Top sandalen en snelle service

Erg mooie sandalen gekocht, ben er erg blij mee. Altijd mooi en goed van Gabor. Sandalen zitten heerlijk. Dit jaar bij de Gabor store direct besteld omdat de sandalen die ik wilde, niet te koop waren in de andere schoenen winkels. De keuze is dan toch veel groter in de Gabor store. Erg snelle levering. Top!

Levering en service top

Webshop heel overzichtelijk, goed werkend en snel. Bezorging snel en netjes.

Soepel verlopen

Snel en soepel verlopen levering

Met Gabor altijd kwaliteit aan mijn voeten.

Eerste keer rechtstreeks besteld bij Gabor. Gabor is echt mijn merk. Ik draag ze al jaren. Ze zijn stevig, kwalitatief en heel modieus. Ik draag steunzolen en het voetbed moet eruit kunnen en dat is bij Gabor bijna altijd mogelijk. Ook de maat klopt altijd. Bij Gabor zelf veel meer keuze en hogere kortingen in de solden. Levering ook dik in orde. Kortom zeer tevreden.

Vlug geleverd

Schoenen zoals beschreven op de website, maattabel klopt op de wrbsite. Schoenen worden verzorgd verpakt en geleverd. Geen lz.ge wachttijden.

Schoenen zijn goed, maar waren eerder gedragen

Beste, De schoenen die ik bestelde zijn goed, maat 39 breedte G, dat gaat altijd prima. De schoenen in de doos waren eerder uitgepakt (verfrommelt papier) en de lipjes boven de hiel waren niet meer strak recht, zoals je bij nieuwe schoenen zou verwachten. Ik heb de schoenen gehouden, ze waren verder ogenschijnlijk schoon en ze passen me goed. Vriendelijke groet!

Snele service schoen zit perfect klopt met de beschrijving Erg tevreden mee ... Christien

Zeer vlot verloop, snelle levering

Zeer tevreden met mijn sandalen, dragen als handschoentjes. Koop al jaren schoenen van Gabor en tot op heden super tevreden. Snelle levering.

Snelle levering, prachtige schoenen

Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces. Snelle levering en de schoenen hebben een goede pasvorm en mooie kwaliteit.

Slecht

Nog steeds geen schoenen ontvangen. Komen hun levering binnen de 24u niet na.

Gaborshoppen is altijd fun

Correcte en snelle levering. Zelfs terugzending gaat vlot. Prachtige artikelen en voor elk wat wils. Ook top voor grotere en bredere voeten.

Gabor schoenen zitten bij mij perfect . De service is top en de bestelling snel bezorgd. Fantastisch dus!

Perfecte pasvorm, snelle levering.

Perfecte pasvorm, snelle levering.

Snelle levering van de bestelling

Snelle levering en goede service. Ook de kwaliteit van de schoenen is zeer goed.

Snelle levering!

Draag graag Gabor schoenen, zitten perfect!

Heerlijke schoenen en vlotte bezorging.

Draag vaak gabor schoenen, goede kwaliteit en lopen heerlijk.

Snelle levering en mooie schoenen.

Snelle levering en mooie schoenen

In 1 dag geleverd en fijn gedragen.

De abor schoenen zijn heerlijk om te dragen en veel kleuren

Fijne ervaring met gabor

Fijne ervaring sandalen lopen heerlijk en zijn mooi van kwaliteit, ze leveren wat ze ook aan geven dat is fijn !

Prima alles

Heerlijke schoen en geweldige service !

Verkeerde kleur in de webshop

Ik zocht witte sandalen in breedte maat H. Helaas geen breedtemaat H en bij bestelling waren de sandalen crème en geen wit.

Ik ben altijd zo tevreden met de Gabor schoenen.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering en mooie schoenen

Super... snelle levering !

Betrouwbare site !!!

Zuid Willemsvaart 229