Snelle service, sneakers zijn helemaal wat ik er van verwacht had en hoe ze beschreven zijn met een uniek design. Altijd voortreffelijke pasvorm, zeer tevreden over Gabor

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, netjes verpakt. Goede service

Fantastische schoenen zitten goed, lopen goed, en snel geleverd. Ben weer blij

Alleen maar Gabor voor mij.

Gabor zit altijd als gegoten dus via de webshop bestellen is superhandig. Plus een zeer snelle levering , ik ben weer blij met mijn zomerschoenen.

Al heel vaak schoenen van Gabor gehad. Vooral de rollingsoft vind ik geweldig. Maar voor erbij ook de instappers. Altijd snel geleverd en evt makkelijk retourneren. (Soms heb ik maat 8.5 nodig en soms 9) Maar altijd alles top

Prettig contact en snelle levering

Zonnig en lichtvoetig

Precies wat ik wilde!

Prachtige schoenen, keurig op tijd bezorgd en voldoet aan mijn verwachtingen!

Snelle levering en die schoenen lopen heerlijk en zien er prachtig uit

beeldschone schoenen ;-)

het liefst heb ik schoenen van glad leer, dat maakt het onderhoud zo makkelijk...... toch koos ik nu nubuck schoenen, mét de speciale reiniger erbij! nam ik de allerlichtste kleur...... ik ga gewoon m'n best doen. ;-) ze lopen zó lekker met die heerlijke tweekleurige (blauw/witte) zool. die zool kocht ik eerder al eens en miste ze nu echt, daarom weer deze schoenen gekocht. De vorige keer donkerblauwe, nu een lichte zandkleur, dat staat mooi bij m'n broek in dezelfde kleur!

Goede informatie

Door de goede informatie kun je goede keuze maken wat betreft juiste brete maat.

Perfect nog nooit iets verkeerd besteld, kan niet beter.

Super service, kan niet beter.

Makkelijk te bestellen, snel in huis

Zitten heerlijk

Fijne schoenen, zitten heerlijk, ook leuk om te zien.

Mooie schoenen gescoord die snel en keurig verpakt thuis bezorgd werden

Top kwaliteit

Snelle bezorging. Goede pasvorm. Ben blij met mijn sneakers.

Supergoede ervaring met Gabor

De bestelling was gemakkelijk te doen en werd keurig bezorgd bij het dhl punt! In een woord super!

Fijne website, halve maten erg handig en vlot bestellen en goede retourservice

Alles perfect

Fijne levering en altijd tevreden over het mooie merk Gabor

Correct bedrijf.

Correcte afwikkeling van mijn bestelling en snelle levering.

Prima kwaliteit

Ik heb een goede ervaring met de producten van Gabor. Schoenen en tassen zijn van prima kwaliteit.

Goed verzorgd en snelle levering

Toppertje

Gabor, top schoenen, in een grote maat!

Behulpzaam

Heel goed geholpen en niks was te veel. Mijn maat was er niet maar binnen 3 dagen had ik mijn schoenen thuis. Superrrr.

Gabor schoenen

Daar ik een kleine schoenmaat heb, kan ik moeilijk slagen in een winkel,dus dan bestel ik ze maar online, en dat bevalt mij prima! De levertijd is echt geweldig snel!

Prachtige service, super schoenen!

Gewoon de best eschoenen die er zijn, en eenvoudig te bestellen

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch