Zoals gewoonlijk goed

Fijne, toch wel stoere schoen en zit fijn.

Goede pasvorm

Schoenen werden snel geleverd en passen perfect! Met een breedte H en 42/43 als schoenmaat is het lastig om schoenen te kopen, maar via de Gabor-store in 1 keer raak!

Twee paar schoenen afzonderlijk van elkaar, alles keurig op tijd geleverd. Super tevreden

Top sneakers

Het bestellen bij Gabor Store gaat heel eenvoudig. De site geeft duidelijke informatie. Alles is eenvoudig aan te klikken en in te vullen. Ik bestel al jaren mijn schoenen bij Gabor Store en ben er super tevreden over: snelle levering en duidelijke communicatie voor een topproduct! Goed voor uren loopplezier;-)

Fantastisch!

Wat een fijn en deskundig personeel! En natuurlijk de goede kwaliteit schoenen!

Een hele snelle levering

Een hele snelle levering (binnen de beloofde 2 dagen). Besteld online. Gepast en gelijk niet meer uit gedaan. Zitten perfect en veel complimentjes gekregen. Groetjes Eugenie.

Prima kwaliteit en altijd goed.

Al mijn Gabor schoenen (en ik heb er toch wel een aantal (12 paar) zijn prima. Pasvorm, kwaliteit en prijs. Ook de extra wijdte maten zijn erg fijn.

Goede site met mooi aanbod

De kwaliteit is gewoon super goed!! Aanbod mag nog wat ruimer, wordt wel al moderner.. Sommige van de collectie wat langer aanhouden....zoals witte sneakers

Supersnelle levering enkellaarsjes zonder verzendkosten

Ik ben heel tevreden over de levering van mijn mooie enkellaarsjes. De laarsjes zijn prachtig. Ook vond ik het fijn dat de levering al de volgende dag was en zonder verzendkosten.

Uitstekende

Uitstekende service in het Haarlem filiaal. Een goed advies en ook de kwaliteit van de schoenen is prima

Prima geholpen in Gaborstore Utrecht

Prima geholpen door vriendelijke verkoopster in Gaborstore Utrecht. Schoenen waren helaas niet meer in mijn maat maar wel in een andere kleur zodat ik ze kon passen. De schoenen konden besteld worden en bezorgd worden bij een DHL afhaalpunt. Binnen een paar dagen kon ik ze ophalen.

Comfortabel

Een goed zittende sneaker,een waar je de hele dag in kan lopen,heb ze daarom ook de hele dag aan.Tevreden over deze sneaker.

Geen echte bijzonderheden. Bestelling en levering liep allemaal soepel.

Zeer comfortabele schoenen

Topschoenen zitten mij als gegoten

Besteld en de volgende dag in huis . Altijd keurig en zorgvuldig ingepakt. Ik ben zeer tevreden. Heb voor het nieuwe seizoen al 3 paar schoenen besteld . Het zou fijn zijn om de tas te mogen ontvangen .

De informatie op de website is zeer nuttig en correct, schoenen werden snel geleverd , de schoenen zelf zitten goed, knellen niet en schuiven niet. Ben zeer tevreden met de aankoop.

Heerlijk

Net laarzen gekocht. Breedte mast h. Deze zijn niet eenvoudig te vinden. Voetbed moet ook comfortabel zijn. En laat gabor dit nu al jaren doen. Voor altijd fan

Geen problemen tegen gekomen

Snelle levering en veel keus voor mijn maat ;

Mooie, heerlijk zittende schoenen! Het retourproces voor 2e paar schoenen verliep snel en correct.

heerlijke schoenen

Hele fijne schoenen om mee te lopen. Fijne zool, licht in gewicht en de pasvorm is goed en zacht voor je voeten door het soepele leer. Alleen jammer dat het niet water dicht is.

Snel en netjes.

Model schoen zit als een pantoffel

Fijnste schoenen die ik heb gekocht

Sinds ik Gabor heb ontdekt koop ik nooit meer andere

Fijne en rappe levering van de bestelling, gemakkelijke filterfunctie in de store.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch