Geweldige schoenen en top geregeld

Snelle en perfecte levering. Heel blij mee

hele goeie kwaliteit

gabor optifit heel goed voor brede voeten,elegant model !

Mooi en comfortabel.

De rolling soft lopen echt geweldig! Ook met eigen inlegzolen. Zien er ook nog eens mooi uit.

Snelle en correcte levering

Snel geleverd en fijne schoenen. Dit is mijn 4e paar, kan niet zonder!

Bestelling geplaatst en snel geleverd. Schoenen zitten comfortabel

Sandalen

Sandalen zitten echt heerlijk. Normaal veel wat van mijn voeten met warm weer, maar hier kan ik meteen de hele dag goed op lopen.

Gabor Altijd Betaalbaar Origineel Ruimekeus

Ik draag altijd Gabor. Een superfijne pasvorm, heel veel keus, ben super tevreden. Ook nu weer mooie slingback gekocht met een goudenglans, voor de bruiloft van onze dochter. En daarnaast een mooie hak-sandaal voor als het heeeeeeel mooi weer is. Van Gabor schoenen word ik altijd heel blij!!

Fantastische schoenen

Modieus, comfortabel en goede pasvorm en ze lopen heerlijk!

Geweldig geregeld !

Fijn dat het personeel meedenkt met de klant. Ik was verleden week in Arnhem, en daar werkten 2 zeer pro actieve dames op zaterdag. Vriendelijk bedankt voor jullie moeite. Ik ben er erg blij mee.

Ik bestel altijd online en dat gaat altijd goed. Snelle levering. Ik draag al jaren schoenen van Gabor.

geweldige site, heel duidelijk

ik heb bijna altijd Gabor schoenen. T zijn mooie hippe schoenen en passen heel goed. Ik heb smalle voeten en dan past de f heel goed. Ook een pluspunt zijn de halve maten, perfect voor mij, je kunt ook inlegzolen erin doen. Ik zou t iedereen aanbevelen. TOP

Kwaliteit en afgeleverd op de juiste tijd!

Ruime keus, heel goede kwaliteit en pasvorm! Heel comfortabele en leuke sandalen!

Geweldige schoenen

Gabor schoenen zijn de enige schoenen die ik nog koop. Goede verhouding prijs/kwaliteit met altijd juiste pasvorm.

Alles op tijd en mooie schoenen.

Snelle levering bestelde items

Sneakers besteld, perfecte pasvorm, goede afwerking

Mooie, schoenen in maat 44

Leuke en fijne schoenen in maat 44. Vooral de rolling soft schoenen zijn fijn met lopen, geeft verlichting bij mijn hakpijn.

Heel goed!

Goeie service! Had 6 dagen voor de Sale sneakers gekocht bij Gabor niet gedragen en nog in doos, zie ik reclame voorbij komen dat ze in de Sale zijn en op mijn vraag of ik het verschil in prijs kon terug krijgen omdat ik het toch wel jammer vond was dat geen probleem super service! Zowiezo heel bij met de goeie pasvorm en kwaliteit.

Super geholpen!

Ik ben in de winkel geweest voor het passen van een open hak. In de winkel was het model wel aanwezig maar helaas niet de kleur in de juiste maat. De verkoopster uit de winkel heeft me erg goed geholpen en heeft een paar, in de juiste kleur, thuis laten komen. De hak zit heerlijk en heeft een goede kwaliteit. Ik heb er meerdere complimentjes over gehad en heb ze aangeraden om eens een kijkje te nemen bij Gabor! Super!

Hele mooie goed passende schoenen.

De Rollingsoft schoenen van Gabor met uitneembaar voetbed zijn perfect voor mij. Leuke en modieuze schoenen! Ik werk in een winkel en sta de hele dag op mijn voeten. Voor mij geen andere merken meer.

Zitten heerlijk!

Prachtige schoenen en zitten heerlijk! Je stapt er zo in en loopt weg… Aanrader!

Duidelijk site

Duidelijke en gebruiksvriendelijk site. Foto's van het product geven een goed beeld. Sandalen van Gabor zijn top. Door het voetbed loopt je goed de hele dag. Prijs en kwaliteit verhouding is goed.

heel erg behulpzaam

mooie winkel in Den Bosch en variatie van schoenen.

Perfecte en verzorgde levering

Er wordt onmiddellijk geantwoord op de bestelling en de betaling. Heel duidelijk hoe en wanneer er zal geleverd worden... Verzorgde verpakking met leuke kaart erin !

geweldig

heb altijd goede ervaring met Gabor schoenen.Ik draag ze al jaren,heb maat 43 en ook nog steunzolen.Geen probleem passen altijd hoop ze nog jaren te kunnen bestellen.

Super eenvoudig

Een goede ervaring