Goede schoenen snel geleverd

Goede schoenen snel geleverd

al jaren klanten

top kwaliteit, ik moet allen gabor, top top top

Perfected zending

Perfected zending , nergens geen problemen.

Goede service zo fijn dat de schoenen van Gabor direct goed lopen. TOP!

Goede service zo fijn dat de schoenen van Gabor direct goed lopen. TOP!

Super zeer tevreden

Perfect, duidelijke info over de levering, artikel precies zoals ik het verwacht had ! Degelijk ingepakt en vooral zeer mooie prijs vergeleken met andere winkels.

Snel had ik mijn bestelling in huis!

Gabor staat voor mij als synoniem voor comfort

Gabor=comfort

Fijne pasvorm

Fijne, goede, snelle service.

Online leuke schoenen gezien. Duidelijke omschrijving van de schoenen met goede afbeeldingen erbij. De schoenen besteld en binnen 2 dagen al geleverd ondanks de kerstdrukte. Ga zo door.

Gabor altijd een goede keuze

Heb inmiddels heel veel Gabor schoenen en laarsjes. Zitten altijd goed en voor mijn voet ideaal. Kortom het blijft een goede keuze.

Goede pasvorm, modieus, fijn materiaal en snelle levering

Had al eerder Gabor enkellaarsjes en nu weer nieuwe besteld. Zitten fijn, mooi materiaal en snelle levering

Voldoet volledig aan de verwachting

Vlotte keurige levering; prachtige laarsjes . Passen perfect

Mooie laars

Geweldige schoenen

Rolling soft zijn hele fijne schoenen ik wil niet anders meer

Fijne schoenen en super snel bezorgd

Makkelijke website Ruime keuze En de volgende dag al in huis

fijne schoenen blijf bij dit merk altijd goed en comfortabel

snelle levering en goede prijs

Schoenen die in 1x passen een zeldzaamheid

Ik had 2 paar besteld in de hoop dat misschien 1 wel oké zou zitten maar tot mijn verbazing zaten beide paren als gegoten. En dat is voor mij een zeldzaamheid.

Goed werkende webshop en top schoenen natuurlijk!

Mijn kast staat vol Gabor schoenen, laarzen, sneakers, rolling softs. Altijd van goede kwaliteit en duidelijke informatie over de maten.

Geweldig!!

Snelle bezorging van geweldig fijne schoenen! Zitten en lopen als pantoffels, ik loop op wolken......heerlijk.....geen pijnlijke voeten meer!! Wil alleen nog maar Gabor!!

Hele fijn schoen, snelle levering

Draag zE dagelijks

Super service

Vlot eenvoudig om te bestellen en de levering verliep top !!

Snel geleverd in een stevige omdoos

Gabor schoenen, altijd goed

Ik ben al jaren een trouwe Gaborschoenen fan

Al jaren draag ik gaborschoenen/enkellarsjes van Gabor.

Goed geholpen, comfortabele schoenen

Mijn ervaring is zeer positief Ik draag dit merk al jaren. Ik heb n beroep waar ik veel sta en loop . Ik kom iedere keer op hetzelfde merk uit.

Goeie service

Mooie schoenen, goeie service Wel jammer dat ze een paar dagen daarna waren afgeprijsd

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch