keurige levering

duidelijke tekst op de site, waardoor ik een juiste keuze kon maken: keurig nette en snelle levering!

Een top winkel

Ik heb onlangs laarzen gekocht en ze zitten zo lekker , heb al vaker schoenen gekocht en heb nog niet één keer klachten . Ik blijf hier winkelen gabor is een top merk

Mooie collectie

Ik zocht bordeaux rode schoenen en dan weet ik dat ik die bij Gabor kan vinden. Goede kwaliteit en echt leer, veel keuze

Prima schoenen

Alles snel en goed geleverd.

Perfect passende laarzen

Overal de schat van laarzen veel te wijd maar deze sluiten mooi aan

Steeds mooie schoenen

Al jaren tevreden van de kwaliteit van de schoenen. Ook steeds snelle en correcte levering. Ik ben fan

Nog steeds even netjes en vertrouwd!

Fantastische laarsjes

Charmante laarsjes die heerlijk zitten. Zachte voering aan de binnenkant en elegante uitstraling aan de buitenkant. De hak is precies hoog genoeg voor mij. Ben er blij mee!

Mooie sneakers en prachtige laarzen

Prachtige taupe laarzen en zoals altijd, weer van goede kwaliteit en met een goede kwaliteit-prijsverhouding. Ook de sneakers staan heel mooi.

kleurverschil

Geen klachten over de Gaborstore zelf, verzending netjes gegaan. Alleen dit punt: Ik kocht een paar sneakers die web only zijn. Ze leken me roze en er stond ook als omschrijving bij 'roze'. Geweldig. Toen de sneakers arriveerden leken ze me eerder bruin/paars, en op de doos stond de omschrijving Lizard/Velour/Metal rame/Merlot. Dat klinkt ook niet erg roze. Maar het artikelnummer bleek toch hetzelfde te zijn.....

Perfect. Zeer snel en goed geleverd.

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Keurig verpakt en geleverd. Niets op aan te merken!!

Excellent!

This store has the widest selection of Gabor comfort shoes which are also delivered to my country. The client service is very helpful and quick in solving problems. Overall I am very pleased, thank you!

Super snel

De ene dag besteld de volgende dag bezorgd. Weer heel blij met mijn Gabor laarsjes. Zo mooi en zo comfortabel

Mooie collectie

Snelle correcte levering, mooie collectie. Ik ben fan van Gabor.

Mooie echt donker blauwe prettig zittende laarsjes

De laarsjes hebben een nauwere schacht dan bij mijn vorige gabor laarsjes. Zijn zacht en prettig en mooi van kleur.

Hele fijne schoenen

De Gabor schoenen lopen altijd fantastisch. Ik heb moeilijke , wat bredere voeten en op gabor schoenen loop ik vanaf dag 1 gelijk de hele dag prima !

De breedte H ,is voor mij een fijne pasvorm. Nu online besteld. Zeer te vreden. Ik zou deze chelsea in wel mindere kleuren willen gaan dragen. Zo fijn dat er deze winter een normale zwarte zool onder zit. Zelfs onder een jurk staan ze top! Geschikt van trouw tot rouw. Maar ook casual, kom je er goed mee weg. Wel voor de eerste X dragen, even in spuiten .Blijven ze langer mooi.

Erg goede en snelle service

De schoenen, die heerlijk lopen, waren niet in mijn maat in de winkel. Alles werd in werking gesteld om ze in de juiste maat bij me thuis afgeleverd te krijgen. De volgende dag de schoenen al binnen… Waarvoor dank! Schoenen zijn erg leuk, krijg veel complimenten en vragen waar ik ze gekocht heb…

echt schoenen die het lopen zonder PHPD tot een groot plezier maken

100%

Ik wil alleen nog maar Gabor!

Prima pasvorm zitten geweldig

Gabor Rolling soft

De enige schoen waarbij mn steunzolen oerfect zitten,.. en mn rugpijn minder wordt!!

Makkelijke sneakers

Hele mooie en makkelijk zittende sneakers. Prima prijs / kwaliteit.

Gabor is mijn favoriete merk!

Ik ben altijd blij met de pasvorm en prijs/kwaliteit verhouding. Halve maten vind ik ook zeker een pre.

Fijn winkelen!

Veel keuze, duidelijk informatie