Goeie bezorging , bestelling klopt. Het is jammer dat niet alle schoenen /slippers met halve maten gaan dan zou het perfect zijn

Mooie schoenen en een Top merk.

Snelle levering en keurig verpakt

Hele mooie Gabor schoenen gekocht.

Gabor is een uitstekend merk, omdat ik daar het best op kan lopen . Een fijne pasvorm, moderne schoenen, grote collectie, ęn in halve maten. Ik zit vaak met maat 38 toch iets heen en weer te schuiven.,Dus blij dat er ook 37,5 is. Ook snel geleverd!

Alsof je op wolkjes loopt

Zeer comfortabele schoenen. Alsof je op wolkjes loopt en veel ruimte voor je voet vanbinnen. Zalig.

Ik heb moeite met het vinden van de juiste sandaal. Deze dame in Alkmaar nam rustig de tijd, bleef vriendelijk en heeft uitstekend geholpen. Top service.

Mooie schoenen

Mooie schoenen prima pasvorm ook de halve maten en niet onbelangrijk de uitneembare binnenzool.

De sneaker waar ik altijd naar zocht

Sinds ik steunzolen moet dragen vind ik bijna nooit een paar sneakers die ruim genoeg zijn voor de steunzool in te steken. Deze sneakers van Gabor zijn echt geweldig. Voldoende ruimte en een zeer comfortabele pasvorm. En toch ook een zeer moderne look. Ik heb eindelijk mijn type schoenen gevonden.

Heel goed !

Mijn ervaring met Gabor is zeer goed. Ik heb al meer bij Gabor besteld, is altijd goed gegaan. Mijn complimenten voor dit bedrijf !!

TOP

Een paar schoenen in de zaak in Amersfoort gekocht.en goede info over t behandelen van de schoenen Prima geholpen Dit was n feestje Tweede paar schoenen via internet besteld en goed zijn afgeleverd

Wauw Gabor is de schoen

Heb enkel Gabor schoenen en de service en vriendelijkheid, en de keuze in jullie shop de Max, heb 3 paar schoenen in 1 x gekocht, 2 thuis laten leveren top service

Snel bezorgd

Ik heb na lang zoeken eindelijk het goeie model gabor snacker gevonden ,met behulp van het winkelpersoneel Ik koop in den bosch

Probleemloos

Het uitzoeken op de duidelijk website, bestellen en uit eindelijk ontvangen van de schoenen ging vlekkeloos.

gemakkelijker kan het niet ! schoenen passen altijd

Mooie schoenen, goede kwaliteit past altijd !

Goede schoenen!

Goede steun in schoenen en ze zien er leuk uit!

Zeer goede ervaring

Heel tevreden over de Gabor schoenen en ook de aankoop online ging uitstekend , duidelijke communicatie , perfecte levering

Snelle levering en product voldoet aan beschrijving. Helemaal tevreden.

Fijne schoenen voor lastige voeten

Van de podotherapeut had ik nauwkeurige instructies gekregen over de aanschaf van schoenen. Door deze criteria had ik niet veel keuze. Een goed model gepast in de winkel, de kleur stond me echter niet aan. Zelfde schoen, andere kleur is nagezonden en nu loop ik op wolkjes...... Goede service!

Ronduit fantastisch!

Zo ontzettend blij dat ik met mijn maat 44 bij Gabor toch kon slagen voor een paar mooie sandalen speciaal voor mijn 25-jarig huwelijksfeest. Ik kan niet wachten om ze te mogen dragen!

Snelle levering van een prachtig paar instappers

Super schoenen !! Geen andere voor mij !!!

Ik heb moeilijke voeten en maat 38.5. In deze maat schoenen vinden was een ramp voor mij, tot ik Gabor ondekte. Elke schoen is in mijn maat te verkrijgen. Ik bestel online en moet nooit meer dan 2 dagen wachten op mijn bestelling. Super tevreden !!!

Correct en snelle levering

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Jammer dat ze geen winkel in Zeeland hebben. Ik heb diverse keren mijn bestelling geretourneerd omdat ik er niet uit kwam met mijn voetwijdte en maat en had daar graag advies over gehad. Mijn geld kreeg ik gelukkig snel teruggestort. Ook krijg je daar bericht over.

Topservice

Bestellingen altijd supersnel en netjes geleverd. Ook retourservice makkelijk en snel. Mooie schoenen, die heerlijk lopen.

Geweldige schoenen

Vlotte levering! Ga zo door!!!!

kundige verkoopster, zeer behulpzaam

Utrecht, verkoopster kort zwart haar met bril, Deze dame heeft mij geweldig geholpen, de juiste maat voor mij via internet besteld en 2 dagen later had ik de fijne schoenen in huis. TOP Van harte aanbevolen de GABOR winkel in Utrecht Trix

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch