Optijd geleverd zeer gode kwaliteit

Mooi afgewerkt top kwaliteit

Top.

Duidelijke site, snelle reactie en levering.

Ik heb geen makkelijke voeten, maar ben nu geslaagd

Met behulp van Gabor en jullie maattabel, loop ik nu op prima zittende schoenen

Perfecte schoenen

Sinds ik steunzolen heb draag ik Gabor schoenen, zitten altijd goed en lopen heerlijk. Vooral van de Rollingsoft serie ben ik een echte fan!

Super heerlijke sandalen

Sinds enige tijd last van me voeten, eerst al rolling soft schoenen gekocht, pas geleden heerlijke sandalen gekocht, een weldaad voor je voeten.

Altijd zeer tevreden

Zeer goede en mooie schoenen…. Zeer correct geleverd

Fijne comfortabele schoenen van mooie kwaliteit

Makkelijk bestellen en snel geleverd!!!

Goede ervaring

Heb al jaren lang plezier in gabor schoenen heb geen andere

Gabor is top

Ik bestelde sandalen en de volgende dag had ik ze al thuis. En zoals te verwachten van Gabor zitten de sandalen als gegoten en lopen ze heerlijk!

Zeer tevreden met mijn nieuwe schoenen. Ze zitten comfortabel, als je ze aan hebt is het alsof je op kussens loopt, zalig.

Super klantenservice

Mijn bestelling kwam exact op de aangegeven tijd binnen, keurig en functioneel verpakt. Omdat mijn printer op dit moment off-line is werd voor mij telefonisch zeer korrekt een retourticket aangemaakt. Alleen jammer dat ik mijn nieuwe bestelling (omruiling) alleen opnieuw moest bestellen.

Goede ervaring

Snelle levering, stijlvol en goede kwaliteit schoenen

Prima ervaring. Prima webshop. Prima pasvorm. Prima service. Heel blij met Gabor.

Prima en snelle levering. Mooi product

Zeer snelle levering. Mooi product

Super snelle levering

Gaat nooit iets verkeerd, als je de juiste maat weet ! Super fijne schoenen…top !

Zitten altijd goed, ook als je ze de eerste keer aan hebt

Top schoenen, en veel keuze, alleen jammer dat ze in de nieuwe collectie met 1 ritsje opzij werken.

Eerst goede service vanuit een winkel!

Schoenen gepast in een winkel, het waren iets andere modellen dan die ik wilde ( maar die waren helaas iet in de winkel). De verkoopster heeft mij geadviseerd welke maat en welke schoen mij goed zou passen ivm mijn brede voeten. Vanuit de winkel een paar sneakers en sandalen besteld en binnen 2 dagen waren ze thuis. Zitten helemaal goed! Dus eerst goede service vanuit de winkel gehad!

Hele goeie ervaring

Dit was het tweede paar sneakers die ik via de shop heeft besteld en alles is goed gegaan en snel geleverd hier voor hartelijk dank

Goede kwaliteit

Goede en snelle service, goede kwaliteit schoenen Wat je besteld krijg je ook.

Gemakkelijk in gebruik, goede filters, ruime keuze!!

Prettige site om te shoppen, ruim keuze, goede filters en prettig in gebruik. Fijne snelle levering!

Super sandalen

Op deze sandalen kun je de vierdaagse nog wel lopen.

Hele fijne schoenen

Schoenen dames maat 44, echt heel veel keus! Passen perfect, en vlotte verwerking van de bestelling!

fantastische schoenen

Voor het eerst op Gabor schoenen gelopen. Ik was eerst wat sceptisch na een leven lang op Van Bommel schoenen te hebben gelopen. Maar deze schoenen zijn prima. Zou ik iedereen aanraden

Gabor is Super goed

Altijd goede kwaliteit en pasvorm. super snelle levering . wij zijn zeer tevreden.

super leuke schoenen, snel en efficient afgeleverd

Ik had deze schoenen al een tijdje op het oog, maar was niet in Nederland en je wilt ze wel kunnen passen. Uiteindelijk kort voor terugkomst besteld en ze waren natuurlijk prima.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch