Snel en goed

Snelle bezorging, en prachtige schoenen die ongelooflijk lekker lopen!

2 paar laarsjes, uitstekend bezorgt.

Ga altijd naar de Gabor winkel in Den Bosch, je wordt er altijd fantastisch geholpen. Deze keer hadden ze mijn maat niet dus online besteld. Waren er daags na de bestelling.

Mooie laarsjes, snel geleverd. Blij mee. Gabor zit altijd perfect.

Kwaliteit en comfort samen in een schoendoos.

Minstens 40 jaar Gabor in de schoenkast.Vroeger kocht ik ze in Duitsland,nu vlot te verkrijgen in België.Degelijk,comfortabel en de juiste prijs.Ze gaan langer mee dan 1 seizoen.Spijtig dat er geen meer zijn met lederen schoenzolen,die dansten zo fijn.

magnifique chaussures

J'aime beaucoup commander sur le site,tout est bien détaillé, les tailles et largeurs,les chaussures sont toujours de grandes qualités, c’est un plaisir

Gewoon altijd goed!

Ik koop eigenlijk nog alleen bij Gabor. Behalve super leuke en grote keuze weet ik dat mijn maat en breedte altijd goed zijn!

Mooi warme stoere korte laarzen

Mooie gevoerde warme laarzen. Ze zien er stoer uit maar zitten heerlijk. Niet te hoge hak. Een echte aanrader.

Keurig verpakt en snelle verzending

Mooie laarzen gekocht voor een goede prijs. De schoenen zijn keurig verpakt en de verzending was op tijd.

Pasvorm schoen perfect

Snelle levering , kwaliteit schoen heel goed

Fantastische service

Elke bestelling is met zorg behandeld en afgeleverd. De kwaliteit en pasvorm zijn van een hoogstaand niveau.

Mooie schoenen met goede pasvorm

Snelle bezorging en fijne website.

Aan te bevelen

Eenvoudig, snel en correct. Warm aan te bevelen.

Zeker 5 paar schoenen gekocht dit jaar en ze zitten toch allemaal wel super Dankjewel GABOR

Goede service en snelle levering

De eerste keer,maar voor herhaling

Top kwaliteit

Snelle levering en altijd correct ook bij retournering.

Super blij met mijn nieuwe schoenen!

Hele goede pasvorm. Stevige schoen met een moderne uitstraling!

Snel geleverd en de laarsjes zijn geweldig.

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

Uitstekende service en fantastische schoenen!

Twee paar Rollingsoft schoenen van Gabor gekocht en ik ben er super blij mee. Ze zitten perfect en lopen heerlijk. Als iemand met een pijnlijke rug ervaar ik dat deze schoenen mij erg helpen.

Snelle levering voor een paar heerlijk lopende sneakers.

Snelle verzending Goede kwaliteit en fijne sneaker.

Alleen maar goed

Zowel met schoen/laarzen aankoop als retour sturen wordt je correct en snel geholpen. Het geld staat weer snel op je rekening. Bij aankoop komt het artikel snel en goed verpakt aan.

Heerlijke Rollingsoft schoenen

Fijne lichte schoenen

Heel goede service

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd

Kwaliteit

Vlotte en correcte afhandeling van kwaliteitsvolle producten

zeer klantvriendelijke website

Een overzichtelijke website, met duidelijk instelbare filters waardoor je snel het gewenste product vindt.

Super sneakers

Ik draag ze al jaren.