Gabor schoenen lopen altijd fijn

Ik koop nooit schoenen of kleding online behalve mijn Gabor schoenen. Met Gabor schoenen weet ik dat wat ik koop beantwoord aan wat ik verwacht van schoenen.

Goed aansluitende slipper

Mooie slipper waarvan de bandjes ruim over de tenen zitten maar wat strakker over de wreef.

mooie schoenen

Ik heb ze in huis gedragen. Buiten nog niet. Ze zijn erg mooi. Ze passen geweldig. Ze zitten lekker aan de voeten.

Heel tevreden

Mooie schoenen, als omschreven. Snelle levering

Perfecte schoenen. Al jaren fan

Super. Fijne website en snelle levering

Supersnelle levering

Bestellen en zo snel geleverd! Top!

Supercontent

Drie paar schoenen gekocht de laatste weken, en ze zitten alledrie evengoed. Heel tevreden en gemakkelijk om mijn steunzolen te dragen.

Goede begeleiding voor aankoop

Goede begeleiding voor aankoop

goede webside snelle levering

mooie leren goedzittende sneakers

Goede online weergaf van het geen ik heb ontvangen . Heb brede voet maar deze sandaal is zeer comfortabel .

Prima merk Gabor. Kan sneakers "ongepast" kopen. Snelle levering. Duidelijke website. Helemaal tevreden

zeer snelle afhandeling aardig winkelpersoneel

gezellige winkel vlot personeel aflevering per post supersnel al met al zeer tevreden

uitstekende hulp

Ik heb wat lastige voeten en zeker als het op sandalen uitkomt. De verkoopster dacht mee maar gaf niet op. Ze bleef zoeken naar de juiste schoen zonder opdringerig te zijn.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering.

Een begripvolle en oplossingsgerichte mevrouw aan de telefoon gehad!

Helaas niet gevonden wat ik zocht. Volgende keer toch maar eerst naar de ‘fysieke’ winkel.

Al zoveel jaren mijn merk.

De pasvorm en de kwaliteit is top.

Schitterende pasvorm

Solide pasvorm? Ik raad het al m’n vriendinnen aan !

Geweldig.

Snelle service, keurig verzorg en het fijnste en mooiste. Geweldige schoenen.

Fijne schoenen goede service

Er is veel keus en vooral de sandalen zitten heerlijk. Communicatie is goed en de service ook.

Heerlijke schoenen

Gabor is mijn favoriete merk. Heerlijke sandalen en sneakers staan in mijn kast. Supersnelle levering.

Schoenen. Zijn snel en goed verpakt aangekomen en lopen herrlijk

Gabor store, goede zaak met heerlijke schoenen. Ik kocht het laatste paar voor129,00 euro. Nu zie ik weer een paar in de site staan, zelfde maat en kleur. voor 119. Hoe kan dit, ik kreeg het laatste paar en vervolgens weer 10 euro er af en weer een laatste paar. Vreemd.

Geweldige sandalen

De bestelling is snel geleverd en de sandalen passen perfect ( maat 40.5). Ze lopen heerlijk.

Gabor vind ik een fijne schoen

De gabor schoen past altijd prima ik heb alleen gabor schoenen.

Goede afhandeling retouren

Top schoenen

Heerlijke pasvorm en geweldige snit

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch