supersnelle levering en service!

Zeer goede website, scherpe prijs, keurig ingepakt en zeer snelle levering! Ik beveel deze site van harte aan!

De schoen die ik graag wilde werd snel geleverd.

Ik was zeer verheugd dat de schoenen zo snel en in de juiste maat bij mij werden afgeleverd. Al vele jaren draag ik Gabor schoenen en was blij dat het kopen via online ook goed gegaan is.

Heerlijke zachte sandalen en perfect verpakt en verzonden

Gabor is mijn favoriete schoenmerk. Ideaal voor smalle gevoelige voeten. Zacht leer en hoog draagcomfort

Altijd top , draag al jaren gabor

Ik weet exact welke schoenen voor mij perfect zijn, leestwijdte H en maat 4(37) Ik draag al jaren gabor en ben uiterst tevreden Ook de online service is snel en steeds verzorgd

De schoenen voldoen geheel aan mijn verwachting.

Prachtige slingback schoenen die heerlijk comfortabel zitten.

makkelijk bestellen mooie schoenen

mooie schoenen voor een mooie prijs en makkelijk bestellen

Snel en keurig verzorgd geleverd!

Snel, goed en netjes verzorgd .

Mooie en comfortabele sneakers met een perfecte pasvorm

Op vrijdag een paar mooie sneakers gepast, maar helaas in de verkeerde kleur. De goede kleur zou opgestuurd worden, maar zou "pas" dinsdag geleverd worden. De bestelling is echter zo snel doorgezet dat ze al op zaterdag arriveerden. Direct aan gedaan en doordat pasvorm perfect is geen inloop periode nodig.

ik wil geen ander merk aan mijn voeten!

positief, snelle afhandeling, goede kwaliteit schoenen, eerlijke prijs.

Snelle levering, lopen superlekker

Wat een heerlijke hoge sneakers. Even ingespoten om ze mooi, vuil- en waterafstotend te houden. Hier ga ik veel plezier van hebben

Snelle levering en goede retourservice. Super blij met mijn mooie aankoop

Fantastische kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Prachtige slippers, uitstekende pasvorm. Erg blij mee

Service en levering okido

Helaas hebben de sandalen tijdens het lopen mn grote tenen lelijk beschadigd. Helaas kan ik mn sandalen nu niet dragen grrr...

Hele goede site om te bestellen, snelle levering!!

Gabor is voor mij persoonlijk de beste schoen, dus kan ik zeer gericht zoeken. Altijd een goede leest en pasvorm!

Mijn 4de paar Rollingsoft. Ik wil geen andere meer. Het lijkt alsof je loopt op wolken en door mijn reuma is een goede schoen fijn. Mijn steunzolen kunnen er gemakkelijk in voor net dat beetje meer aanpassing

Mooie comfortabele schoenen

Mooie kleur blauw zitten goed , retour geen probleem

Kreeg netjes optijd

Mooie schoenen, zoals alles schoenen van. GABOR.. Goede kwaliteit en mooie kleur.

Snelle en goede service

Alles prima geregeld, verzending, retours en kwaliteit

Wat is Gabor een fijn merk. Schoenen die goed passen voor moeilijke voeten. Mede hierdoor durf ik op sandalen te lopen die er ook nog fancy uitzien. Dankjewel Gabor.

Goeie service

In de winkel prima geholpen. Goede maat vervolgens in de winkel online besteld en deze werd vlot bezorgd.

Mooie collectie en veel keus!! Heel blij met mijn nieuwe sneakers en sandalen.

Snelle levering!

Ik ben zeer tevreden met mijn Gabor sneakers en sandalen. Beide hebben een goede pasvorm. De sandalen zitten heerlijk aan je voeten en zijn verstelbaar met klittenband. Ideaal met warme dagen. Comfort en stijl in één. Ik raad Gabor zeker aan.

Gabor schoenen zotten altijd meteen goed

Snel besteld, snel geleverd en gelijk aan Prima pasvorm en mooi uiterlijk

Een hele goede pasvorm!

Sandalen voor de 2 maal besteld. Een goede pasvorm en zacht leer. Een verademing voor mijn voeten!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch