Ik heb alleen een fout gemaakt, Ik heb de laarsjes online besteld nadat ik dezelfde al had gekocht in Adam maar deze shop is weg, dus dacht ik bestel ik ze online. Maar heb normaal van Gabor altijd maat 38 maar door mijn hoge wreef heb ik toen voor 38,5 gekozen. Toen de laarsjes binnen kwamen heb ik alles weg gedaan qua doos en mail omdat ik dacht is precies hetzelfde als de beige laarsjes. Maar krijg nu echt de rits niet dicht! kan ik ze nog ruilen voor mt 38,5? Ik hoor graag van u. Met vr. groet Anita Pronk-Boon

De website is overzichtelijk, makkelijk te filteren en goede informatie over de schoenen. Veel keuze in kleuren en maten (ik heb maat 38,5 dat is ook beschikbaar). Stijlvol, sportief, hoge hak, lage hak, van alles is er te kiezen. Ook het afrekenproces is soepel en makkelijk en de schoenen worden zeer snel bezorgd. De schoenen zitten comfortabel en zijn van goede kwaliteit. Ik draag al jaren met veel plezier schoenen van Gabor.

Perfecte schoen

In eerste instantie had ik de schoenen via een andere leverancier besteld, daar bleken ze spontaan uitverkocht. Gelukkig waren ze nog wel beschikbaar via Gabor zelf. Prima ervaring, snelle levering. Maar de schoenen van Gabor zitten toch echt het allerlekkerste. Ik heb gaan laarzen met hak van Gabor en je loopt er zo op weg. Zonder problemen, geen zere voeten. Dat is toch wat je wil!

Snel

Mooie gebruiksvriendelijke schoen. Bestelling en levering liep zeer vlot.

Snel en goed

Snelle levering, goed contact met klantenservice. Uitstekend en zeer vriendelijk geholpen!!

Heb al enkele keren schoenen besteld en altijd was ik tevreden ,niet lang wachten ,mooie verpakking ,ik ben een tevreden klant ,heb meer keuze van schoenen op de website en maat als in een schoenwinkel

fijne hulp in de winkels

zie boven

Goede informatie en op tijd verstuurd

Super webshop!

Gabor heeft een hele mooie webshop, heel overzichtelijk en met een super compleet assortiment. Fijn dat de schoenen verschillende breedte maten hebben en dat de optie voor halve maten er is. Inmiddels zijn bijna al mijn schoenen in mijn kast van Gabor. Perfecte mix van kwaliteit, comfort en uitstraling

Super online store om te shoppen

Hele fijne site, goed te filteren, duidelijk en overzichtelijk en snel met versturen maar bij een retour zending gaat alles ook gemakkelijk en snel. Echt heel fijn dus om bij jullie te shoppen!

Geweldige kwaliteit

Mooie comfortabele schoenen, elegant en supersnelle levering! Fantastisch !

Prima aan te bevelen!

Alles top

Goed website van Gabor. Bestellen gaat eenvoudig. Kwaliteit van de schoenen is uitstekend. Heb al veel schoenen en laarzen besteld en ben nog nog nooit teleurgesteld.

SUPER

Heel wat meer keuze (modellen, kleuren) dan in de schoenwinkels en hun webshops in de buurt (Torfs & Maniet) en de koopjes zijn heel wat interessanter.

Topmerk!

Gabor is voor mij een merk met comfortabele, modieuze schoenen. Bedankt voor de vlotte en goede levering.

Snelle sevice!

Bestelling, heel snel geregeld en geleverd!

De bestelling kwam al naar een paar dagen. En keurig netjes afgeleverd.

Snel en goed

Snel en goed geleverd.

Snelle en goede service

Hele fijne schoenen, waar ik mijn eigen zooltjes in kan plaatsen. Modieus en comfortabel. Perfect met de breedte maten

In de wolken!!

Al jaren draag ik Gabor schoenen en sneakers en ik durf geen ander merk meer te kopen!! Met Gabor loop ik op wolken en ben ik in de wolken!! Groet Annelies

Snel en correct.

Mijn schoenen waren de volgende dag al binnen. Dit keer vielen deze klein en dus heb ik een retourformulier ontvangen. Ik heb nieuwe besteld en ook deze waren de volgende dag binnen,. Omdat ik een foutje had gemaakt heb ik mailcontact gezocht met Gaborstore. Ook hier ben ik correct, snel en goed geholpen. Dus een pluim verdiend.

Slechte maataanduiding !

Ondanks dat ik een halve maat groter had besteld, hadden laarzen werkelijk een zeer slechte maatvoering, alsof ze in China waren geproduceerd !

Mooie schoenen, snel geleverd!

Mooie schoenen. Mooier dan het plaatje! Gabor schoenen lopen heerlijk. Ik wil alleen maar Gabor. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd!

Duidelijke mails ontvangen over mijn bestelling. En bestelling keurig op tijd bezorgd

Komt afspraken na

Makkelijk bestellen, service zoals beschreven staat, makkelijk retourneren

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch