Mooie laarzen en prima service

In het begin erg veel mails. Wilde bijna stoppen met mails ontvangen

Duidelijk volgens afspraak top

Duidelijke webshop makelijk bestelling te plaatsen levering volgens afspraak. Netjes verpakt aangeleverd. Top op naar de volgende bestelling.

Goede en snelle service

Ik was in de winkel en paste daar de laarzen. Ik heb brede kuiten, dus moest een l variabel. In suède waren ze er niet. Maar kon bestellen online. Ze waren er de volgende dag. Heerlijke laarzen.

Ontzettend slecht

Ik heb 2 weken geleden een paar schoenen gekocht. Omdat ik een voet heb die breder is ben ik speciaal naar Gabor in Breda gegaan voor een goed advies. Ik had een paar schoenen gevonden die ik heel leuk vond, de dame die mij hielp gaf aan dat ze deze niet meer in mijn maat had. Wel een paar in een andere kleur, volgens haar dezelfde schoen. Deze schoenen zaten me goed, ik heb ze daarop met de dame die me hielp besteld en betaald. Ze gaf aan dat de schoenen thuisbezorgd zouden worden. Mijn man gaf aan dat hij op het scherm zag dat ze naar een DHL punt zouden gaan. Volgens haar was dit niet het geval. Helaas kreeg ik een paar dagen later een mail dat mijn schoenen klaar lagen om opgehaald te worden, in de stad vlakbij de Gabor store. Voor mij heel lastig omdat ik er met de auto naartoe moet, parkeergarage, en nog een stuk lopen. Toen ik ze eenmaal thuis had en aandeed bleken de schoenen veel smaller dan de schoenen die ik had gepast. Ik ging dus vandaag terug naar de winkel. Ik trof dezelfde dame die me zei dat er een probleem was met de kassa en ze daarom geen geld kon teruggeven. Op mijn vraag of ze een tegoedbon kon maken zei ze dat dat ook niet kon. Ik moest maar op een ander moment terugkomen. Ik ben zo ontzettend teleurgesteld en boos. Ik moet nu wéér een keer terug. Ik hoop toch dat er een andere oplossing is, dit kan toch niet waar zijn?

Mooie schoen

Ik heb besteld en al snel werden de schoenen bezorgd. Maat was goed, ook de steunzolen passen er goed in.

Goede kwaliteit laarsje lopen heerlijk

Echt super, geen verbeterpunten.

Mega snelle levering, volgende dag al. Schoenendoos kwam onbeschadigd aan, laarzen echt super netjes, heel blij mee. Ook bestellen ging eenvoudig en snel. Ik hoop dat Gabor nog heel lang de XS schacht blijft verkopen, deze heb ik namelijk nergens anders kunnen vinden, passen perfect. Ik kom zeker terug.

Prachtige schoenen die voelen als pantoffels!

Er werd fijn geholpen met bepalen van de keuze, de site is prettig overzichtelijk en de bestelling was binnen no time bij ons thuis. Heerlijkeen hele mooie schoenen die voelen als pantoffels.

Geweldig.

Eindelijk schoenen gevonden in mijn maat 37 - H . Ik kom snel terug . Ik werd geweldig geholpen.

Vlotte afhandeling. Op 2 dagen waren ze thuis

Zeker voor herhaling vatbaar

De juiste keuze,het resultaat is reuze.

Elke winter draag ik Gaborlaarzen. Met schachtwijdte S,ze zitten als gegoten. Zo wordt het geen winterdip, maar winterstip.

Snelle levering, mooie laarzen helaas net iets te smal.

Snel geleverd, prachtige laarsjes

Hele fijne laarsjes voor mijn brede voeten

Heerlijk comfortabel & mooie kwaliteit

Mooi leer, leuk elastisch detail gecombineerd met een praktische rits. De schoenen zitten heerlijk, vooral met mijn eigen steunzolen. Ik ben er erg blij mee. Veel keuze in verschillende uitvoeringen, mijn maat overal uitverkocht, maar hier gelukkig nog leverbaar. Super snelle bezorging. Enige kanttekening is het formaat van de verzenddoos, deze had zeker de helft kleiner gekund. Maar dat terzijde zou ik hier zeker nog terug komen en misschien een keer live gaan shoppen

Keurig op tijd geleverd

Ik vond het fijn dat ik de schoenen op de website kon bestellen . Ik heb een smalle voet en de best fitting wijdte F heb ik in geen winkel bij mij in de buurt gevonden. Ik draag al jaren Gabor schoenen naar tevredenheid. En deze schoenen zitten zo mooi aan mijn voeten. Ik kan er uren op lopen. Een fijne dikke zool zorgt er mede voor dat mijn voeten heerlijk warm blijven. Ben er super blij mee. Ik weet jullie bij mijn volgende aankoop te vinden.

Super service

Online bestellen gaat zo gemakkelijk. Je wordt volledig op de hoogte gehouden hoe ver het staat met je bestelling. Voor herhaling vatbaar !!

Altijd Top laarzen van Gabor !

Mooi elegant uiterlijk, geweldige pasvorm ! Opnieuw hartelijk dank !

Koop al jaren Gabor goede pasvorm lopen goed

heerlijke laarsjes

Ook met eigen zooltjes fantastisch lopen

Mooie schoenen voor een schappelijke prijs!

Prima pasvorm, goede prijs kwaliteit verhouding

Gabor lopen op wolken zo comfortabel en fijn combineerbaar met je outfit!

Zo prettig de verschillende comfortabele maten en kleurstellingen. Iedere keer weer blij met een nieuw paar zomer of winter wat gekleder of sportiever model.

Geweldige schoenen

Mijn man noemt me mevrouw Gabor Marco’s…. Zegt genoeg denk ik!

Levering netjes verpakt goed te volgen met track & trace precies op tijd geleverd

Geweldige schoenen

Wat een heerlijke laarsjes en sneakers heeft dit merk. Past prima en loopt zalig.

Prachtige schoenen, mooie kwaliteit.

Heel blij mee,, hipperdepip

Zuid Willemsvaart 229