Uitstekend product. Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. Prima product.

Makkelijke site om in te navigeren, duidelijke foto's en super snelle levering! Hier volgt zeker nog een bestelling op.

Geweldig product

Goede schoenen

Perfect.

Mijn bestelling correct en mooi verpakt aangekregen. Aangekomen zeer kort na de bestelling. Mooie schoenen en zeer comfortabel om dragen zoals ik van Gabor gewend ben

Snelle correcte levering

Ik bestelde sneakers; ze werden snel geleverd. De communicatie omtrent bestelling, levering en eventuele retour is helder en duidelijk. Ik heb ook ervaring met retourzending. Ook dat verliep probleemloos.

Goede kwaliteit.

Mijn laatste aankoop, een tas, is precies zoals beschreven in de folder. Soepel leder, ruim en mooi. Ik heb er al veel gebruik van gemaakt.

Rollingsoft , voor mij perfect.

Ik kan bij Gabor ervan uit gaan dat de maat altijd goed is (38.5) heerlijk vind ik dat.

Super sandalen gekocht..kleur klopt, sleehak loopt lekker en ik weet dat ik zeker 2 jaar hiermee door kan.

Vlotte levering en zeer correcte opvolging van retourprobleem

De levering verliep heel vlot, het retourneren van het pakket verliep moeilijker maar lukte uiteindelijk wel. Mijn melding van dit probleem per mail werd onmiddellijk en zeer correct opgevolgd. Ik waardeer dit ten zeerste!

Ik heb een Halux Valgus operatie aan de voet gehad 6 weken geleden

Ik heb een Halux Valgus operatie aan mijn voet gehad 6 weken geleden. Daardoor zocht ik sandalen die comfortabel en ergonomisch zaten. Maar ook waar ik vanvoor de plakker wat losser kon zetten bij pijn. Gabor heeft dit allemaal en echt ze zitten zo zalig! Doordat je ook specifiek kan selecteren op breedte voet G weet je al dat deze niet te smal gaan zijn en dat je tenen de juiste ruimte hebben om terug mooi te helen. De zwarte sandalen ogen ook mooi en elegant. Perfect voor alle gelegenheden Heel blij met mijn aankoop.

Goex

Snel bezorgd en sandaal was zoals op fotocamera de site

Heerlijk, geen pijn in de pootjes

Heerlijk maat k

Al jarenlang de schoen die altijd past!

Mijn voeten hebben goede schoenen nodig. Deze vind ik bij Gabor. Vrijwel altijd loop ik er meteen op weg. Heerlijk comfortabel; vooral sneakers zitten de gehele dag fijn.

Zeer vriendelijk en goede service!

Snel antwoord, vriendelijke medewerkers!

Alleen de verkeerde kleur zat in de doos.

Mooie sneakers

Prachtige sneakers Zitten prima En wat een snelle levering de volgende dag al in huis.

Mooi en lopen heerlijk

Mooie slipper. Zit heerlijk. Voetbed is zacht. Mijn voeten zijn breed , .maar de slippers past goed.

Mooie sandalen, snel geleverd.

Ik ben goed geholpen

Ik kan het echt aanbevelen aan anderen

De schoenen lopen heerlijk

De winkel in Enschede heeft mij prima geholpen met deze schoenen

kwaliteitsvolle schoenen die perfect passen aan mijn voeten!

uitgebreid aanbod en vlotte levering.

Perfecte behulpzame verkoopster.

In Arnhem op woensdag ochtend goed advies vriendelijk behulpzame verkoopster. Die verkoopster een aanwinst voor Gabor.

Zeer tevreden over de prijs en kwaliteit en de levering

Goede, snelle service

Goede, snelle service. Prijs-kwaliteit komt overeen. Schoenen zijn zoals beschreven. En ze zitten heerlijk. Blij mee.

Geweldige schoenen om op te lopen!

Of het nu sandalen, sneakers, slippers of instappers zijn, het zijn fantastische schoenen om in te lopen!!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch