wat te kort en kon ik dit makkelijk nabestellen en ophalen. Er werd zelf meegedacht om het evt te bezorgen door iemand in de buurt. Zeer klantvriendelijk

Goede service en vlotte levering. Ik werd gebeld omdat in mijn bestelling een afwijkende kleur zat dus dat kon worden opgelost voor de verzending.

Snel en accuraat

No nonsens firma, ook bij kleine issues wordt het direct en accuraat opgepakt!

Was prima heel goed

Precies waar je op hoopt. Goed geregeld

Snel en goed

Het slot van mijn reeds bestaande hek was kapot. Eenvoudig om een nieuw slot te bestellen, snel geleverd. Tevreden, mijn poort kan weer op slot.

snelle en goede levering

snelle en goede levering

Geheel volgens wens verlopen.

Zowel het bestellen van de juiste onderdelen als de levering waren uitstekend. Ook zelf plaatsing ging uiterst gemakkelijk.

Ik heb een goede ervaring en goede afhandeling. Goed bedrijf

Goed product en snel geleverd

Netjes geleverd

Alleen de verzending liet op zich wachten. Dus niet voor 12 besteld volgende dag in huis. Dat vindt ik jammer

Correcte levering. Aardige man die het kwam brengen

Correcte levering. Aardige man die het kwam brengen

direkt geleverd geen wachttijd

Leverprobleem goed opgelost

Nadat in eerste instantie het bestelde artikel niet afgeleverd en kennelijk zoekgeraakt was heeft men snel gehandeld en alsnog het bestelde opnieuw opgestuurd en netjes afgeleverd.

Product komt overeen met de site. een aangename prijs en is makkelijk te verwerken. Makkelijk maat te maken met een schaar. Resultaat is helemaal mooi!

Kan niet beter

Het contact en de levering is uitstekend bij Hekwerkdirect!!

1 Steenoven

Eindhoven 5626 DK