Keurig op tijd!

Helaas past het laarsje niet en dan zit er geen terugstuur bewijs bij. Moet je met je pakje weer terug , probleem met het inloggen! Winkel gebeld, kan ik het terug brengen, morgen want de shopmanager was er niet. Pff wat een gedoe !!

Gezellige goeie sfeer

Niks is te veel voor de dames in Arnhem en ze zijn zo gezellig is echt een feestje om daar mijn schoenen te kopen. Weer een mooie rollingsoft gekocht erg blij mee

Top kwaliteit

Bestellen is gemakkelijk. Ik heb alleen nog maar gabor shoes want deze gaan lang mee zitten lekker mega goede fitting. Heel veel keus.

Ik had onlangs een fantastische ervaring met de Gabor-webshop. Vanaf het moment dat ik de site bezocht, viel de overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid op. Het was eenvoudig om mijn gewenste product te vinden en toe te voegen aan mijn winkelmandje. Wat echt indruk op me maakte, was de snelheid van de verzending. Mijn bestelling, prachtige cowboyboots van uitstekende kwaliteit, arriveerde al de volgende dag. Niet alleen waren de laarsjes van een mooie kwaliteit, maar ze zitten ook nog eens heerlijk. De hele ervaring, van het doorlopen van de website tot aan het ontvangen van mijn bestelling, is buitengewoon positief. Gabor heeft zich bewezen als een betrouwbare webshop met hoogwaardige producten en een uitstekende service. Ik zal zeker terugkeren voor toekomstige aankopen en kan het ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteitsschoeisel met een vlotte service.

Alles prima geregeld.

Ook een retourzending is heel vlot afgehandeld. Ik ben erg tevreden.

Net als altijd

Ook nu weer snel geleverd, en fijn dat op de site werd aangegeven een kleinere maat te bestellen (in mijn geval een halve maat). Klein minpuntje: mijn oude emailadres wordt nog steeds gebruikt.

Duidelijke webshop, snelle levering

Alle schoenen van Gabor zitten meteen goed. Ook zijn de verschillende modellen dezelfde maatvoering zodat je altijd meteen de juiste maat hebt

Snel, keurig en volgens afspraak

Mooie laarsjes en boven verwachting . Dank jullie wel

Blij met mijn aankoop!

Snelle levering, goed verpakt. Schoenen zitten heerlijk, ik ben er heel blij mee!

vlotte levering, keurig verpakt

goede kwaliteit. Product is gelijk aan de foto!

Zo blij met Gabor

De maatvoering van Gabor is zo duidelijk. Het klopt altijd en dat voorkomt een miskoop. Een mooie zwarte instapper besteld in de voor mij geschikte maat 39,5 en schoenbreedte G. De perfecte match. De schoenen zitten meteen als gegoten en lopen heerlijk. Ik ben weer blij met deze aankoop.

Goede service en fijn retourbeleid

Super goede service voor mijn moeder in het verzorgingshuis. Ik kan haar niet mee naar de winkel nemen Fijn retourbeleid.

Goede procedure levering snel retour idem

Kortom positieve ervaring en kwaliteitsschoenen, dit is wat ik ken weet en wat je van het merk Gabor kan verwachten. Een konstante kwaliteit in producten en werkwijze. Hier spreekt een tevreden klant.

Top schoenen, snelle levering.

Uitstekende pasvorm, de enige schoenen welke ik nooit terug hoef te sturen.

Bestelling plaatsen vlot , levering ook vlot

Vlugge en correcte afhandeling van de bestelling

Prima team. Al mijn aankopen zijn tot nu 100% vlot verlopen. Ook de betaling kent geen probleem en is veilig. Met veel dank!

Heerlijke sneakers met veter en rits.

Keurig snel geleverd en verpakt, ben er heel blij mee, en de schoenen zitten fantastisch, zeker een aanrader.

Goede service, netjes bezorgd

Bestellen ging makkelijk, goede beschrijving van de schoenen. Ik weet altijd dat het sowieso lekker zit. En het was snel bezorgd en netjes verpakt.

Fijne aanvulling op mijn Gabor-collectie

Mooie schoenen die me laten verlangen naar de zomer. Het bestelproces liep soepel en ik werd netjes op de hoogte gebracht van de datum en tijd van levering. Alles verliep vlekkeloos!

Alles ging zoals beloofd werd!

Schoenen werden keurig bezorgd, ze waten goed verpakt!

Voldoet volledig aan verwachting

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Nog mooier als oo de foto.

Mn Gabors zitten heerlijk, ik kan er gelijk uren op door wandelen. Daarnaast prachtig afgewerkt, was aangenaam verrast door deze mooie schoenen.

Alles prima afgehandeld

De aankoop ging soepel en de laarsjes werden snel geleverd. Helaas moest ik ze retourneren maar dat proces was prima te volgen en heb het aankoopbedrag terug op mijn rekening ontvangen.

Snel en attent

Zeer snel na mijn bestelling kreeg ik bericht dat mijn paar laarzen onderweg was. Ik kon ze volgen tot ze waren afgeleverd op het afhaaladres.

Makkelijke site om schoenen te bestellen en een snelle levering.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch