Laden reviews...
2.287 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit alle opmerkingen blijkt een sterke tevredenheid over de kwaliteit en levering van producten. Klanten waarderen de pasvorm, de snelheid van levering en het vriendelijke personeel. De algehele ervaring wordt als positief ervaren met consistente service.
Snelle verzending
Lidia
Weesp
Snelle levering en zeer tevreden over mijn aankoop.
Yvonne
Otterlo
Je kunt de kwaliteit van de schoenen zien. Mooi materiaal en zitten zalig.
corien van den boogaart
SOMEREN
Snelle levering , prima schoen zoals altijd
Roos
Beuningen
Altijd weer een cadeautje om mijn schoenen uit te pakken. goede maten en wijdte hier wordt ik gelukkig van.
Metty
Ermelo
Prima sandalen voor een goed prijs.
Marike de Bliek
BRESKENS
Zeer vlugge levering
Isabelle
Eernegem
Mijn bestelling snel bezorgd. De schoenen zitten perfect .ook 10 sterren voor kwaliteit.
H
Buren
Rollingsoft gekocht. Goede uitleg gehad over de breedte van de schoen, uiteindelijk via decwebshop aan huis bezorgd in de winkel was mijn maat niet meer aanwezig.
Karin
's-Hertogenbosch
Besteld en de volgende dag al in huis. Dat is nog eens snel. Al jaren fan van Gabor. Ik kan alles echt aanbevelen. Modieus, goede pasvorm en heerlijk om op te lopen!
Debby Winkelman
Goirle
Ik heb mijn schoenen op een dinsdagavond besteld en donderdag waren ze in mijn bezit. Dit was een snelle levering en het waren ook de correcte schoenen in de juiste maat.
Helene
Valkenswaard
zitten altijd perfect en goede kwaliteit
Caroline Knockaert
Ichtegem
7 juli mijn slippers besteld tot op heden nogvsteeds niks binnen gehad. Ze blijven maar in bestelling staan. Waardeloze verzending
Beveelt niet aan
Bertina
Ridderkerk
Beste Bertina,
Bedankt voor uw review. Fijn dat we elkaar hebben gesproken en we zien dat uw bestelling op te halen is bij het servicepunt. Het lijkt erop dat deze geen juiste scan heeft ontvangen wat natuurlijk erg vervelend is, onze excuses voor dit ongemak.
Wensen we u alvast veel plezier van uw slippers en kunnen we u nog ergens mee helpen horen we dat graag.
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice GaborStore.
Ik kies altijd voorde Rolingsoft modellen. Lopen geweldig.
MGM KOERS-TE WIERIK
HENGELO OV
Bestellen is super simpel en ik weet bij Gabor dat mt 5,5 altijd perfect past, trok ze aan en het voelde als een pantoffel.
Frances van Tuin
Drunen
Leuk verfraaiing met oog voor details
Bethinda van Dommelen
NIEUWKUIJK
Toch nog een firma met kleine maatjes met een k breedte. Ook wij hebben schoenen nodig…..
Jeannine
Rotselaar België
Snel en goed geleverd
Anja
Haaksbergen
Heel veel keuze. Makkelijke site. Snelle levering. Sneakers zitten heerlijk. Goede pasvorm.
Dorith
Uden
Ik ben fan van Gabor schoenen . Ze zitten perfect en idiaal voor steunzolen . Ze zijn ook zeer stevig . Voor mij een goede match.
Diana Windhey
Destelbergen
In de gaborstore te ‘s-Hertogenbosch zag ik gave sandalen. De verkoopmedewerkster deed alle moeite om deze schoenen voor mij te bestellen..(ze had ze niet meer in mijn maat) Zonder haar hulp was ik met niks de deur uit gegaan.
Therese
Leudal
Gewoon goed!!!!
Ria
Zoeterwoude
Makkrlijke, duidelijk site, snelle levering
Mirjam
Gendt
De schoenen die ik wilde waren niet in de goede maat aanwezig in de winkel. Gelukkig konden ze worden besteld en ik kreeg ze de volgende dag thuisbezorgd. Hele fijne service!
Marjolein Verhagen
Velserbroek
prima geholpen in de winkel (wat betreft de breedte vd schoen een 1/2 maat groter geadviseerd) en de platina on-line besteld, waren de volgende dag al binnen, heel fijn pasten ook prima
9 July 2026
Enschede
Haarlem
Utrecht
Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be
E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur)
Telefoon: 088 - 020 4161
(werkdagen 09:00 - 16:30)
Op feestdagen is de klantenservice gesloten.
Zuid Willemsvaart 229
5211 SH ’s-hertogenbosch