Snelle levering, mooie laarzen helaas net iets te smal.

Snel geleverd, prachtige laarsjes

Hele fijne laarsjes voor mijn brede voeten

Heerlijk comfortabel & mooie kwaliteit

Mooi leer, leuk elastisch detail gecombineerd met een praktische rits. De schoenen zitten heerlijk, vooral met mijn eigen steunzolen. Ik ben er erg blij mee. Veel keuze in verschillende uitvoeringen, mijn maat overal uitverkocht, maar hier gelukkig nog leverbaar. Super snelle bezorging. Enige kanttekening is het formaat van de verzenddoos, deze had zeker de helft kleiner gekund. Maar dat terzijde zou ik hier zeker nog terug komen en misschien een keer live gaan shoppen

Keurig op tijd geleverd

Ik vond het fijn dat ik de schoenen op de website kon bestellen . Ik heb een smalle voet en de best fitting wijdte F heb ik in geen winkel bij mij in de buurt gevonden. Ik draag al jaren Gabor schoenen naar tevredenheid. En deze schoenen zitten zo mooi aan mijn voeten. Ik kan er uren op lopen. Een fijne dikke zool zorgt er mede voor dat mijn voeten heerlijk warm blijven. Ben er super blij mee. Ik weet jullie bij mijn volgende aankoop te vinden.

Super service

Online bestellen gaat zo gemakkelijk. Je wordt volledig op de hoogte gehouden hoe ver het staat met je bestelling. Voor herhaling vatbaar !!

Altijd Top laarzen van Gabor !

Mooi elegant uiterlijk, geweldige pasvorm ! Opnieuw hartelijk dank !

Koop al jaren Gabor goede pasvorm lopen goed

heerlijke laarsjes

Ook met eigen zooltjes fantastisch lopen

Mooie schoenen voor een schappelijke prijs!

Prima pasvorm, goede prijs kwaliteit verhouding

Gabor lopen op wolken zo comfortabel en fijn combineerbaar met je outfit!

Zo prettig de verschillende comfortabele maten en kleurstellingen. Iedere keer weer blij met een nieuw paar zomer of winter wat gekleder of sportiever model.

Geweldige schoenen

Mijn man noemt me mevrouw Gabor Marco’s…. Zegt genoeg denk ik!

Levering netjes verpakt goed te volgen met track & trace precies op tijd geleverd

Geweldige schoenen

Wat een heerlijke laarsjes en sneakers heeft dit merk. Past prima en loopt zalig.

Prachtige schoenen, mooie kwaliteit.

Heel blij mee,, hipperdepip

snel en overzichtelijk

Overzichtelijke webshop met handige filters om te vinden wat je zoekt. Snelle levering. Kortom, heel tevreden van .

Hele fijne en snelle service!!

Al meerdere keren de prachtige schoenen via de site besteld en iedere keer is de service snel. En wanneer de schoenen een keer toch terug moeten, ook dan verloopt dat super snel en prettig. Eigenlijk zoals dit topmerk ook loopt!!

Snelle bezorging

Gebruik al jaren Gabor. Voor mij perfecte schoen. Een iets verder assortiment zou fijn zijn.

Zoals altijd is de maat en de pasvorm precies goed en de kwaliteit waarmee het gemaakt is super, alt

Al jarenlang kies ik voor Gabor. Met mijn schoenmaat 43 kan ik met dit werk letterlijk en figuurlijk uit de voeten. De stijl en variatie in aanbod maakt dat, wanneer ik op zoek ga naar een nieuw paar, er altijd iets voor me bijzit op te bestellen. Het is echt waar voor je geld. De pakketten komen altijd goed verpakt aan, nooit iets hoeven terugsturen.

Gabor schoeisel is altijd perfect, heb alleen maar dit merk. Loopt geweldig

Altijd blij met mijn Gabor aankopen, is misschien iets duurder, maar past perfect, en heeft ook grotere maten.

Schoenen van mijn keuze niet in mijn maat in de winkel. Via winkel besteld en nog geen 24 uur later al in huis. Top!

Verzending goed verzorgd.

Goed product. Snelle levering. Complimenten.

Ik koop ze altijd om dat ik goed zijn.

IK BEN onwijs blij mee top.

Snelle levering en keurige verpakking

De levering van mijn enkellaarsjes was supersnel

Een feestje om nieuwe Gabor schoenen uit te zoeken !!

Supersnelle levering en geen enkel probleem met retourneren!!

Gabor past perfect!

Mijn nieuwe Gabor laarzen passen verrassend goed. Ik ben heel blij met de keuze voor een smalle leest en een halve maat.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch