Gabor schoeisel is altijd perfect, heb alleen maar dit merk. Loopt geweldig

Altijd blij met mijn Gabor aankopen, is misschien iets duurder, maar past perfect, en heeft ook grotere maten.

Schoenen van mijn keuze niet in mijn maat in de winkel. Via winkel besteld en nog geen 24 uur later al in huis. Top!

Verzending goed verzorgd.

Goed product. Snelle levering. Complimenten.

Ik koop ze altijd om dat ik goed zijn.

IK BEN onwijs blij mee top.

Snelle levering en keurige verpakking

De levering van mijn enkellaarsjes was supersnel

Een feestje om nieuwe Gabor schoenen uit te zoeken !!

Supersnelle levering en geen enkel probleem met retourneren!!

Gabor past perfect!

Mijn nieuwe Gabor laarzen passen verrassend goed. Ik ben heel blij met de keuze voor een smalle leest en een halve maat.

Snelle service en mooie schoenen tegen een redelijke prijs

Gaborschoenen zitten als gegoten Ik loop er mee weg

Heb drie paar schoenen Ze zitten perfect Een paar wit een paar blauw en een paar bruine Door evenwicht stoornis kan ik niet op hakken lopen en met deze schoenen kan ik weer op pad met gebruik van rollator

Deskundig en vriendelijk

Fijn om in een fysieke winkel goed en vriendelijk geholpen te worden. Ik kon passen en de laars in de kleur die ik wilde thuis gestuurd te krijgen.

Ze bevallen heel goed ,lopen goed . Zitten heel fijn

Past altijd, geen poespas schoenen maar kwaliteit !!

Gabor schoenen hebben voor mij een perfecte pasvorm en zien er goed uit. Geen rare skibaan-hielen! Zo zie je maar weer: kwaliteit wint!

Fantastische schoenen

In 1 woord goeie schoenen. Heel belangrijk voor je voeten.

snelle levering, prima laarzen, goede kwaliteit en goede pasvorm.

De levering is perfect en snel geleverd, de schoenen zijn super! Voor herhaling vatbaar. Groetjes vanuit België, Christina Ardies

Duidelijk site, snelle levering

Snelle levering maar ook het terugsturen is geen probleem.

Schitterende laarsjes!

Zo blij met mijn prachtige zwarte snake print enkellaarsjes. Zitten als gegoten en staan supermooi! Dankjewel voor jullie goede en snelle service! Groetjes, Paulien

Mooie sneakers snelle levering. Ze zitten heerlijk.

Mijn verwachtingen komen altijd uit !!

Zeer blij en zeer tevreden. Gewoon via de website besteld , maar zoals altijd zijn de pasvorm en de kleur weer perfect .

Laarsjes zien er net zo goed uit als verwacht. Zitten heerlijk., maat is perfect Mooie kleur bruin. Snelle levering

Altijd zekere kwaliteit schoenen

Als ik schoenen of laarzen zoek,ga ik meteen bij Gabor zoeken....gaan op zeker !

Snelle, keurige zending en prachtige schoenen

Bestelling is op tijd geleverd. Schoenen zijn heel erg mooi en passen perfect. Kan Geborstore.nl zeker aanbevelen.

Heerlijk om met mijn moeilijke maat bij Gabor goede schoenen te kunnen bestellen

Altijd binnen een paar dagen in huis. ik heb nooit schoenen terug hoeven sturen.

Enkellaarsjes Gabor

.Ik heb in goede handen mijn laarsjes ontvangen !!! Ze zijn prachtig !!!

Goed geholpen in de winkel

Omdat ik pas steunzolen heb, ben ik naar de winkel gegaan om de schoenen die ik wil te passen. De verkoopster heeft mij uitstekend geholpen.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch