betrouwbaar in alle opzichten

Als je een keer je Gabor maat kent, is het online bestellen van schoenen heel makkelijk. Fijn is ook dat je de zolen er uit kan halen en je eigen zolen er in kan leggen. Zitten heerlijk en heel mooi materiaal. Zorgvuldig verpakt als ze worden opgestuurd.

Mooie laarzen

Mooie laarzen met een goede schacht wijdte

Mooie laars met perfecte pasvorm

Fijn, vlotte levering- mooie laars - perfecte pasvorm - elegant model - fijn om mee te wandelen

Prima communicatie over de bestelling en de verwachte levering

Zeer tevreden over mijn bestelling bij de Gaborstore. Alles netjes verpakt en keurig volgens afspraak afgeleverd. TOP!

Genoeg keuze in de wijdte maten. Snelle levering. Heel tevreden

Vlotte levering en perfect zittende sneaker .

Mooie keuze schoenen , en vooral voorzien voor steunzolen en verschillende breedtes . Benieuwd naar de nieuwe collectie .

Tevreden

Ik had laarsjes besteld ,aangezien ik altijd Gabor draag. Deze keer ging het fout. Ze zaten veel te strak bovenop de wreef. Heel jammer dus moest ik ze terug sturen. De afhandeling verliep soepel en snel. Binnen 3 dagen het geld al terug. Volgende keer toch maar weer naar de winkel.

Top schoen!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe sneaker. Ontzettend mooie pasvorm voor mijn redelijk smalle voet. Leren binnenkant draagt ook heel comfortabel. En bovenal, ze zien er echt heel leuk uit!

Voor mij altijd Gabor

Fijne schoenen waar mijn inlegzolen prima in passen

Perfecte pasvorm en prachtig Leder

Gabor schoenen/ laarzen zitten altijd goed. Al veel merken geprobeerd, meestal goedkopere merken, maar geef toch liever wat meer geld uit aan Gabor schoenen omdat de kwaliteit en pasvorm zo goed zijn dat ik er langer mee doe en goed te onderhouden zijn.

Mooie sneakers met goede leest.

Ideale sneakers voor mensen met steunzolen door uitneembare binnenzool en brede leest.

Vlot en zorgvuldig verpakt

Vlot en zorgvuldig verpakt.

TOP

Heerlijk winkelen! Vlotte levering!

Heerlijke schoen

Zitten als gegoten, draag altijd Gabor schoenen, ook vanwege de breedte H. En variatie in de soorten!

Heel vlot in huis vandaag besteld morgen in huis super

Duidelijke webshop

Snelle levering van de artikelen. Stel dat je het tegen vindt vallen dan heb je snel je geld terug. De prijs is scherper als bij de andere gaborverkopers

De schoenen van Gabor zijn geweldig vooral de Rolling soft dragen geweldig ik draag alleen maar deze

Mijn ervaring bij Gabor in de winkel en online zijn altijd een dikke voldoende !!

Top store en mega fijne schoenen:)

Top store en mega fijne schoenen:)

snelle levering zoals is aangegeven in de mail

Schoenen die goed passen en waar ik heerlijk op kan lopen

Prachtige laarzen

Precies de goede maat en ze zitten heerlijk!

Instappen en weglopen, heerlijk!

Wat ik zo fijn vind is dat Gabor een vaste maatvoering aanhoudt en daar niet vanaf wijkt (dat is bij sommige merken wel anders). Daarom is het voor mij werkelijk instappen en weglopen, zonder meerdere maten te hoeven bestellen. Het paar dat ik na sparen afgelopen week heb kunnen aanschaffen bewees dat maar weer: ze lopen heerlijk! :)

Enkel Laarsjes besteld, keurig bezorgd op de dag dat was afgesproken, top service

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit

Ik ben al lang fan van de shoenen en laarzen van Gabor. De prijs kwaliteit is uitstekend.

Heerlijke schoenen

Vanaf het moment dat ik schoenen van Gabor heb ontdekt, hoef ik geen op maat gemaakte aangepaste schoenen meer te hebben. Alleen in bepaalde soorten mijn steunzolen

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch