Snelle levering.

Zijn top enkel laarsjes Overal bij te combineren lopen heerlijk en zitten comfortabel

Fantastisch merk

Het merk is fantastisch..heel goedvoetbed en eensuper pasvorm..echt kwaliteit

Fijne schoenen goede service

Schoenen besteld in de winkel. Snel bezorgd en goede service. Schoenen van goede kwaliteit.

Prima geregeld

In de winkel besteld en netjes gratis thuis bezorgd.

Perfecte pasvorm

Ik was op zoek naar goede schoenen na voetoperatie. Op aanraden van podoloog dese aankoop gedaan en ze bevallen zeer goed

Superboots

Perfecte pasvorm, mooi leder, prachtige kleur. Zonder in te lopen loop ik direct meer dan 10000 stappen op deze boots

Heerlijk

Zoals alle Gabor schoenen, zitten mijn nieuwe enkellaarsjes als gegoten. Niet inlopen, maar meteen aan en gaan!

Ik ga niet langs mijn schoenen lopen

Prachtige mooie comfortabele sneakers snelle verzending , duidelijke site

Snelle levering, heerlijke mooie schoenen

In de winkel in Haarlem uitstekend geholpen . De schoenen die ik graag wilde waren er niet in mijn maat. Volgende dag al in huis en ik ben er erg blij mee

Snelle levering en de prijs was hier het laagste dus top.

Geweldige service

Schoenen zitten perfect Mooi en betaald Snelle levering

zeer goed

Altijd een feestje om weer een paar mooie Gabor schoenen te gaan kopen

Zeer snelle levering

De laarzen die besteld heb zijn heel snel geleverd. Goede communicatie daarover. Ben erg blij met mijn laarzen. Ze zitten perfect en lopen heerlijk. Habit stap je in en daar loopje zo mee weg. Altijd heel comfortabel.

Blj mee

Snelle service mooie schoenen heel blij mee

Snelle levering en zoals altijd top kwaliteit schoenen!

Gabor schoenen worden gekenmerkt door een constante kwaliteit van pasvorm.

Super schorn

Snelle levering en een super schoen

Hele snelle levering.

Ik had ineens nieuwe rolling softs nodig. Niet leverbaar in de schoenenwinkel. Online waren ze er gelukkig wel en de volgende dag had ik ze al in huis. Ik vind de Rolling soft van Gabor hele fijne comfortabele schoenen!

Positieve ervaring!!

Duidelijke website met mooie foto's, zodat je echt ziet wat je besteld. Fijn zo'n snelle levering met steeds updates van mijn bestelling. Top!!

Gemakkelijk duidelijk snel

Snel en accuraat

Niets op aan te merken, veel keus en lekker snel in huis!

Goede ervaring, veel keus, geen problemen met bestellen. Op tojd geleverd.

Super snelle bezorging van mijn bestelling

Na het doen van mijn bestelling is die netjes verpakt de volgende dag al bezorgd. De webshop is zeer overzichtelijk en het bestellen gaat gemakkelijk.

Bestelling werd snel geleverd, ( ruilen geen probleem) site one-line makkelijk werkbaar.

gewoon top

supersnelle verzending, duidelijke site met goeie omschrijving.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch