Mooie sneakers snelle levering. Ze zitten heerlijk.

Mijn verwachtingen komen altijd uit !!

Zeer blij en zeer tevreden. Gewoon via de website besteld , maar zoals altijd zijn de pasvorm en de kleur weer perfect .

Laarsjes zien er net zo goed uit als verwacht. Zitten heerlijk., maat is perfect Mooie kleur bruin. Snelle levering

Altijd zekere kwaliteit schoenen

Als ik schoenen of laarzen zoek,ga ik meteen bij Gabor zoeken....gaan op zeker !

Snelle, keurige zending en prachtige schoenen

Bestelling is op tijd geleverd. Schoenen zijn heel erg mooi en passen perfect. Kan Geborstore.nl zeker aanbevelen.

Heerlijk om met mijn moeilijke maat bij Gabor goede schoenen te kunnen bestellen

Altijd binnen een paar dagen in huis. ik heb nooit schoenen terug hoeven sturen.

Enkellaarsjes Gabor

.Ik heb in goede handen mijn laarsjes ontvangen !!! Ze zijn prachtig !!!

Goed geholpen in de winkel

Omdat ik pas steunzolen heb, ben ik naar de winkel gegaan om de schoenen die ik wil te passen. De verkoopster heeft mij uitstekend geholpen.

Heel fijn zitcomfort!

Gabor vindt ik een heel prettig merk! Schoenen waar ik zo in wegloop, zonder ze eerst in te hoeven lopen. Snelle levering en netjes verpakt. Kortom: ik koop graag Gabor slippers, schoenen of laarsjes.

Product zoals omschreven Duidelijke info na aankoop. Netjes verpakt in extra doos.

snel en makkelijk

's avonds besteld volgens dag in huis. helemaal perfect

Duidelijke site met mooie producten.

Duidelijke foto's. Uitgebreide omschrijving van de producten en snelle levering in goed verzorgde verpakking. Retourprocedure is helder en eenvoudig.

Snelle levering na bestelling in de winkel. Items waren netjes verpakt.

Gabor is de beste

Gabor zit altijd goed . Perfecte pasvorm. Loopt uitstekend. Voor elk wat wils. Altijd prachtige looks

Fijne laarsjes

Blij met mijn nieuwe Chelsea boots. Comfortabel, goede pasvorm, mooie hoogte en snelle levering. Gabor zit altijd goed!

Gabor,mijn favo schoenen.

Voor mij is er geen fijner schoenenmerk. Ze zitten en lopen zooooo lekker. HEERLIJK!!!

Snel en goed geleverd

Heerlijke sneakers, ik wil ze niet meer uit!

Een top schoen

Nooit last van blaren aan doen en lopen.

Goede levering, past perfect

Mooie laarsjes

Ik ben blij met de Gabor schoenen want ik heb maat 43 en een smalle voet. Het is dus lastig om schoenen te vinden. Maar bij Gabor slaag ik altijd

Gewoon fantastisch!

Omdat ik al jaren GABOR schoenen draag, meestal in schoenenwinkel gekocht, heb ik dit keer bij GABORSTORE besteld. Heel makkelijk en super snel geleverd. Ze zitten heerlijk en ik krijg complimenten over mijn mooie sneakers. Dus een goede reden om daar mijn schoenen te kopen.

Goed merk.

Mooie schoenen. Goed merk. Goede pasvorm. Gaan lang mee.

Snelle afhandeling

De bestellingen worden snel verwerkt en verzonden en evt retourneren worden correct en snel afgehandeld Goede communicatie

Lekker snel geleverd

besteld en de volgende dag geleverd.

Perfecte keuze

Op zoek naar een breed enkellaarsje in lakleer. Toen ik de bordeaux rode zag met de brede leest was ik verkocht. Volgende dag al in huis en zit als gegoten. Blij mee

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch