Heerlijke schoenen

Wat zijn Gabor schoenen toch heerlijke schoenen. Vooral de rollingsoft. Nergens zoveel keuze als bij de Gabor store. Echt top!

Gemakkelijk, snel en correct!

Zeer duidelijke website. Gemakkelijk bestellen/betalen en snelle en correcte levering.

Fantastische schoenen met uitstekende pasvorm.

Al meerdere schoenen van Gabor gedragen. Pasvorm zijn voor mijn voeten geweldig. De modellen zijn modieus en voor eenieder aantrekkelijk.

al jaren loop ik op sneakers van gabor.

jaren geleden mijn eerste schoenen gekocht van gabor. daarna nooit meer een ander merk gekocht. ze lopen perfect heb nooit meer last van voeten. top.!! ook snel geleverd en een leuk bedank kaartje erbij. zo ga je met je trouwe lanten om

Betrouwbaar en kwaliteit

Snelle levering, goede maataanduiding, goede kwaliteit schoen. Top!

Zitten als pantoffels

Zóoo blij met mijn nieuwe best fitting sneakers en sandalen, zitten de volledige dag prima!!!

Heb in het verleden altijd pijnlijke voeten gehad doordat mijn voeten gekneld zaten in de schoenen die ik graag zag. Eindelijk mijn smaak gevonden voor schoenen die ik leuk vind én comfortabel zitten een ganse dag lang! Me Happy met "Best Fitting"!!!

Rollingsoft is een must have!

Zalig lopende schoenen

Tot grote tevredenheid!

Na veel wikken en wegen dan toch een paar heerlijk zittende blauwe Gabor sneakers aangeschaft via internet. Loop al jaren op dit soort sneakers en weet de maat en breedtemaat. Alles staat duidelijk vermeld bij ieder type schoen dus dan is het eigenlijk allemaal heel simpel! Twee dagen later komt het paar goed verpakt bij me thuis en loop ik er al weer enkele dagen op. Veel dank makers van deze fijne gympen, over een half jaar weer n winterpaar!

Prachtige schoenen en een snelle le ering

De schoenen die ik besteld heb werden de volgende dag al bezorgd en ik ben er heel blij mee! Ze zijn mooi en zitten super fijn!

met Rolling soft loop je op wolkjes

Na veelerlei schoenen geprobeerd te hebben, ben ik bij rolling soft uitgkomen. Ze lopen werkelijk als pantoffels. Ik ben grote fan : mijn 3de paar gekocht intussen.

Goede service, zeer comfortabele sneakers gekocht.

Ik heb 3 paar sneakers gekocht. 2 paar Comfort in wit en blauw en 1 paar Rolling soft in zand/beige. Ze zitten alle 3 heerlijk en lopen heel erg fijn. Het aantrekgemak voor mij komt door de ritsen aan de zijkanten zodat je maar 1x de veters hoeft te strikken. Ik ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en er zullen zeker nog meer paren aangekocht worden. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.

Makkelijk, goed en veel keus

Handig overzicht, alles goed te vinden. Ook qua maat ed

Ik ben erg blij met mijn nieuwe stickers. Waren ook snel geleverd.

Goede produkten,aangepaste breedte en nog veel goede zalen en afwerking

Degelijk materiaal,aangepast aan de voeten,goede breedte ,aangepast aan de voet en maakt wandelen en stappen lichter.Zeer goede kwaliteit van de materialen,zeer goede afwerking.Bij online bestelling vlotte en snelle levering,ik zou geen andere schoenen meer willen dragen.

Snelle levering.

Op de website is de sandaal wit. In werkelijkheid is de kleur licht beige. Waarom is niet de juiste kleur weergegeven? De sandaal zit heerlijk, daarom toch maar gehouden.

Kwam snel, goede pasvorm en leuk

Na 15.00 besteld en volgende dag geleverd! Pasvorm H zit prima en het model is erg leuk. Niet tuttig.

Ik ben zeer tevreden

Alles is verlopen zoals beloofd, beter kan dus niet!

Tijdige levering van perfect zittende schoenen

Voor het eerst besteld online bij Gabor en schoenen kwamen erg snel aan. Ik had de schoenen ooit al in het blauw in de winkel gekocht, dus wist dat de zwarte variant ook goed zouden zitten. Erg blij mee!

Prachtige schoenen die lekker lopen

De schoenen klopten qua maat. De bezorging was snel. De schoenen waren netjes verpakt.

Overzichtelijke site, schoenen snel thuis bezorgd

Zoals boven beschreven, ga zo door

Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van de koop en de snelle levering.

Fijne schoenen

Zacht leer, dus niet uitlopen want het zit gelijk goed. Mooi zijn ze ook.

Top kwaliteit

Fijne schoenen en topkwaliteit materiaal en lopen als op de wolken

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch