Fijn merk wat heerlijk zit en mooi oogt

Zo fijne pasvorm en die halve maten zijn voor mij ideaal Geen hele dagen op pad op zoek naar schoenen Maar heerlijk kiezen uit de collectie van gabor

Mooie schoenen, snel geleverd!

‘s Avonds besteld de volgende dag al mijn nieuwe Gabor schoenen aan. Duidelijke wewebsite, gemakkelijk te bestellen en supersnel geleverd.

Met GABOR zit je voet super goed

De enige schoen die het nodige comfort geeft aan de voet

Goede service en een perfecte pasvorm

Toppie.

Besteld en inderdaad zoals gezegd volgende dag in huis. Dat zijn we tegenwoordig niet meer gewend. Erg fijn.

Snelle levering.

Snelle levering. Hele fijne schoenen die je gelijk de hele dag aan kan hebben.

Makelijk

In de winkel een andere kleur gepast, en 2 werkdagen daarna waren mijn schoenen binnen erg blij ermee

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering. Altijd prachtige schoenen. Geen vervelende verrassingen.

Online besteld mooie soepele sneaker Prima levering

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Alles is top.

Snelle levering, goed verpakt en mooie collectie schoenen.

Fantastische pasvorm

Leuke sneakers met fantastische pasvorm

Aangename verrassing

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop, de levering verliep heel vlot en op heel korte tijd. Mijn aankoop is volledig volgens verwachting. Dankjewel

Veel keuze

Fijn dat deze schoenen er nog waren. Ik had ze al in het blauw, kon in de winkels dit model niet meer krijgen.

Perfecte service en topmateriaal

Topervaring

Alleen Gabor!

De rollingsoft sandalen die ik deze keer kocht, lopen zo fijn! Ze zijn prachtig! Passen perfect. Ik loop op wolken. Kan ze de hele dag aan hebben. Voor mij alleen Gabor schoenen.

Gewoon toppie

Ben heel tevreden over schoenen slippers ik heb alleen maar Gabor zijn goed van pas vorm ik heb een breden voeten dus zit gewoon gelijk goed .Ben een hele tevreden klant dus voor mij geen ander merk

Kekke sneakers voor de zomer snel geleverd!

Sneakers die niet meer bestelbaar waren bij schoenenzaak bleken op de gabor site gewoon beschikbaar. Vrijdag laat besteld en zaterdag al binnen en ze zitten perfect!

Super..

Prachtige Gabor Rollingsoft sneakers gekocht in de kleur wit.. Zij lopen heerlijk en knellen nergens, net alsof je op wolken loopt, zo lekker licht en wegen ook niets…. Top Gabor , echt verslavend deze uitvoering…

Supersnelle levering ,de sandalen lopen heerlijk!

De online bestelde sandalen werden de volgende dag al bezorgd, ik ben heel tevreden met de sandalen ,Gabor is een aanrader als je kwaliteit zoekt !

Gewoon zeer tevreden.

Ik draag altijd Gabor schoenen. En ben er blij mee.

Super geweldige schoenen en snelle service!

Fijne website, ruime keuze en snelle levering.

Vlotte levering, keuzes maken op de site wordt makkelijk gemaakt. Duidelijke beschrijving van de art

Ruime keuze, ook in bredere schoenen. Modieuze schoenen in allerlei kleuren en kleurcombinaties.

Prima ervaringen met Gabor!

Zeer snelle levering! Mooie schoenen,zitten altijd goed!

Hou van de Gabor collectie, heerlijk voor de voeten

Ik bestelde sandalen en op een tweetal dagen waren ze geleverd. Top kwaliteit en uitstekende pasvorm. Dank je wel Gabor !

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch