Snelle levering van prachtig product: laarsjes van Gabor

Ik zweer bij schoenen. van Gabor. De aangegeven maa klopt altijd, de pasvorm is perfect en de levering gaan snel en op tijd.

geweldig

Het bestellen ging heel makkelijk, superfijn dat er bij stond dat ze een halve maat groter uitvielen want dat was ook zo, prachtige schoenen en perfect verpakt en geleverd. Echt TOP!!

Volgens verwachting.

Kwaliteit

De tas voldeed aan mijn verwachtingen.

De bestelde tas is van een mooie kwaliteit en heeft een prachtige kleur, die matcht met de nieuwe laarsjes. Ik ben er erg blij mee.

De enkellaarsjes passen perfect. Snelle levering ook. Top!

Niets dan Lof

Eenvoudig en duidelijk bestelproces en goede en duidelijke informatie over het verzendadres. Helaas paste de schoenen niet en moest dit weer retour. Ook dit is heel duidelijk en eenvoudig en er wordt goed over gecommuniceerd. Het geld is ook snel teruggestort.

In één woord uitstekend

Snelle levering, goed verpakt, voor herhaling vatbaar.

Gaborschoenen zitten heel fijn.

Snelle levering, prachtige boot!

Mijn favoriete merk

Al heel lang mijn favoriete merk

Bestelling super snel binnen, netjes verpakt en duidelijke website! Volgende keer zeker weer via GaborStore

Perfect en verzorgende bestelling

Was zeer verzorgd en is een aanrader. Ga in de toekomst nog wel bestelling plannen.

Prettige site en zeer vlotte afhandeling

Kwaliteit op alle gebieden! Er is wat mij betreft maar een klein aandachtspuntje: de informatie over de kosten van het retourneren. Voor mij was het niet duidelijk of deze voor de klant waren of voor de winkel, bleek het laatste trouwens. Top.

Mooie sneaker met goed voetbed. Aantrekkelijke prijs en snel bezorgd

Heel vlot

Heel vlot en zeker een aanrader.

Veel keuze, altijd prima kwaliteit.

Veel keuzes, meer dan in de meeste winkels. Gabor schoenen zijn van prima kwaliteit.

Overzichtelijke website en snelle levering.

Fijn dat mijn favoriete merk Gabor schoenen zo overzichtelijk wordt aangeboden.

Geweldig, precies zoals ik het me had voorgesteld.

De schoenen zijn op tijd en goed verpakt bezorgt. Ik heb alleen Gabor schoenen. In andere schoenen kan ik niet goed lopen. Deze zitten altijd goed.

De laarsjes kwamen in een goede verpakking op het verwachte moment. Heel fijn.

Altijd goed!

Gabor, mijn favoriete merk. Goede pasvorm, goede kwaliteit. Veel keus, maar erg jammer dat de keus in breedte H beperkter wordt. Zou graag zien dat trendy modellen (ook met hak) in H worden gemaakt.

Makkelijk te bestellen, geweldige service

Voor de eerste keer besteld, jammer waren te klein maar snel en makkelijk opgelost

Wil nooit meer ander merk sneakers want trek toch altijd weer de Gabors aan.

Loopt vanaf moment van aankoop gelijk super. Niks inlopen, gelijk aan naar hele dag beursbezoek.

Een snelle service!

Snelle correcte levering!Top

Snel en goed verzorgd

mooi veter enkellaarsje, ziet hetzelfde eruit als op de foto, heel snel en goed verzorgd geleverd. En een bredere schoenmaat, heel fijn.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch