Snelle levering ,goed verpakt heel blij mee

Mooie roze schoenen

's Middags rond 15.00 uur heb ik de schoenen besteld, de volgende dag om 12.00 uur had ik ze al in huis. Prima service! De schoenen zitten heerlijk, ik ben er erg blij mee.

Snelle service, prettige site

Top service en sneel levering

Top service, snelle levering en 100% geweldige schoenen.

Heel Goed

Snelle levering. Retour sturen ging ook makkelijk

Helemaal prima

Laarsjes gekocht, maat en breedte direct goed en bezorging ging vlot.

Prettige site!

Erg blij met mijn schoenen! Op tijd bezorgd en keurig verpakt. Voor herhaling vatbaar!!

Prima ervaring

De schoenen waren netjes op tijd binnen en zitten goed.

Mooie boots. Zitten heerlijk!

De pasvorm is prima. Leuke prijs!

Supersnelle en correcte levering

Artikel voldoet aan de verwachting

Mooie website met veel informatie

Altijd betrouwbare informatie over de producten, goede kwaliteit en service. Snelle verzending, kortom echt een aanrader!

Altijd een snelle levering bij Gabor store en nooit problemen met evt. retour sturen

Zeer mooie schoenen

Perfect precies zoals beschreven. Een laarsje met uitneembare zool. Daar heb ik lang naar gezocht en bij Gabon gevonden

Goede service en kwaliteit

Geweldige schoenen

Jullie hebben een top merk van schoenen , ik vind het al heel moeilijk om schoenen in mijn maat te vinden, die dan ook nog eens perfect passen, Gabor is mijn merk en ik zal ze altijd blijven dragen!!!

Prima. Snelle levering.

Perfecte pasvorm. Mooie kwaliteit.

Goede pasvorm! en wat zo ontzettend fijn is van gabor de halve maten. Slaag eigenlijk altijd!

Topservice !!

Ik heb schoenen besteld, deze waren er de volgende werkdag. Helaas waren deze te smal. Retour via DHL punt op donderdag en op zaterdag stond het bedrag , dat ik betaald had , weer retour op mijn rekening.

Goede, snelle service van mijn lievelings merk !!

De webshop is heel duidelijk , het bestellen ging vlot en de levering ook. Alles tip top in orde. Alleen jammer dat de schoenen die ik bestelde , te smal waren en ze heb moeten retourneren. Maar daar kan Gaborstore uiteraard niets aan doen

Voldoet aan verwachting

Snelle levering, goede verpakking, goed product tegen redelijke prijs.

Perfecte service

Schoenen besteld en na een dag in huis!

Goeie service Mooi Kwalitatief

Goed product en snel bezorgd

Goed product en snel bezorgd

Snel en betrouwbaar

Mijn bestelling was er snel en de retour werd vlot afgewerkt en terugbetaald

Heel goed gegaan

Zuid Willemsvaart 229