Vertrouwde kwaliteit

De sandalen zitten perfect en zijn van goede kwaliteit. De zending werd goed verpakt en snel geleverd.

Schoenen en levering perfect

Snelle levering. Schoenen zoals altijd perfect

Mooi en met zorg verpakt.

Schoenen besteld en twee dagen later geleverd. Mooi en met zorg verpakt. Ik ben blij met de aankoop en manier van afhandelen.

Hele fijne en mooie schoenen zitten perfect!

Fijne rollingsoft schoenen

Uitstekend!

Vind altijd de gepaste schoenen!

Snel en goed geleverd

Veel keuze en na bestelling snel geleverd! Comfortabele en goed zittende sneakers.

Alles correct verlopen

Alles correct verlopen

Zeer vlotte levering.

Ik had 'savonds schoenen besteld en kon ze de volgende ochtend al ophalen bij het ophaalpunt. Ik heb de schoenen thuis gelijk aangetrokken. Omdat ik hele brede voeten heb, had ik wijdte K besteld. Ze zitten prima. Ik ben er blij mee. Ze zijn net zo mooi als op de site te zien was.

Alles klopte perfect

Prima website. Goed advies om voet lengte en breedte te bepalen zodat je de juiste maat kunt bestellen. Snel en netjes geleverd.

Superfijne schoenen voor mj!

Ik draag altijd Gaborschoenen! Maat en pasvorm, altijd goed!

Altijd goed loop er zo mee weg

Prima schoenen het is echt mij merk Gabor

Heel fijne sneaker.

Het is een hele fijne en mooie sneaker. Past overal bij. En zit heerlijk.

Prima schoenen

Mooie schoenen ,snel besteld, snel geleverd

Dinsdag besteld en woensdag geleverd.

Zeer vlotte levering.Dinsdag besteld, woensdag geleverd.Chapeau.

Super blij met m’n sandalen

De gabor schoenen hebben een geweldige pasvorm en zien er ook leuk en vlot uit! En wat ook niet onbelangrijk is……… ze lopen geweldig.

Ik heb alle schoenen van merk Gabor, en ik ben altijd tevreden. Goede kwaliteit, pasform altijd perfect ! Ik Ben erg tevreden!

Mijn Gabor schoenen lopen heerlijk en gelukkig kan ik na jaren nog steeds dezelfde Gabor schoenen kopen!

Altijd tevreden over Gabor

Ik ven sowieso een heel tevreden klant!! Ik koop afwisselend on line of in een Gabor store in Maastricht. Nog nooit ben ik miscontent geweest.Blijf zo verder doen en ik blijf zoals zoveel miljoenen andere mensen een gelukkige klant!!

Goede website, snelle levering

Ik vind Gabor schoenen mooi en comfortabel. Helaas was mijn maat niet beschikbaar in de winkel daarom heb ik de webwinkel gebruikt. Prima ervaring.

Snelle levering en goede kwaliteit

fijne schoenen!

Met deze schoenen kun je gelijk een hele dag op stap, zitten gelijk als gegoten, zoals ik gewend ben van Gabor!

Mijn favoriete merk!

Heerlijke schoenen, lopen als pantoffels!

Bestelling en bezorging verliepen eenvoudig en vlot!

Het bestellen op de website en de bezorging van de schoenen was prima.

Erg tevreden!!

De schoenen worden netjes verstuurd. En überhaupt voor mij GABOR!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch