Ik ben goed geholpen: men dacht met mij mee en zocht de goeie schoenen.

Ik kwam voor laarzen en ik kon kiezen uit verschillende schacht breedte wat heel fijn was omdat ik hele smalle benen heb. Personeel denkt mee en de laarzen zitten heerlijk. Met de juiste hakhoogte voor mij zijn dit de ideale laarzen.

super

een snelle en vlotte levering... nog nooit een probleem gehad !

Zeer klantvriendelijk

Het was op het moment dat ik in de store was erg bedrijfig. Verkoopster was zeer vindingrijk en hielp drie klanten tegelijk.

Super, snelle correcte levering !

Snelle correcte levering ! Ik had meerdere artikelen besteld om de juiste kleur / model te bepalen. Ook de retourzending ging snel en correct. Binnen een week had ik het retourbedrag op mijn rekening. . Heel erg tevreden !!

Top!!!!

Mooie comfortabele schoenen en een vriendelijke backoffice. K ook fijn winkelpersoneel.

gaborschoene passen altijd.

geen andere schoenen dan Gabor, fijne schoenen of laarsjes. hebben een goede pasvorm en je loopt er zo op weg, altid goed.

Super lasrsjes

Ik heb korte zwarte suède laarsjes gekocht. Ze zijn erg mooi en zitten heerlijk. De bestelde maar is altijd goed. Snelle service. Ben er erg blij mee.

Doen wat ze beloven

Laarzen waren niet voorradig in de winkel ,daar voor mij besteld en 2 dagen later had ik ze thuis .

Topervaring

Ik ben steeds wat gereserveerd wat online aankopen betreft. In korte tijd 2 paar enkellaarsjes besteld én bijzonder tevreden. De levering is goed en snel verlopen én de kwaliteit is heel goed! Dankjewel! Marianne Alderweireldt

Alles top!!!

Alles top: altijd topschoenen, goede prijs kwaliteit Ik ben heel tevreden over de snelle bezorging Heel fijn om bij gaborstore je schoenveters bestellen Marieke

Goed verzorgd en snelle levering

Ik ben heel erg tevreden over de snelle levering. Ook waren de schoenen en laarzen netjes verpakt met de erbij bestelde verzorgingsproducten verdeeld in de dozen. Vorige gabor schoenen heb ik besteld bij gabor.com duitsland. Die levering duurde langer.

Prima.!!

Snelle levering. Prachtig verpakt!! Mooie laarsjes dus erg tevreden

Heerlijke schoenen

Heerlijke schoenen, aan de prijs maar is het zeker waard. Ik denk dat ik er nog een paar van koop in een andere kleur.

Super sneakers ik kan er wel heel de wereld mee rond

Super sneakers

Hele comfortable, mooi afgewerkte schoen

Eindelijk een hippe nette sneaker-achtige schoen die er netjes uitziet en ook nog eens comfortabel zit en warm genoeg is voor de winter. Het materiaal is heel zacht en zit soepel.

gabor schoenen zitten perfect en lopen super

Heb nooit spijt gehad van aankoop gabor schoenen.

Super fijne service

In de winkel verschillende paren Rollingsoft schoenen geprobeerd. Degene die ik uiteindelijk wilde waren niet beschikbaar in mijn maat. Ik heb ze toen online kunnen bestellen en binnen 2 dagen waren ze thuis bezorgd. Heel erg blij mee.

Helemaal Top

Snelle levering en mooie schoenen

Zeer goede service

Bestel altijd online de service is uitstekend

Heb mijn nieuwe schoenen nog niet aangehad, maar ze zien er prachtig uit. Heb eenzelfde paar in het rood en die lopen prima. De eerste keer wel grote blaren op mijn hakken, maar ja, nieuwe schoenen zijn nu eenmaal een beetje stug.

Helemaal te gek!

Ik ben reuma patiënt en voor mij zijn schoenen echt belangrijk. Ik vind gabor echt top en wil nooit meer een ander merk. Gelukkig zijn ze naast comfort ook nog erg leuk dus win win.

Geweldig snelle levering

Zo blij met mijn laarsjes, zo snel geleverd. Super.

Mijn bestelling vlot geleverd.

Heel goed geslaagd!

Ik had de hoop al bijna opgegeven om laarzen met een XS schacht te kunnen vinden, tot ik bij Gabor in Alkmaar kwam. De kleur die ik wilde was er op dat moment niet maar werd direct voor mij besteld en 2 dagen later kon ik de laarzen al aan. Ik ben super blij!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch