Snelle service en fijne schoenen

Zeer fijne schoenen: goede pasvorm, comfortabel voetbed en steunend. Verzending en bestelling verliepen vlot.

Ben zeer tevreden

Ik ben heel blij dat de schoenen heerlijk zitten

leuke sneakers en goede pasvorm

via de site goed kunnen aangeven welke pasvorm bij mij past en ook voor grotere maten zijn er super leuke sneakers en laarzen!

Vlotte levering

Duidelijke website en vlotte levering !

Perfecte service

Snelle verzending en snel antwoord op mijn vraag

Alle schoenen en laarzen van Gabor lopen heerlijk!

Alle schoenen en laarzen van Gabor lopen heerlijk en bestellingen komen snel!

Heerlijke schoenen van Gabor, ik gebruik ze al jaren.je kunt er gelijk op weglopen, en ze zien er prachtig uit!! Helemaal heerlijk is je kunt ze regelrecht bestellen bij de Gaborstore. Andere in huis!! Ik ben een tevreden mens!!

Mijn ervaring met de Gaborstore is goed. Zowel het bezoeken van de winkel als het bezoeken van de webshop was prettig. In de winkel werd ik erg vriendelijk en vakkundig geholpen en het bestellen via de webshop was eenvoudig en de levering ging snel.

Fijne ervaring.

Ik ben heel blij met mij aankoop

Ik ben heel blij net mijnaankoop was er lang naar op zoek

Wat lopen deze sneakers heerlijk!

Na een dag werden de bestelde schoenen al geleverd! Goed verpakt zodat ze niet kunnen beschadigen. De schoen zit als gegoten; heb er nu al zin in om er heerlijk op te lopen...

Aantrekken en lopen

Al eerder schoenen besteld en iedere keer dezelfde ervaring: aandoen en ermee weglopen. In een woord: geweldig!

Top een aanrader voor iedereen

De bestelde schoenen komen keurig verpakt snel naar je toe. Wat handig is is dat je kan aangeven welke schoenen je wilt onthouden om later een keuze uit te maken. En wat moet ik nog over Gabor zeggen? Kwaliteit, goede pasvorm, modieus en een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Prima geholpen aan fijne schoenen!

Zie hierboven.

Uitstekend!

De Gaborstore levert heel snel, zelfs met de feestdagen! En de schoenen, sneakers en laarzen van Gabor zitten altijd goed, zijn mooi, kortom: top!

Snel, duidelijke en volledige communicatie,

Helder

Vriendelijk

Passen in fysieke winkel, de juiste maat de volgende dag in huis.

Omdat de juiste kleur niet op voorraad was, werd mij door Gabor medewerker geadviseerd deze te bestellen en de volgende dag thuis af te leveren. Prima oplossing en de volgende dag werden mijn laarsjes keurig en zonder extra kosten bezorgd.

Zo goed geregeld

Wijdtemaat schoenen helaas net niet goed. Makkelijk te retourneren, bericht van ontvangst en binnen een week geld yrtig op rekening.

uitstekend.

Mooie pasvorm en vlotte levering.

Ze zitten comfortabel en goede pasvorm. Goede kwaliteit

Gabor is jahor!

Altijd hele fijne mooie zittende schoenen en laarzen. Een hele blije, trouwe klant!

Perfecte schoen, snel geleverd

Prima kwaliteit schoen. Ik heb nu andere kleur besteld. Zit als gegoten

Snel geleverd, goede uitleg over retour, nu nog afwachten hoe snel we worden terugbetaald

1ste keer dat ik bestel. Hele snelle levering. Goede uitleg over retour. Nu nog afwachten hoe snel ik mijn geld terug krijg na retour. Dan pas kan ik een definitieve beoordeling geven. Maar tot nu toe ben ik al tevreden.

Fijn in de Arnhemseweg winkel

In de winkel in Arnhem fijn geholpen. De bijde vrouwen zijn erg kundig en een mooi resoluut.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch