perfect geregeld in de Gabor winkel in Utrecht

fijne service in de winkel leuk en gezellig personeel

Online sneakers gekocht, niet lang op moeten wachten, perfecte schoenen en kleur klopt zoals het op de site staat.

Altijd goed!

Gabor is mijn merk schoenen. Goede pasvorm. Mooie uitvoering, goede kwaliteit en ook nog betaalbaar. Of je nu chique of casual wilt, er is voor elk wat wils Ik ben er heel blij mee. Voor mij niets anders dan Gabor!

Levering volgens belofte

De levering gebeurde helemaal zoals beloofd. Goede verpakking. De kwaliteit van de schoenen zijn prima en helemaal conform de foto’s.

De perfecte schoen voor mij

Doordat ik me soms in mijn hoofd wat instabiel en wiebelig voel en daarbij ook nog een wat bredere voet heb, ben ik op zoek gegaan naar stevige, goede passende schoen. De Gabor 38.5 breedte maat H zit mij perfect en geeft stabiliteit. Ik heb geen last van een klemmend gevoel in mijn voorvoet. Ik heb daardoor meteen 3 paar besteld en zal ook als de wintercollectie eraan komt ook een aantal laarsjes/ booties zonder hoge hak gaan aanschaffen.

Mooie schoenen, snelle levering

Gabor heeft voor mij een prettige pasvorm. Mooie modellen, voor iedere gelegenheid zit er wel iets bij. Levering is altijd keurig en snel.

Voortreffelijk.Snel geregeld en het goede product ontvangen

Zie boven

Helemaal prima!

Snelle bezorging en blij met m’n aankoop!!

prachtige moderne schoene

Ik ben ontzettend tevreden over mijn aankoop bij deze schoenenwebsite. Het aanbod is verrassend ruim, vooral als je – zoals ik – op zoek bent naar schoenen in grote maten en smalle breedte. Niet veel winkels houden hier echt rekening mee, De schoenen die ik heb besteld zijn van uitstekende kwaliteit, met een stevige pasvorm én comfortabel voetbed. Je merkt aan alles dat er goed is nagedacht over de materialen en afwerking. Ook de levering verliep snel en netjes. Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle schoenen in een goede pasvorm, ook als je bredere of grotere voeten hebt!

lopen op wolken

de schoenen hebben een geweldig voetbed en lopen direct prima

keurig

Snelle bezorging, keurig verpakt, op de site kan je eenvoudig je bestellen plaatsen.

Gaborstore.nl betrouwbaar en snel

Fijne website, goede service, snelle levering. Ook een retour sturen gaat eenvoudig, je krijgt een mailtje als je retour is aangekomen en verwerkt. Goede afhandeling.

Uitstekend!

Snelle levering!

Zeer snelle correcte levering

Ik kan omwille van gezondheidsredenen geen andere schoenen meer dragen dan gabor rolingsoft. Dankzij deze schoenen waar ook mijn steunzolen in passen heb ik minder pijn aan mijn hielspoor en ledderhose.

Mooie sneakers

Snelle levering Sneakers zoals omschreven Super blij!

Snel geleverd en mooi product

Mooie kwaliteit en model ik word er blij van

Zeer goede pasvorm dat is heel bijzonder in maat 42.5 dames schoenen.

Fijne schoen

Snel geleverd mooie schoen gelijk aan gedaan.

Zoals altijd uitstekend!

Ik koop regelmatig online schoenen bij Gabor. Sterker nog, ik koop alleen maar schoenen bij Gabor! Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Gabor. Daarnaast is de afhandeling en verzending altijd correct.

Prima schoen,lekker voetbed

Goede maat voor mijn voeten,moet nog naar podoloog,hopend op genoeg ruimte,kan dit merk aan iedereen aanraden, chique en stoer.

Super Service

Slippers besteld bij Gabor Waren 1 maat te groot .. na telefonisch gesprek met een vriendelijke dame van helpdesk een retour bon per mail om de schoenen/ slippers terug te sturen en binnen 1 week geld weer op de rekening TOP geregeld .

Kan niet beter

Ik heb nu al meerdere keren schoenen besteld en ze zitten heel goed , zeker met moeilijke voeten .en je hebt verschillende breedte maten

Fantastische pasvorm, of de schoenen speciaal voor mijn voeten gemaakt zijn.

Je kan de hele dag op je schoenen lopen, en je heb nergens pijnlijke druk plekjes of zere voetzolen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering! En de sandalen zitten als gegoten, laat de zon maar schijnen ☀️

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch