Top website

Duidelijke website, die ook nog prima werkt. Correcte snelle afhandeling en vlug verstuurd!

Prettig

Prettig en goede aankoop .

Top laarzen!

Mooie kalfsleren laarzen. Zitten perfect. Prima maat.

Geweldige service

Mijn bestelling werd zeer snel verzonden en bezorgd. Vriendelijke en duidelijke informatie via de mail. De laarzen waren wat te klein, dus heb ik een andere maat besteld. De retourzending werd zeer snel afgehandeld, en de nieuwe bestelling was er de volgende dag! Top service voor de klant!

Geweldig!!!!

Ik heb nu ondertussen 5 paar rollingsoft schoenen van Gabor. Ik wil niet anders meer!!! Zo'n fijne schoen, ze lopen écht héérlijk!!!

Fijne webstore, ruime keuze en snelle verzending. Retourneren gaat eenvoudig, de afhandeling niet geheel feilloos. Na 2 weken nog geen restitutie gehad maar met 1 telefoontje werd dit opgelost. Prima service verder.

Heerlijke fijne veterboots

Dankzij de ritsen aan de zijkant altijd makkelijk inschieten .

Voor mij alleen nog maar Gabor

De schoenen en laarzen van Gabor zijn stoer en klasse tegelijk. Daarbij stap je erin en loop je er zo op weg. Comfortabel met goed voetbad en steun. Ik draag eigenlijk alleen nog maar Gabor.

Gabor staat voor klasse en kwaliteit

Ik heb steunzolen waardoor ik beperkt ben in mijn keuze voor schoenen. Maar bij Gabor ben ik alles behalve beperkt. Ik slaag altijd voor mooi en modieus schoeisel wat goed zit en waar ik goed op lopen kan.

Prima schoen

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering. Gaborschoen zit altijd lekker ( zelfs met aparte steunzolen erin -losse binnenzool )

Kwaliteit en super snelle levering.

Een van de weinige merken met halve maten en breedte maten. Draag de Gabor schoenen al jaren in verscheidene modellen. Ideaal voor mijn voeten. Schoenen zijn van uitstekende kwaliteit en de levering was zoals ze beloven al de volgende dag! Top!

Gabor zijn mijn schoenen

Het is gewoon altijd goed!

Prima routing van bestellen tot bezorgen. Maat klopt, goed draagcomfort

Super snel geleverde enkellaarsjes!

Geweldig snel en keurig verpakte Gabor enkellaarsjes, prima maatvoering en wijdte. Helemaal blij mee!

Vlugge levelingen mooi verpaky

Vlugge leveling mooi verpakt

het is fijn om online te bestellen. de maat is altijd goed.

heel goed

snelle levering en hele goede kwalteit .

Toppie

Sedert ik Gabor draag, loop ik op wolken

Duidelijke website en hele snelle levering

Zoals je van Gabor mag verwachten is de kwaliteit van de schoenen en de pasvorm heel goed. Duidelijke website en snelle levering.

Goede schoenen.

Hele mooie schoenen,fantastiche pasvorm,ik draag niets anders.Laarsjes snickers,top.

Had een prachtige tas besteld en ontvangen, maar bij levering had ik me vergist in de afmeting, daarom, helaas, retour, heb me geld al terug Dat is tocg Fantastisch

Suuuuuper gave schoenen

Zoooo blij met deze heerlijke schoenen aan mijn voeten!!!

Prima kwaliteit, mooi en veel variatie in schoenen of laarzen. .

Comfortable schoenen ,en prima kwaliteit voor een aanvaardbare prijs .

Super schoenen

Hele fijne schoenen met een perfecte pasvorm. Ook voor mensen met steunzolen.

Gemakkelijk te bestellen via de site. Rolling soft schoenen zitten lekker en ik kan hier goed op vooruit

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch