Niks geen voetje voor voetje ;-) maar gewoon een vlotte website, afhandeling & levering.

Zeer positief, goede maatvoering, duidelijke omschrijving & heel blij met mijn bestelling. Ik sta te trappelen om in het voorjaar weer iets te bestellen van de nieuwe collectie.

Geweldige pasvorm voor brede voet (K)

Al een tijd zag ik er tegen op om nieuwe schoenen te kopen. Als ik al passende schoenen kan vinden (breedtemaat K-M en hoge wreef), dan nog is het inlopen lange tijd erg pijnlijk! Op internet zag ik dat Gabor ook breedtemaat K heeft, dus enkele paren besteld. En ... ik loop er zo op weg! Geen pijnlijke voorvoet, geen blaren en geen kapotte hak. Ik ben fan!

een goede ervaring.

snelle service en bezorging.

Goede kwaliteit en pasvorm

Laarzen zaten heel goed, mooie kwaliteit en hele goede snelle service.

online shopper maar uitstekend te doen!

Via fb advertentie gaborstore.nl gevonden; voorheen altijd rechtstreeks bij gabor. Maar aanbod is even groot en bestelling (ondanks de feestdrukte) keurig binnen 2 werkdagen in huis!

Super goed service

Wat een super goede service binnen twee dagen had ik mijn sneakers ben er heel er tevreden top

Super fijne en snelle service bij aankoop en ruilen online!

Gabor is mijn favoriete schoenenmerk. Altijd goede pasvorm. Behalve modieus ook kwalitatief altijd in orde. Online bestelling was zoals altijd snel. Mijn standaard maat klopte dit keer niet, maar ruilen was snel geregeld, ik ben weer blij met de prima service.

Erg goed

Erg goed! Maandagmiddag besteld en woensdagmiddag al in huis. Keurig verpakt Dus mooi net voor Kerst

Het lukte niet om mijn bestelling in mijn account te vinden. Maar met 1 mailtje konden ze helpen! Heel fijn.

eens gabor rolling soft dan niets anders meer

Super schoenen ROLLING SOFT, dit zijn pas schoenen/laarzen. Beide deze maand besteld, ik draag al jaren niets anders, noem een kleur en deze zit er vast tussen, mn man nu ook rolling soft

Snelle levering, geen onnodige mails of info

Zie bovenstaand

Mooie en gemakkelijke schoen

Omdat ik moeilijk voeten heb: een hoge wreef én brede m, gevoelige voeten, is het niet altijd even handig om te slagen. Nou had ik van dit model de bruine versie al. En na enige weken gewenning loop ik er nu heel gemakkelijk op. Toen ik zag dat de donkerblauwe versie weer verkrijgbaar was heb ik die ook aangeschaft! Nu kan ik ze makkelijk afwisselen waardoor ik met beide paren super blij ben!

Altijd goed.Heel goed zelfs. Draag altijd Gabor ook pumps en laarzen.

geweldig

In den Bosch geweest, fijne hulp gehad en de roller soft schoenen lopen geweldig.

VLOTTE VLUGGE LEVERING

Ik ga zeker nog bestellen bij jullie.

Gabors gegarandeerde kwaliteit en kwantiteit

Snelle bezorging, degelijk verpakt, helder beleid van bestelling tot verzending en retournering.

Goede pasvorm!

Heerlijk warm en prima pasvorm ! Inlegzooltjes mogelijk! Heel fijn!

Tevreden

Alles is goed verlopen en weer klopte wat ik verwachtte

Snelle levering en dat ook nog met de kerstdagen. Top.

Heerlijke comfortabele schoenen

Goede pasvorm. Fijn dat ze een uitneembaar voetbed hebben en er ook nog stijlvol uitzien!

Makkelijk om te bestellen en een snelle levering.

Het was eenvoudig om te bestellen en het werd snel geleverd. Top!

Helemaal prima !,

De schoenen waren heel mooi. De pasvorm uitstekend door het soepele kalsleer. Ik ben zeer tevreden.

Uitstekend!

Makkelijk te gebruiken website en snelle levering!

Keurig verzorgd

Zuid Willemsvaart 229