Mooie sandalen, snel geleverd.

Ik ben goed geholpen

Ik kan het echt aanbevelen aan anderen

De schoenen lopen heerlijk

De winkel in Enschede heeft mij prima geholpen met deze schoenen

kwaliteitsvolle schoenen die perfect passen aan mijn voeten!

uitgebreid aanbod en vlotte levering.

Perfecte behulpzame verkoopster.

In Arnhem op woensdag ochtend goed advies vriendelijk behulpzame verkoopster. Die verkoopster een aanwinst voor Gabor.

Zeer tevreden over de prijs en kwaliteit en de levering

Goede, snelle service

Goede, snelle service. Prijs-kwaliteit komt overeen. Schoenen zijn zoals beschreven. En ze zitten heerlijk. Blij mee.

Geweldige schoenen om op te lopen!

Of het nu sandalen, sneakers, slippers of instappers zijn, het zijn fantastische schoenen om in te lopen!!

Snelle service van perfecte schoenen

Ik heb sneakers besteld, de service was snel en goed. Ook de schoenen zitten perfect. Maar dat ben ik gewend van Gabor.

mooie relaxte schoen

loopt prettig,heb alleen last rechts van de rand van de schoen omdat mijn enkel daar wat dikker is na een operatie . Hoop dat het zachter wordt

Positief

Deze keer online besteld. Binnen 2 dagen in huis. Superblij mee.

Eerder moeten aanschaffen

Door atrose heb ik 'ander' soort schoenen moeten aanschaffen. Zo kwam ik bij Gabor soft rolling uit. Wat een fijne schoenen.

Superschoenen

Zeer correcte service Voor mij de beste schoenen die er zijn

Super fijne schoenen!

De schoenen zitten als gegoten. Heel licht gewicht, ze zitten heel mooi aangesloten aan mijn voeten en lopen heel fijn.

Snelle service en geweldige schoenen

Koop al jaren online Gabor schoenen zitten altijd als gegoten, hoef nooit de schoenen in te lopen, zitten gelijk goed, beste kwaliteit

Excellent

I actually thought this was a scam site so was very dubious of ordering, in the past I have avoided it. I eventually decided to order but was nervous as to whether I would receive the goods and was pleasantly surprised, quick delivery, excellent prices & quick returns so will definitely use again.

Pasvorm

Geweldig merk ,draag al jaren Gabor, altijd goede pasvorm en fijne modellen wat voor schoen je ook kiest een dikke 9

Een goede pasvorm en kwaliteit.

Ben heel blij met Gabor. De pasvorm en maat is altijd goed.

Heel tevreden met mijn aankoop van de Rolling Soft!

Heel tevreden met mijn aankoop van de Rolling Soft. Ook zeer tevreden met de informatie over hoe ik mijn schoenen het beste kan onderhouden!

Zeer vlugge en correcte levering. Zoals altijd mooie en comfortabele sneakers

Snelle levering, top product !

Je stapt er zo in weg.

Geweldige ballerina. Mijn vijfde inmiddels. Je stapt er zo mee weg.

Blauwe sandalen

Echt een aanrader. Mooi solden koopje, snelle levering. Sandalen zitten heel comfortabel en zijn gemakkelijk aan te doen door de velcro. Mijn dochter heeft ze in beige en in luipaardprint. Tja, ik ben een grote fan van dit model sandalen, je kan er makkelijk 5 kilometer mee wandelen. Top. Groetjes Helga

Uitstekende kwaliteit van de sandaal!

Online sandalen besteld en ben er zeer tevreden over! De levering liep vlot. Op enkele dagen tijd werden mijn sandalen geleverd. Sandalen zaten van de eerste moment goed. Ook al heb ik een bredere voet, zeer tevreden.

Goede service, snelle levering!!

Gewoon keurig netjes allemaal! Gabor is altijd goed! Hou van het merk!!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch