perfect

alles naar wens

Denken mee, snelle service. Perfecte prijs kwaliteit verhouding!

Goede snelle service

Snelle jongens

Snel en accuraat geleverd ondanks kleine bestelling, vertrouwd dus! Heb wel ns langer moeten wachten

Snel geleverd, alles in orde

Nadat mijn bestelde hekwerk een leveringsprobleem had, kon ik zonder problemen een andere snel geleverd krijgen met een minimale bijbetaling.

Niet geleverd wat was besteld.

een week na bestelling gebeld waar de goederen bleven en bleek dat het niet op korte termijn leverbaar was. Er is een nu een alternatief aangeboden wat niet de juiste coating heeft maar gezien de levertijd maar heb geaccepteerd. Wat me stoort is het feit dat ik de faktuur direct betaald heb en zelf moet gaan bellen hoe het eigenlijk met mijn order zit ? Dat is niet juist

Redelijk

Ik had 3 rollen van 25 meter gaas. Helaas was één van die rollen op 3(!) plaatsen gelast endat isniet correct.

Top geleverd

Ik mis 1 paal. Kan ik die nog bij bestellen .

Hekwerkdirect het juiste bedrijf!

Na het dubbelstaafs compleet pakket te hebben besteld, netjes een mail ontvangen met een factuur. Bij navraag over de leverdatum direct antwoord gekregen en een mededeling dat de planning al vol was tot 11 Mei. Ik vond het prima, maar tot mijn verbazing word ik op 6 Mei gebeld over de levering op deze zelfde dag, hebben ze de bestelling toch ergens tussen kunnen duwen, da´s echt goeie service naar mijn mening. En i.d.d. ik word ´s middags een half uur vtv gebeld dat de chauffeur in de buurt is. Het materiaal is van top kwaliteit en is i.d.d. helemaal compleet geleverd, ik kan direct aan de slag, dit vind ik echt helemaal TOP! ze leveren dus 5 dagen eerder desondanks de drukte die op dit moment heerst. HEKWERKDIRECT IS EEN TOP BEDRIJF met een goed team in de verkoop. Ron Breeschooten Wijk bij Duurstede

Op tijd geleverd en van goede kwaliteit.

Op de website aangegeven wat de lengte was 1 muur kant en 1 eind paal. Maar de levering had 1 paal teveel en wat schroefjes te weinig. Op zich niet zo’n probleem, maar een klein beetje jammer. De volgende keer bestel ik hier weer.

Volgens verwachting

Beste Ik heb vooraf verschillende leveranciers benaderd voor het uitbrengen van de offerte. In de waren er enkele die lager in prijs waren, maar ik heb uiteindelijk de keuze gemaakt voor Hekwerkdirect. Deze keurze heb ik ondermeer gemaakt door de professionele behandeling. Offerte was snel geleverd en op detail niveau. Jammer is dat er geen melding van uit Hekwerk direct is gedaan dat de beoogde leverdatum niet gehaald kon worden. Hierdoor is de levertijd met 2 weken overschreden. Maar dit is weer goed gemaakt. Min punt is dat de materialen niet 100% compleet waren. Sterk punt is dat de montage van het hekwerk incl poortdeur, eenvoudig was en het eind resultaat is 100% TOP. Kwaliteit is erg hoog. Verbeter punt is communicatie.

Snelle afhandeling en verzending

Wij hadden vlechtband besteld voor onze tuin afscheiding. Ondanks dat het simpel lijkt was het toch prettig geweest als er een werkbeschrijving bij was geweest. Nu moeten wij zelf de beste, mooiste manier nog bedenken, uitvinden.

Onderdelen los in een doos

Stop geen gelakte onderdelen los in een doos. Bij aankomst waren er onderdelen beschadigd. Ter compensatie een kortingscode gekregen. Scheelde 50 cent op mijn nieuwe bestelling.

Goede en snelle service. Top

Heel tevreden, tijdige levering conform de afspraak.

De bestelling is tijdig conform de afspraak geleverd, waardoor ik direct kon starten met de werkzaamheden.

Komt levering goed na en op tijd

De materialen waaren op tijd geleverd en kompleet goed bedrijf

Verkeerde onderdelen mee gekregen.

Via de website onderdelen besteld. Ik heb ze zelf opgehaald. Bij montage bleek ik een paar onderdelen verkeerd te zijn ingepakt.

Slecht bevestigingsmateriaal

Bij geleverde zelftappers, waren van bedroevende kwaliteit.. 3 van de 4 afgebroken, ondanks 3mm voorboren.. Beugels zelf waren prima..

Correcte levering helaas zonder vooraankondiging

Levering op zich goed en correct verlopen. Alleen geen enkele communicatie over de levering. Klantenservice gebeld, waarbij bleek dat ze al over een paar uur op de stoep zouden staan.

Goed product en snel geleverd

Duidelijke site en snel geleverd

Scharnieren voor poortdeur besteld die snel geleverd werden en de klus afgemaakt kon worden.

Snelle verzending

Verder geen op of aanmerkingen, wel prijzig maar verder goed

zeer goede service

Komen na wat ze beloven. snel antwoord op je vragen. kwaliteit wat ze leveren

Levering duurde te lang na het geen wat op de site stond

Vanddag bestellen volgende dag in huis. Klopt dus niet

1 Steenoven

Eindhoven 5626 DK