Heerlijke laarzen

Zoals altijd weer heerlijke laarzen gekocht van mijn favoriete merk

Fijne schoenen en snelle levering

Ik loop al jaren op de sneakers van Gabor en deze lopen zo fijn, ik wil niet anders. Daarnaast zien ze er modieus uit en kan ik ze heel goed combineren met mijn kleding. De service is snel en goed.

Top,

Ze geven aan dat het twee werkdagen kan duren, dat is oké! Des te blijer word ik als het dan volgende dag wordt geleverd!

Handig filteren

Fijn dat je ook op breedtemaat kan filteren, snelle bezorging

Altijd prima !

Snelle levering en tiptop in orde !

Al jaren Gabor en niets anders !

Reeds 10-tal jaren bestel ik al mijn schoenen bij Gabor. Altijd online omdat ik exact het model, maat , breedte weet en ik ben nog nooit teleurgesteld. Mooie materialen, moderne modellen en bovenal een goede pasvorm, ook voor mensen zoals ik die schoenen met steunzolen dragen. Ik hoop nog vele schoenen bij jullie te kunnen bestellen !

Formidabel

Correct geleverd niks om aan te merken ga zeker nog wel terug een bestelling doen.

Snel bezorgd, model schoen heb ik al en kon nog een paar in de sale bestellen. Gabor is heel goed en past mijn eigen zool in

Duidelijk, klantvriendelijk,overzichtelijk, snelle levering

De webshop is duidelijk ingedeeld. De schoenen werden netjes verpakt en binnen de levertijd geleverd. En het belangrijkste de schoenen waren in het echt net zo mooi als op de site. Klasse . Een dikke pluim

Schoenen van Gabor zijn de enige schoenen, die je online kunt kopen.

Het is niet gemakkelijk voor mij om schoenen te kopen, laat staan online. Echter met Gabor schoenen durf ik dat aan, die passen mij bijna altijd perfect. Ze zitten uiterst comfortabel en zien er visueel aantrekkelijk uit.

Heerlijke schoenen ,ik heb ze gelijk een hele dag aangehad en werkelijk nergens last van gehad, Ze zaten echt super

Heel snelle levering. Perfect verpakt. Top aankoop. Heel blij mee. Voor herhaling vatbaar.

Mooie laarsjes

Goede service, mooie enkellaarsjes! Prijs/ kwaliteit is top. Gabor is een geweldig schoenenmerk, mijn favoriet!!

De perfecte schoen daar ze halve maten hebben vind je niet overal

Hele goede schoenen

Koop alleen maar gabor schoenen ben zeer te vreden

Heel fijn!

Heel veel keuze in mijn maat en een ontzettend fijne service.

Eindelijk n merk die schoenen heeft voir mijn brede voeten

Hele comfortabele laarsjes die mooi zijn in eenvoud!

Ik heb ze gelijk de hele dag aangehad en ze zitten als pantoffeltjes.

Een super kadootje!

mooie schoenen besteld, snel geleverd en fantastische pasvorm. Ik ben heel blij en tevreden.

Ik koop altijd mijn schoenen bij Gaborstore. Goede kwaliteit schoenen en goede service.

Goede service en goeie prijzen.

Goede website, goeie aanbiedingen.

Snelle levering Goede communicatie per mail Perfect mooi passende sneakers Ben zeer trouwe klant

Gabor schoen gewoon goed

Draag al jaren Gabor schoenen zijn gewoon goed en hebben maat 37,5 in hun collectie dat is voor mij belangrijk 37 is te klein en maat 38 te groot

Snelle verzending, goede service, prima kwaliteit.

Op Gabor schoenen lopen is een feestje, goede pasvorm, en prima kwaliteit. Daarnaast snelle verzending, en goede service.

Prima geen retour kosten. Snelle retour afhandeling. Snelle levering van de juiste maat. Wat moeite om retour label te ontvangen. Maar na contact met serviceafdeling. Goed geregeld

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch