Snel, eenvoudig

Snelle levering, fijn!

Alle kleuren mocassins al gekocht......nu de laarsjes! Mocassins lopen heerlijk.

Prima geregeld

Snelle levering en prima geregeld allemaal.

Prima service snelle levering

Prima service snelle levering

Goede service, snelle levering

Snel en netjes geleverd

Zeer stipte levering.

Geleverd na 2 werkdagen zoals vermeld was.

Gabor is altijd goed voor mij

Zeer goede service

Snel bezorgd. Maat was te groot, dus halve maat kleiner besteld. Wederom snel ontvangen en het bedrag van de retour gestuurde laarzen binnen 2 op mijn rekening.

Altijd goed

Makkelijk en snel want dit merk Gabor zit altijd goe

Positief en snel

Prima ervaringen

Ik heb nu aantal maal gekocht bij de Gabor Store en bevalt iedere keer weer goed. Snelle levering.

Gemakkelijk overzichtelijk

Snelle levering, product zoals verwacht! Prima, prima!

Keurige en snelle afhandeling, erg prettig en tevreden

Behalve dat er kwalitatief goede producten geleverd worden, werkt de communicatie gemakkelijk en snel. Zeer goede ervaringen met zowel levering als retourneren. Maakt het erg prettig zaken te doen!

Goede levering

Na teruglevering, snelle afwerking Prima!

Prima service en een snelle levering. Tot in de kleine details op de mail

Fantastisch, snel geleverd, heel blij mee.

Gabor zit bij mij het fijnst. Snelle service. Heel blij mee.

Snelle en duidelijke levering.

Prachtige rode schoenen. Makkelijk te bestellen, de volgende dag al in huis! Superfijn. En ze zitten heerlijk, net pantoffeltjes!

Betrouwbare kwaliteit en vlotte verzending

Online schoenen kopen doe ik alleen als ik de kwaliteit en de pasvorm kan vertrouwen. Bij Gabor koop ik zorgeloos. De communicatie over de levering is goed en ik had ze supersnel in huis.

Lopen op wolken

Lopen op hakken kan een kwelling zijn maar met de schoenen van Gabor voelt het alsof je op wolken loopt.

Gastvrij geholpen, alle uitleg en hulp gehad

Medewerkster had vanwege nieuwe winkel niet alles op voorraad. Heeft online verteld en afgehandeld , positieve ervaring

Ondanks de feestdagen is mijn bestelling snel geleverd. Heel fijn, dat ik tijdens het bestellen een aflevermoment kon uitkiezen. En dus niet achteraf hoefde te wijzigen omdat het tijdstip me niet uitkwam. De bestelde schoenen zijn ook heel mooi. Kleur komt overeen (dat is bij andere winkels wel eens anders) en ze zitten heerlijk. Bedankt!

Heerlijke laarsjes

Vlotte bezorging keurig verpakt en super mooie laarsjes

Goede, snelle service

Overzichtelijke webwinkel, goede kwaliteit (zoals bekend van Gabor). De levering was ook nog twee dagen eerder dan verwacht en dat met de feestdagen, helemaal top dus!

Voldoet 100% aan de verwachting

Omdat we bekend zijn met het merk Gabor, via internet (wederom) een paar schoenen besteld. Merk bij ons bekend, de maatvoering idem en dus probleemloos kunnen bestellen. Levering van de schoenen volgens afspraak, goed verpakt, kwaliteit naar verwachting en dus een tevreden klant.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch