Altijd goede leveringen Snelle verzending Prima kwaliteit Kortom top!
25 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 24.392 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Uit alle opmerkingen blijkt een sterke tevredenheid over de kwaliteit en levering van producten. Klanten waarderen de pasvorm, de snelheid van levering en het vriendelijke personeel. De algehele ervaring wordt als positief ervaren met consistente service.
Altijd goede leveringen Snelle verzending Prima kwaliteit Kortom top!
25 September 2026
Woudy Haverhoek-Visser
NIJKERK GLD
★★★★★ Wat een geweldige schoenen van Gabor! Ze zitten vanaf het eerste moment heerlijk comfortabel en de pasvorm is echt fantastisch. Daarnaast zien ze er stijlvol en verzorgd uit, waardoor ze makkelijk te combineren zijn met verschillende outfits. Je merkt aan alles dat er veel aandacht is besteed aan kwaliteit en draagcomfort. Ik ben er ontzettend blij mee en zou Gabor zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar mooie én comfortabele schoenen!
Sandra
Wemeldinge
Gaat sneller als dat ik winkels afmoet lopen die de juiste schoen heeft.
A van der scheer
Lelystad
Mijn sneakers in wijdte K zijn het toppunt van comfort. Ze zitten ook nog modieus aan de voet! Een aanrader !
Carla
Erpe-Mere
Ik bestel altijd mijn Panama Jack enkellaarsjes bij Gabor. Maar ook mijn mooie pumps! De order wordt goed en snel verwerkt. Keurig verpakt aangeleverd. En vooral kwaliteitsproducten!
Lia de Bruin
De Cocksdorp
Ze zitten zo fijn als pantoffels!
Elian Verschuuren
Oud gastel
Prima geholpen! Alleen DHL heeft niet aangebeld en de doos met schoenen zo in een kratje( die voor kranten bestemd is) buiten de deur gelegd. Iedereen kon ze zo meenemen.
Petra
Haarlem
Al verschillende keren dames schoenen besteld. Fijne website, goede kloppende product informatie. Snelle levering, in stevige verpakking. Altijd het bestelde geleverd gekregen en nog nooit iets retour hoeven te sturen. Ga zo door!!!!!!
22 September 2026
Marthe
Ochten
Pluspunt: de laarsjes werden supersnel geleverd! Passen bij zwart en bruin en lopen heerlijk. Comfort zoals ik dat als vanouds gewend ben van Gaborschoeisel.
Tineke
Veenendaal
Positief best snel mijn schoenen.
Nellie Niemantsverdriet
STELLENDAM
Prima service. Goede kwaliteit
Marianne Smitsmans
Roermond
Altijd goede pasvorm van Gabor‼️
MHE
GRONINGEN
Zit als gegoten en mooie kleur
Silvia
Emmen
Het zijn prachtige en hele fijne schoenen en zitten goed aan de voeten en dat is heel veel waart
Wilma Buddiger
Mosaique 26
De verzending was snel en goed geregeld.
Miriam
Elst
Helaas de online gekochte instappers waren te groot. In de winkel in Arnhem niet een maat kleiner voorradig maar door de dames fijn geholpen zodat ik ze alsnog een maatje kleiner toegestuurd krijg. Blijf een Gabor fan qua fijne schoen maar ook qua klantvriendelijkheid in de shop!
Anita Matijssen
Ochten
Wat een fijne webshop! Het bestellen gaat ontzettend makkelijk en overzichtelijk. Je vindt snel wat je zoekt en het ruime aanbod maakt kiezen bijna té leuk. Vooral de collectie Rollingsoft vind ik fantastisch. De schoenen zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar lopen ook heerlijk comfortabel. Echt een combinatie van comfort en uitstraling waar ik blij van word! Kortom: een fijne webshop, een prachtige collectie en vooral heel veel keuze uit heerlijke schoenen. Ik bestel hier zeker vaker!
Kelly
Andel
Met mijn maat 42,5 was er weinig keuze in de winkel waar ik normaal Gabor schoenen koop. Wel werd ik erop gewezen dat schoenen rollingsoft misschien weleens goed voor mij konden zijn. Omdat ze die ook niet in mijn maat hadden kwam ik bij de Gabor store terecht. Toen ik de schoenen had ontvangen, meteen aangetrokken. Ik voelde meteen dat ze lekker zaten e; erg soepel aanvoelden(dankzij Het kalfsleer). Lopen was een ander verhaal. Ik had nog nooit op rollingsoft gelopen. Wist van mijn podotherapeute dat het heel goed ging. Dus de volgende dag was het na 5 minuten al vlug heel gewoon . Bedankt voor het genot om op Gabor schoenen le lopen. Ik denk dat ik de laatste 10 tot 15 jaar geen andere schoenen da; Gabor heb gehad.
Maria Ras
Budel.
Klasse schoenen met goede pasvorm voor mijn smalle voet. Vlotte en verzorgde levering.
Elsie
Anzegem
Ik had op jullie side gekeken welke enkellaarsjes ik wilde. Ze begreep mij niet. Wist niet wat voor laarsjes ik bedoelde. Heb het toen opgezocht en laten zien. Ze had ze niet in de winkel en heeft ze besteld. Ik heb ze nu jn huis en ben er erg blij mee.
Ellen
Bergen
De beste schoenen met een goede leest uitstekend
Connie Sierens
Maldegem
‘s middags besteld. De volgende dag al in huis. Super!
Vera
Hengelo
Ik had schoenen in de middag besteld. De volgende dag kon ik ze na 11 uur al afhalen op een door mijzelf gekozen plek in de biurt.
Ina
‘s-Hertogenbosch
Fijne website. Werkt goed. Mooie collectie schoenen, laarzen etc. Bestellen en betalen ging heel soepel. Bestelling razendsnel geleverd. Keurig verpakt. De maat was goed en de schoenen waren precies zoals ze op de website staan. De Rollingsoft schoenen zitten heerlijk en lopen zalig. Na een dag lopen zitten ze nog steeds goed, knellen niet, demping is top. Inmiddels 2 paar in huis. Ik ben fan !!
Angelique
Kloetinge
ik kan niks negatiefs bedenken voor zowel de bestelling als levering
annick tolpe
Enschede
Haarlem
Utrecht
Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be
E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur)
Telefoon: 088 - 020 4161
(werkdagen 09:00 - 16:30)
Op feestdagen is de klantenservice gesloten.
Zuid Willemsvaart 229
5211 SH ’s-hertogenbosch