Laarsjes

Mooi product en vlot geleverd

Geweldige schoenen. Passen goed, hoeven niet ingelopen te worden. Snelle bezorging.

Prachtige schoenen, super snel binnengekregen.

Perfect!!!

Goed passende schoenen door breedtemaat en vlot leuk model! helemaal tevreden! Lopen heerlijk!!!

Goede webshop

Keuze, bestelling en levering zijn prima Het zou fijn zijn als je ook achteraf kunt betalen.

Heerlijke schoenen!!

Schoenen zitten perfect én lopen heerlijk!!

Snelle levering en goede service

Ik heb laarzen besteld en deze werden zeer snel bezorgd. Helaas waren ze te klein en de kleur beviel mij niet. Terugsturen ging ook heel makkelijk en dan ook nieuwe besteld in een andere kleur en maat. Nu alleen nog even wachten tot ik mijn geld teruggestort krijg.

Prima snelle levering

Prima. Snelle levering

Sneller dan het licht en met perfecte service

Zoals gebruikelijk...PERFECT!

Mooi goed uitziende pagina.

Mooie goed passende laarsjes, snel geleverd

De laarsjes zitten als gegoten. erg fijn

Positief

Snelle levering, correct product en zoals altijd geeft Gabor comfort aan je voeten. Ik kom altijd terug bij dit merk wegens moeilijke voeten, modieus en comfy gaan echt wel samen!

Correcte service!

Nog nooit problemen gehad

Gabor schoenen zitten mij altijd geweldig!

Gabor heeft een mooie moderne uitstraling en zittennaltijd goed. Ik heb dit merk al meer dan .q10 jaar.

Helemaal top

Dit was de tweede keer dat ik schoenen bestelde bij de Gabor Store. Allebei de keren ontving ik de schoenen binnen twee dagen. Helemaal blij mee. Temeer omdat ik in de winkel deze niet kon kopen.

Altijd goed, fijn merk.

Heb wederom een paar Gabor aangeschaft en wederom een succes. Zitten heerlijk en dat voor een redelijke prijs. Kortom weer een prima aankoop, maar dat wist ik bij voorbaat.

Heerlijke schoenen

Heerlijke schoenen geschikt voor mijn steunzolen De schoenen op zich zijn heel licht.

Mooie gemakkelijke sandalen

Deze besteld voor mijn dochter die in een zorginstelling woont. Het was dus een gokje maar ee zijn er zeer tevreden over. De maat klopt, ze zijn fijn om te dragen en zitten heerlijk! Happy dochter dus happy mams!

Beetje oubollig. Vooral 70+ ers en te weinig personeel

Snel en goed verpakt geleverd, ook toen ik de laarsjes om wilde ruilen, snelle levering en ze zijn mooi!! Blij mee.

Makkelijk zat

Makkelijk schoenen gevonden op site in juiste maat. Bestelproces is Makkelijk en vlot bezorgd bij Afhaalpunt.

Prima service, snelle levering

De schoenen werden vrij snel geleverd, kwaliteit is altijd dik in orde!

makkelijk online te bestellen, op tijd in huis.

makkelijk vanuit huis te bestellen.

Lopen fantastisch

pasvorm is altijd goed, heb al diverse modellen

Leuk assortiment

Eindelijk een winkel die variatie heeft in breedte k

Mooie sneaker

Hele fijne sneaker. Zit heel fijn. Blij mee