Laden reviews...
2.245 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit alle opmerkingen blijkt een sterke tevredenheid over de kwaliteit en levering van producten. Klanten waarderen de pasvorm, de snelheid van levering en het vriendelijke personeel. De algehele ervaring wordt als positief ervaren met consistente service.
Ik heb dit jaar alleen nog maar Gabor schoenen gekocht. Zitten geweldig terwijl ik brede voeten heb. Erg modieus en ik krijg alleen maar complimenten dat ik mooie schoenen aan heb.
Tanja
Wijnandsrade
Ben gewoon van gabor te dragen ze zitten super nog nooit iets moeten terug sturen
viviane struelens
De haan
Ik heb onlangs dames bootschoenen en sneakers besteld. Gabor schoenen zijn voor mij perfekt i.v.m. de keuze van een bredere pasvorm, halve schoenmaat en losse zool. Tijdens de warme dagen raakte bij DHL de bestelling kwijt. De mevrouw van de Gaborstore klantenservice was heel klantvriendelijk en heeft het probleem voor mij opgelost. Het aankoopbedrag werd teruggestort en de nieuwe bestelling werd de volgende dag geleverd. Ik ben erg blij met mijn nieuwe schoenen en zal een volgende keer zeker weer bij Gaborstore bestellen.
Monika
Vlaardingen
Supermakkelijk om te bestellen en hele snelle levering en mooie schoenen
Carien den Haak
Sambeek
Ik had sandalen besteld. Prachtige kleur, maar ze stonden mij niet. Ik kon ze gemakkelijk retourneren en had na twee dagen mijn betaling terug op mijn bankrekening,
Birgit
Oegstgeest
ik ken mijn schoenmaat bij de Gaborschoenen. Normaal bestel ik geen schoenen online, maar bij Gabor is dit voor mij perfect. Hun beschrijving over de schoenen geven me de nodige informatie of ze gaan passen of niet, zodat ik tot nu toe nog geen miskoop heb gedaan De levering gebeurd ook heel vlot.
Griet Remaut
Desselgem
Snel en correct geleverd. Mooi product
Annemiek
Maren kessel
De levering van de schoenen was zeer snel en de terugbetaling van het tweede paar, welke ik heb terug gezonden, wordt ook zeer correct binnen een paar dagen op je rekening gestort.
22 July 2026
Jelly
Stiens
Fijne winkel, goede producten. Makkelijk te bestellen
mona
Haarlem
Heerlijk dat je ook met maat 43 altijd goed slaagt.
Elles
Haarlo
Snel en correct geleverd
Lucette Sleeswijk Visser
Nijverdal
Zat keurig verpakt. Mooie sneakers.
Monique Staats
Oosterhout. nb
Ik heb in de meeste basale kleuren Gabor gympen, want ik vind ze smaakvol, leuk en sportief!
Charlotte Citroen
Den Haag
heel vlugge levering van Gabor Sandalen , uiterst verzorgd verpakt en de beste prijs !
Christel Cnudde
Sint-Martens-Latem
De kleur is heel mooi. Staat mooi onder een zomers jurkje en heel mooi onder een spijkerbroek
Femke
Halfweg
De rollingsoft schoenen en sandalen zitten heerlijk. Mijn bestelling liet op zich wachten, wat ik niet gewend ben van Gabor, dus even gebeld met de klanten service. De fout lag bij de winkel waar ik het pakket af zou halen. De medewerkster heeft meteen naar de desbetreffende winkel gebeld en 10 minuten na ons gesprek werd ik teruggebeld dat de schoenen klaar stonden, top service.
Angeline
Beuningen
Binnen een paar dagen mijn bestelling al in huis; prima service!
Margot
Leiden
Ik heb geen makkelijke voeten maar met de Gaborschoenen heb ik én modieuze én gemakkelijke schoenen. Je loopt er zo mee weg! Ik beveel deze aan. Al zoveel merken geprobeerd maar ik neem nu alleen nog maar Gabor.
Lon Berden
Venray
Eén van de weinige merken met een tussenmaat, dus halve maten, goede kwaliteit, snelle levering. Schoenen zijn echt mooi en prima pasvorm. Valt nooit tegen.
Sonja
Oostvoorne
Ben erg blij met m'n nieuwe sandalen, ze zitten ook al gegoten.
Helen Vermaas
RIJSSEN
Correcte en snelle levering
Conny Matthys
Kerksken
Goede en snelle verzending
Gerry
Weert
Gemakkelijk en vlot bestelling kunnen plaatsen, snelle levering
Christine De Cnijf
Heverlee
Ik ben niet tevreden over het terug betalen van de geroutineerde schoenen, van 2 paar schoenen heb ik het geld gekregen maar van 1 paar schoenen moet ik het geld nog ontvangen. Je moet hier niet over te schrijven of bellen( wat ik nog moet doen) heb net nog gekeken bij mijn bankafschriften maar nog niets ontvangen. Vriendelijke groet Herma
Herma Jansen
Rijssen
Beste Herma,
Bedankt voor uw review.
Graag zouden we met u in contact komen om uw terugbetaling samen te volgen. Aangezien deze voor het weekend is verwerkt zal deze spoedig op uw rekening zichtbaar zijn. Zoals aangegeven vragen ze hier 3 werkdagen voor. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. We zien uw bericht graag tegemoet.
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice GaborStore.
Mijn aankoop is op tijd bezorgd en ik ben erg tevreden over mijn Gabor instappers. Vanaf het eerste moment zitten ze heerlijk comfortabel en hoeven ze nauwelijks ingelopen te worden. Het zachte voetbed en de goede ondersteuning maken ze ideaal om de hele dag op te lopen.
Joyce Jiawan
Enschede
Haarlem
Utrecht
Of shop via GaborStore.nl of GaborStore.be
E-mail: [email protected] (we reageren op werkdagen binnen 24 uur)
Telefoon: 088 - 020 4161
(werkdagen 09:00 - 16:30)
Op feestdagen is de klantenservice gesloten.
Zuid Willemsvaart 229
5211 SH ’s-hertogenbosch