Geweldige schoenen

Vlotte levering! Ga zo door!!!!

kundige verkoopster, zeer behulpzaam

Utrecht, verkoopster kort zwart haar met bril, Deze dame heeft mij geweldig geholpen, de juiste maat voor mij via internet besteld en 2 dagen later had ik de fijne schoenen in huis. TOP Van harte aanbevolen de GABOR winkel in Utrecht Trix

Zitten super

Ik had dit model al in het lichtblauw en die zitten/lopen zo lekker dat ik nog een paar beige heb besteld!

super ben er blij mee

slippers besteld en binnen een paar dagen waren ze aangekomen sja kan er niet meer over zeggen als dat ik gewoon tevreden ben

De service is goed, schoenen worden op tijd geleverd

Rollingsoft laat mij beter lopen!!

Echt fantastisch, na ronde van 5km doe ik schoenen normaal meteen uit thuis, nu liet ik ze aan omdat ze zo goed voelen!! Gelijk tweede paar gekocht

Hele mooie hippe sandalen

Ik ben al jaren Gaborfan. Goede pasvorm, goede kwaliteit en heel modieus! 99 % van mijn sandalen, sneakers, laarsjes en schoenen zijn van Gabor. Ook fijn dat bij vele producten de binnenzool eruit kan en mijn steunzolen erin kunnen.

Snelle levering netjes verpakt echt super

Snelle en prima service

Snelle en prima service

Supersneakers

Al jaren draag ik Gabor, nooit meer iets anders gekocht

Prettig en beschaafd

Uitermate vriendelijk en deskundig geholpen

Goede schoenen, alleen verzending nietjuist

Goed product, maar afwerking pakket niet goedbujburwn bezorgd terwijl wij thuis waren. Zie dat Gabor sneakers een dag na levering allen pointerend zijn afgeprijst

Goed geholpen. Prettige winkel.

Fijne verkoopster. Maat en kleur online in winkel besteld en volgende dag bezorgd. Ik kon terug naar winkel als er toch iets niet goed was. Was niet nodig.

Keuze in grote maten

Met mijn schoenmaat 42 tot 42,5 vind ik in de fysieke winkels nooit de schoenen die ik mooi vind.

Mooi model schoen!

Fijne schoen ,goed geholpen door het personeel!

Super, serviceen heerlijk om de hele dag op de schoenen lopen!!!

Naar aanleiding van zere voeten , door dat ik de hele dag sta, ben ik terecht gekomen bij Gabor. Eerst pasr gekocht in de winkel met veel uitleg, nu 3 paar!! En geen zere voeten meer!!

Moooooi,kwaliteit en een supersnelle levering.

Super goed.

Super service!!

Super service!!

Zoals afgesproken stipte levering

Heerlijke schoenen

Wat zijn Gabor schoenen toch heerlijke schoenen. Vooral de rollingsoft. Nergens zoveel keuze als bij de Gabor store. Echt top!

Gemakkelijk, snel en correct!

Zeer duidelijke website. Gemakkelijk bestellen/betalen en snelle en correcte levering.

Fantastische schoenen met uitstekende pasvorm.

Al meerdere schoenen van Gabor gedragen. Pasvorm zijn voor mijn voeten geweldig. De modellen zijn modieus en voor eenieder aantrekkelijk.

al jaren loop ik op sneakers van gabor.

jaren geleden mijn eerste schoenen gekocht van gabor. daarna nooit meer een ander merk gekocht. ze lopen perfect heb nooit meer last van voeten. top.!! ook snel geleverd en een leuk bedank kaartje erbij. zo ga je met je trouwe lanten om

Betrouwbaar en kwaliteit

Snelle levering, goede maataanduiding, goede kwaliteit schoen. Top!

Zitten als pantoffels

Zuid Willemsvaart 229