Laden reviews...
125 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de recensies blijkt herhaaldelijk snelle levering, behulpzaam personeel en een vlotte bestelling. Er wordt regelmatig gesproken over duidelijke communicatie en betrouwbare kwaliteit tegen een redelijke prijs. Af en toe waren er verzendingen met vertragingen of kleine problemen die snel zijn opgelost, wat bijdroeg aan een positieve algehele ervaring.
De bestelling was snel geleverd volgens afspraak
30 April 2026
Brian
Puth
Ik had blijkbaar per ongeluk 1 van de vele onderdelen in een andere kleur besteld, en toen hebben ze me binnen een uur gebeld om te vragen of de kleur wel klopte. Ze hebben dit zelf gelijk aangepast en op gestuurd. Snelle levering ook! Heel klantvriendelijk!
23 April 2026
Jeffrey
Klutsdorpseweg
Via de webshop is alles duidelijk te vinden en voldoende informatie beschikbaar om een juiste keuze te maken. Het bestellen van de producten gaat snel en gemakkelijk. Je wordt netjes vooraf levering gebeld over de dag/tijd. De aflevering voor mijn bestelling werd door eigen mensen van Hekwerkdirect gedaan, alles keurig gecheckt via de pakbon!
23 April 2026
Wilco
Mariënheem
21 April 2026
Hans
Dordrecht
Beste Hans,
Bedankt voor uw review! Het doet ons goed te horen dat u tevreden was over onze service. We zien echter dat u ons een 5 heeft gegeven. Dat vinden we erg jammer. Wij streven naar een 10 en zouden graag leren wat er beter kon om uw ervaring de volgende keer perfect te maken. U mag ons altijd bellen of mailen.
Met vriendelijke groet,
Team Hekwerk Direct.
Snel geleverd.top.
20 April 2026
Martien
Duiven
Online bestellen en afhalen prima geregeld.
19 April 2026
Frank
Loon
Ik heb via whatsapp contact gehad. Zij hebben mij netjes geholpen en ik kon een dag later de leiboom constructie frame ophalen. Het is een degelijk frame met een complete handleiding voor het in elkaar zetten.
13 April 2026
Luuk
Mill
De vriendelijke medewerking tijdens ons onverwacht bezoek aan uw firma heeft samen met de goed materialen indruk gemaakt. Alleen het levertijdstip kan beter afgesproken worden.
13 April 2026
Henri
Ekeren Belgie
Begeleiding van de bestelling en reactie op mijn wensen snel en correct. Bestelling compleet was compleet. Een min puntje: de buis, rond 40 mm, was niet licht beschadigd maar er zat een deuk in.
12 April 2026
Paul
Helmond
Via chat enkele vragen mijnerzijds direct in opdracht omgezet. Alles conform afspraken wederzijds opdracht afgerond.
11 April 2026
Jan
Heel
Prima prijskwaliteit verhouding
5 April 2026
Yasemin
Uden
Goed spul redelijke prijs netjes geleverd vriendelijke leverancier en goed te bereiken (direct antwoord en niet 6 uur later) Dus gewoon een top bedrijf
5 April 2026
Ron
Rhenen
Levering duurde iets langer dan verwacht, verder is het product van prima kwaliteit. Zou het aanbevelen
3 April 2026
André
Driebergen
Vlot en alle vragen snel beantwoord levering volgens afspraak en zeer kwalitatief materiaal.
2 April 2026
Karel
Sint-Amandsberg
In de ochtend gebeld met een vraag, duidelijk antwoord. Kwam super goed uit om artikel om 16u op te halen, was in de buurt, stond netjes klaar. Geweldig!!
1 April 2026
Paul
Ulvenhout
Mijn eerste bestelling via Hekwerkdirect verliep vlekkeloos. Kundig advies, snelle reactie en top levering. De privacy lamellen zijn mooi en goed materiaal. En goed geleverd. Goed verpakt ook. Te goed ;-). Een tevreden klant
30 March 2026
Tim
Heerlen
Beste Communicatie in verband met transport in niet duidelijk
Beveelt niet aan
29 March 2026
Steven
Sint-Joris-Weert
Beste Steven,
Vervelend om te lezen dat de communicatie m.b.t. de levering niet duidelijk is. Ik heb even in uw order gekeken. Deze heeft u zaterdag 14 maart besteld en u heeft gekozen voor de verzendmethode: Green Choice (levering binnen 1-3 weken). Vandaag is het 30 maart, dus de verzendtermijn is nog niet verstreken. We zouden nog tot dinsdag 4 april (na Paasweekend) hebben om binnen de afgesproken termijn te leveren. Het pakket wordt naar alle waarschijnlijkheid a.s. woensdag of donderdag bij u geleverd. U ontvangt hiervan nog een track & trace code.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hierover hebben, horen we het graag.
Met vriendelijke groet,
Team Hekwerkdirect
Bestelling geplaatst daarna duurde de levering beetje lang. Gelukkig gauw contact via chat over de levering dat was perfect
28 March 2026
Gert
Lunteren
Vlotte bestelling eenvoudige site stipte levering
22 March 2026
Bart
Kessel
Er was wat vergeten mee te verzenden,wat ik besteld had ,2 dagen later door GLS bezorgd . Top
22 March 2026
Jos
Lutjebroek
Duidelijke webshop, bestelling snel geplaatst. Tussentijds updates ontvangen met betrekking tot de status van de bestelling en de verwachte bezorging.
20 March 2026
Maurice
Land van Maas en Waal
De bestelling werd snel en correct uitgevoerd. Prima kwaliteit!
19 March 2026
Simon
Ede
product voldoet, zoals beschreven
16 March 2026
Leon
Groesbeek
Ik heb geen 5 sterren gegeven omdat de bezorger de hekwerken en palen niet op mijn oprit kon zetten. Gelukkig kon mijn buurvrouw met een vorkheftruck dit wel. Maar ik vind het vreemd dat dit niet door de bezorgdienst gedaan kon worden. Maar de informatie over de leveringsdatum was prima en het is ook een heel goed product met goede montagevoorschriften
14 March 2026
Eelco
Zevenaar
Ik heb een fijne ervaring met hekwerk direct. Offerte snel binnen en de levering verliep ook soepel. Kwaliteit van het hekwerk was dik in orde
13 March 2026
Thijs
Schalkwijk
Hekwerkdirect.nl is de meest complete webshop met uitsluitend Europese kwaliteitshekwerken en poortsystemen voor de doe-het-zelver. Of het nu gaat om complete producten of onderdelen, om een goed montageadvies of de benodigde gereedschappen, Hekwerkdirect.nl heeft het allemaal in haar assortiment.
Steenoven 1
5626 DK Eindhoven