Laden reviews...
2.183 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit alle opmerkingen blijkt een sterke tevredenheid over de kwaliteit en levering van producten. Klanten waarderen de pasvorm, de snelheid van levering en het vriendelijke personeel. De algehele ervaring wordt als positief ervaren met consistente service.
Snelle service Goede kwaliteit Ben iedere keer weer verrast over de modellen
Liek
Zegge
Zeer snelle levering-eventueel retourneren geen probleem!
Thea
Amstelveen
Fantastische schoenen voor een geweldige prijs.
Annet
Kerkrade
Met mijn neuropathie zijn er maar weinig schoenen waar ik lekker op loop Gabor schoenen geven mijn voeten voldoende steun en kan ik pijnloos een eind wandelen
Mathilde
Uithoorn
Had deze schoenen besteld en deze waren er heel snel, helaas waren ze net een half maatje te klein. Gebeld voor een ruiling maar dat gaat niet. Je moet dan opnieuw bestellen. ( dat vond ik wat minder ivm de kosten die je dan toch moet betalen). Anyway nieuwe besteld en deze waren er weer binnen no time. De geretourneerde schoenen waren ook super snel weer terug, en binnen een paar dagen had ik zelfs mijn geld al terug. Top! De schoenen zijn prachtig en lopen zoals gewoonlijk heerlijk. Kortom een blije klant..
Miranda
Tilburg
Schoenen passen altijd meteen goed en kan er vele km mee lopen en zien er nog eens mooi uit
Isabelle
Prinsenbeek
Heb deze sandalen gekocht voor lekker te wandelen zonder pijn aan mijn voeten te krijgen
28 July 2026
Marion
Eijsden n.l
Goede levering, goede producten
28 July 2026
Ellen
Oisterwijk
Snelle levering en je krijgt wat je vraag. Veilig en betrouwbaar.
Annemieke van der Spek
S-Gravenzande
Perfecte schoenen zo goed aan doen en er meteen mee weg kunnen lopen. Zeer goede en mooie schoenen mooi model top. Volgende keer weer Gabor supper
Sylvia
Brunssum
De levering van sandalen super snel, heel blij mee.
Jantine Joosten
Sleen
Schoenen lopen lekker en zoals altijd snel en verzorgd geleverd.
Jolanda
Amersfoort
Deze bestelde sandalen had ik al in een andere kleur. Ik was hierover zo tevreden dat ik niet twijfelde aan een 2de paar. Daarenboven aan een zeer mooie prijs.
Kristien
Aalst
Alleen jammer dat de kraaltjes loslaten
Gerry
Landsmeer
Bijzonder aangenaam. En zeker zeer mooie sneakers!
Bea De Smidt
BAVIKHOVE
De schoenen waren in 2 dagen bij mij. Gratis verzonden ook, dankjewel!!
Joke
Turnhout
Koop alleen nog maar Gabor schoenen. Veel keuze en perfecte pasvorm
Wytske
Zwolle
Snelle levering van het fijnste schoenenmerk. Weer nieuwe en mooie blijmakers snel binnen gekomen.
Anja van Egmond
Hoogmade
Very nice and helpful staff.
Yael
Eindhoven
Schoenen besteld omdat de juiste maat in de winkel er niet was. Bestellen ging eenvoudig, goede uitleg over de maten. Via e-mail goed op de hoogte gehouden. Op zaterdag besteld en woensdag al in huis!
Ingeborg
Noordwolde
Helaas enigszins op het verkeerde been gezet. Ik kocht steeds schoenen met breedte best fitting. Toch blijkt dit te smal voor mijn iets bredere voet. Nu twijfel ik tussen breedte G of H
margo rensink
Zoetermeer
Binnen 1 werkdag bezorgd, makkelijkte bestellen, schoenen zitten perfect, lopen lekker en zijn heel leuk.
Manon
Eindhoven
Zoals altijd, zit goed, past goed. Zacht leer. Aandoen en lopen. Top.
Simone
Krommenie
Snelle verzending. Makkelijk retourneren-geen gebruik van gemaakt
24 July 2026
Jacintha Heine
Schaijk
Ik heb dit jaar alleen nog maar Gabor schoenen gekocht. Zitten geweldig terwijl ik brede voeten heb. Erg modieus en ik krijg alleen maar complimenten dat ik mooie schoenen aan heb.
23 July 2026
Enschede
Haarlem
Utrecht
Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be
E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur)
Telefoon: 088 - 020 4161
(werkdagen 09:00 - 16:30)
Op feestdagen is de klantenservice gesloten.
Zuid Willemsvaart 229
5211 SH ’s-hertogenbosch