Snelle levering en kwaliteitsvol product

Leuke en comfortabele schoenen met uitneembaar voetbed en snel geleverd.

Spoedlevering

Besteld op een donderdag. Omdat ik dacht: er wordt geleverd tijdens het weekend ... niet thuis, dus laten leveren in een postpunt... Niet het weekend moeten overbruggen... op vrijdag kreeg in al de boodschap van levering.... Idd pas later opgehaald... mijn agenda liet niet anders toe... Bedankt.

Heel goed, maar...

Sneakers besteld voor de kleur. Snelle service! Pasvorm was, zoals altijd, perfect. Echter, de kleur was niet zoals aangegeven op de site. Geen gele sneakers, maar lime groen. Dus helaas terug moeten sturen. Denk echt dat hier naar gekeken moet worden, is mij al eerder overkomen.

Hoge kwaliteit, mooi model, zeer snelle levering

Gabor is voor mij het ideale merk. Ik denk dat ik intussen aan mijn 4de paar toe ben. Ook van mijn nieuwe enkellaarsjes voel ik dat ze erg geschikt zijn voor steunzolen. En toch zien mijn voeten er elegant uit. En ik houd ook nog eens van de stijl: tijdloos, een tikkeltje stoer en toch hedendaags! Dank jullie wel en doe zo verder!!

Hele fijne enkellaarsjes besteld en de volgende dag al bezorgd

Gabor zit geweldig!

Ik heb al veel korte laarsjes van Gabor. Pasvorm is geweldig. Het is net of loop ik op pantoffels. Ook moderne uitvoering. Mijn laatste aankoop is het korte laarsje met panterprint. Ik kan deze gewoon online bestellen omdat ik weet dat ze goed zullen passen.

Prima website

Veel keuze en zeer snelle levering

Snelle levering!!!

Maat prima. Zitten geweldig.

Gabor zijn heel gemakkelijke schoenen!ik draag steunzolen en de gabor schoenen zijn daar ideaal voor!

Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling

Zeer vlot en nauwkeurige levering

Mooie schoenen waarop je écht een poos vooruit kan!

Altijd weer fijn: een paar nieuwe Gabor schoenen Goede steun, mooie modellen in leuke kleuren

Super mooie laarzen

Snelle levering en topkwaliteit!

Vlotte levering , geweldige pasvorm en mooie schoenen!

Mooie laarsjes met een fijne pasvorm

Prachtig laarsjes, fijne pasvorm met een zeer snelle bezorging

Product als omschreven, snelle levering.

Makkelijk te vinden en te bestellen.

Superfijne schoenen!

Zoals gewoonlijk weer een prima laarsje van Gabor! Heerlijk comfortabel, past prima en is leuk!!

Top ervaring als vanouds.

Weer fijne schonen in de juiste maat. Blijf zo doorgaan en jullie houden mij als klant.

Zoals de vorige keren deze aankoop weer een succes!

Pasvorm en materialen, perfect. Bezorg service perfect. Inmiddels 86jaar en jaren Gabor! Succes voor jullie. Willy

Top schoenen

Snel bezorgd en zitten zoals altijd perfect.

De website is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Bestelde schoenen zijn altijd binnen een paar dagen binnen. Jammer genoeg pasten de bestelde laarzen niet goed en heb ik ze geretourneerd. Het retourneren met DHL ging wat chaotisch maar ik werd via de e-mail zeer prettig geholpen door een dame van de klantenservice van Gabor! Petje af voor haar vriendelijkheid en behulpzaamheid.

2 dagen nadat ik besteld had , sneakers geleverd.

Op Gabor schoenen loop je altijd TOP en zie je er fantastisch uit!

Ik heb alleen maar damesschoenen van Gabor. Pumps, sneakers, laarsjes en ballerina's. Ze lopen allemaal alsof je pantoffels aan hebt! Schoenen inlopen? Totaal niet nodig. En ik vind ze supermodieus met leuke kleuren. Ik heb laatst mijn 26e paar gekocht! en hoop dat jullie nog jarenlang die supermooie en fijne schoenen blijven maken!

Superschoenen en snel geleverd

Door de duidelijke omschrijving van leestwijdte en grootte passen de schoenen altijd. Bestellen is gemakkelijk en de levering supersnel!

Top website

Duidelijke website, die ook nog prima werkt. Correcte snelle afhandeling en vlug verstuurd!

Prettig

Prettig en goede aankoop .

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch