Op tijd en snel geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Het

Snel, gemakkelijk & overzichtelijk

Snel, gemakkelijk & overzichtelijk

Uitstekende service

Ik had de schoenen in de winkel gezien, alleen hadden ze deze kleur niet meer in voorraad. Ik kon wel hetzelfde model in een andere kleur passen om te kijken of de maat juist was. Daarna hebben ze deze voor mij in de juiste kleur besteld en kon ik mijn bestelling de volgende dag, bij een afhaalpunt ophalen. Ook thuisbezorging was mogelijk geweest.

Zowel in de winkel als online is dit merk Top!

Ik was op reis in Utrecht en kwam terecht in de winkel Gaborestore. Ik zag daar de sandalen waar ik naar op zoek was maar ze hadden ze niet meer in mijn maat. Onmiddellijk werd er gekeken wat er online mogelijks was en werd me verzekerd dat ze ook verzenden naar België. Niemand heeft geprobeerd me iets anders aan te smeren, er was heel veel respect en beschikbaarheid tav wat mijn vragen waren. Ik heb na onze citytrip mijn bestelling gedaan en 2 werkdagen later had ik deze reeds in België ontvangen. Ze zaten als gegoten, vanaf nu zal ik in de solden niet enkel naar Belgische sites surfen, Gaborestore.nl is toegevoegd aan mijn favorieten!

Snelle levering, mooie artikelen

Alles klopte

Ik ben heel tevreden van bestelling tot levering

Snel en zorgvuldig

Snelle verzending en ook vlotte terugbetaling toen de schoenen helaas niet pasten.

Als ik iets bestel komt het snel.

Heb al een paar keer schoenen besteld en het klopt elke keer. Nu hoef ik van Gabor maar schoenen aan te doen en ze zitten perfect.

Prettige ervaring

Website goed overzichtelijk Snelle levering

uitstekend

snelle levering en goede service!

Was eerst teleurgesteld, omdat het niet de goede kleur was.

Ik had oranje sneakers besteld, maar het bleken rode te zijn! Uiteindelijk toch blij, want rode zijn ook mooi! En ze zitten perfect, dus toch maar gehouden.

Correcte en goede communicatie en afhandeling !

Klantvriendelijke en overzichtelijke website ! Bestelling verloopt vlot en is goed te volgen door goede communicatie! Duidelijke berichtgeving ivm verzending ! Zeer tevreden over heel de lijn !

Zeer tevreden!

Heb alleen maar Gabor schoenen.

Keurige en perfecte aflevering

Ik heb alleen maar goede ervaring met Gabor ,ook mijn vrienden beveel ik Gabor aan !

ZEER GOEDE ERVARING ALTIJD AL ,EN IK BEVEEL ZE OOK AAN VRIENDEN AAN !

Snelle levering, pasvorm altijd goed

Altijd dezelfde maat bij gabor, ook nu gewoon weer goed.. Schoenen precies zoals op de site. Levering snel en netjes.

Prettig

Snelle service, en goede en duidelijke website.

Prima en betrouwbaar

Zoals gewoonlijk weer prima service en betrouwbaar qua gekozen lever dag.

Blij!

Ik kwam voor schoenen voor onder mijn bruidsjurk. Witte hadden ze niet staan wel een andere kleur om te passen. Ze hebben voor mij de witte besteld en die werden 2 dagen later bij mij thuis afgeleverd. Blij met de hulp, de input én de schoenen!

Leuke slippers besteld. Zitten heerlijke en vlot bezorgd! Top!

Altijd op tijd geleverd en fijne schoenen

Hele fijne schoenen en altijd goede service

Vlotte en correcte service!

Mijn bestelling verliep vlot en werd geleverd zoals in de mail beschreven. Zeer tevreden met mijn aankoop.

Duidelijke communicatie en komen afspraken na

Fijne schoenen gekocht. Duidelijke communicatie en de schoenen zijn netjes geleverd.

Snelle levering Mooie schoenen en goede pasvorm .. Ik heb maat 42 en dan is het niet altijd vanzelfsprekend dat schoenen goed zitten.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch