Heel tevreden met geweldige schoenen!

Heel blij met de snelle levering van geweldige schoenen !

Fijne webwinkel met prachtige schoenen

Webshop is overzichtelijk. Mooie schoenen. Goede kwaliteit. Levering van de artikelen verloopt goed. Duidelijke beschrijving van artikelen op de website waardoor je goed kunt zien of je de juiste schoenen koopt qua maatvoering

Fijne ervaring

Via de site van Gabor besteld ging gemakkelijk en snel. Pakketje is ook goed afgeleverd bij het aangeven dhl punt.

Helemaal volgens verwachting!

Mooie schoenen die snel werden verzonden en de volgende dag geleverd. Heel fijn!

Perfecte pasvorm

Deze schoen past altijd perfect en blijft goed in model en sluit mooi aan.

Blij met de sneakers

Vlotte levering. Niet duur. Comfortabel en fraai.

2 paar sneakers besteld, jammer dat 1 paar in de verkeerde kleur is geleverd. Deze heb ik dus geretourneerd. Voor de rest snelle levering en mooie sneakers.

Snelle levering en mooie schoenen

Precies wat je ervan verwacht

Mooie suede instappera besteld voor moeilijke voeten en ze lopen als pantoffels zo lekker

Hele fijne schoenen, zeer comfortabel en een super snelle levering. Ik ben dik tevreden

Vlot geleverd bestelling naar wena

Vlot geleverd bestelling volgens verwachting

Hele fijne en comfortabele laarzen

Vanaf het eerste moment zitten mijn nieuwe laarzen ondanks mijn lastige voeten goed en comfortabel.

Altijd tevreden met het verloop van mijn bestelling. Fijne website.

Top kwaliteit,mooie schoenen

Na veel operaties veel merken geprobeerd maar blijf trouw aan Gabor. MODERN EN HIP TOP MERK!!!

Altijd goede snelle levering en heel goede schoenen voor mij ( damesmaat 42.5 ) Goed draagcomfort koop niets anders meer.

Prima pasvorm, snelle levering

Heel blij met m’n enkellaarsjes

Ik ben erg tevreden over de snelle levering. Ook de terugbetaling na een retourzending verliep goed

Meteen goed

Eindelijk goed passende schoenen. Nú goede breedte en een half maten. En lopen of ik ze al jaren heb.

Het ging allemaal goed en snel, ook de terugbetaling.

Schoenen zijn van goede kwaliteit. Snel geleverd. Prima service.

Gabor mooie schoen

Ik draag al jaren Gabor, ik heb een kleine maat brede voet,daarom koop ik merk schoenen Gabor

Duidelijke communicatie online Correcte en snelle levering Zeer goede kwalitatieve schoenen

Snelle levering van de spullen. Omdat ik 2 maten had besteld 1 paar teruggestuurd. Retourservice perfect en snelle terugbetaling op de rekening. Complimenten daarvoor.

Prachtige laarzen, supersnel thuisbezorgd

Ik ben erg blij met mijn nieuwe laarzen. Ze passen perfect en werden al binnen een dag bezorgd!

Zeer naar tevredenheid

Loop gemak en zien er goed uit

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch