Witte sneaker

Ik had al een paar maar dan van een andere kleur! Ik kan hier de hele dag oplopen. Heerlijke sneaker, daarom nog een 2e paar gescoord

Snelle juiste levering van fijne goedzittende sandalen

Via internet gemakkelijk besteld. Schoenen waren goed verpakt en de zending was ook goed te volgen. Ik ben blij met mijn schoenen wat ze dragen comfortabel. Top!

Was binnen afgesproken tijd geleverd.

Sandalen besteld waren toch niet naar mijn zin teruggestuurd en binnen 3 dagen geld terug op de rekening. Super Zal zeker hier weer bestellen.

Super fijn bedrijf

Hele snelle levering en een fout wordt snel en accuraat opgelost…ik ben heel tevreden!

Goede communicatie. Goede levering

Kan niet retourneren

Wil retourneren wat niet lukt!

Makkelijk te bestellen en snelle levering!

Heel makkelijk te bestellen en het wordt gelijk in werking gezet. De levering en informatie was uitstekend.

Het is een leuke tas.

De kleur is crème en de tas is groter dan ik dacht. Dat je aan de twee zijkanten de tas kleiner kan maken is handig. Als je de tas niet kleiner maakt is die heel ruim van binnen. Ik heb geen spijt dat ik deze tas gekocht heb. I. Groeneveld

Overzichtelijk, snelle service

Makkelijk opzoekwerk, overzichtelijk aanbod, goede beschrijving artikelen en snelle levering

Top !

Makkelijk om webstore te vinden, té bekijken én om te bestellen. Goederen snel mogen ontvangen én de kwaliteit is top -;))

De volgende keer zo weer!!

Voor de eerste keer schoenen besteld via de Gabor Store. Mooie schoenen, lopen heerlijk! En met een dag geleverd. Top!!

Helemaal top

Snelle service, hele fijne schoenen

Bijzonder tevreden met mijn nieuwe aankoop.

Zoals altijd weer perfecte snelle levering en prachtige schoenen ontvangen.

Altijd klopt mijn maat. Graag de H breedte sneaker ook in wat hippere mode kleuren. Werk in de zorg al jaren mijn vaste sneaker.

Geen onaangename verrassingen

Vlotte aankoop, niet teleurgesteld

Altijd super tevreden

Kwaliteit is altijd top en ze gaan echt met hun tijd mee!

Gabor schoenen verlosten mij van pijn en vallen

Sinds ik enkele jaren geleden tijdens vakanties Gaborsneakers en sandalen kocht ben ik verknocht aan het merk. Wel heb ik met mijn moeilijke voeten de winkel nodig om te kunnen passen. Gelukkig vond ik in Utrecht een kleine Gaborwinkel waar ik zo fijn geholpen word dat schoenen kopen weer leuk geworden is.

Super snelle levering!!

Als hierboven

Prima, snelle en goed service

Schoenen worden altijd snel verzonden. Service prima

Correct

Correcte levering

Geweldig merk!

Na de witte sneakers ook de goudkleurige gehaald! Zo lekker lopen die schoenen!

Vriendelijk geholpen door de klantenservice en zelfs teruggebeld.

Vandaag besteld , morgen in huis!!!!!

Zeer tevreden...Vlotte bezorging!!@

Gabor is gewoon mijn favoriet

Gabor staat voor kwaliteit en comfort daarom draag ik ze zo graag! Ik heb brede voeten en dat is voor de meeste schoenen een probleem maar niet voor Gabor, die houden daar rekening mee! En dan zien ze er ook nog mooi uit dus wat wil je nog meer!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch