Bij Gabor altijd goed. Keurige verpakking en aflevering op precies doorgegeven dag en tijd. Gabor altijd prachtige en goede kwaliteit schoenen. Uitmuntend.

Prima webshop

Snelle levering , goede kwaliteit.

Prima snelle levering

Bestel vaker en het is altijd top

Heel fijn gehlopen in de winkel in enschede

Schoenen waren niet meer in de zaak netjes thuis bezorgd mijn eerste gabor schoen maar nu al fan

Top producten van Gabor!!

Prachtige laarzen van Gabor waarvan ik uit ervaring weet dat ze geweldig zitten en lopen, ook met st

Super, meteen gepast aan de voet lekker comfortabel

Zeer snelle levering en heel correct.

Goede kwaliteit

Mooie laarzen van goede kwaliteit. Deze waren tijdig geleverd en netjes verpakt. Goede ervaring.

Lopen heerlijk, kan ze niet missen en koop ieder jaar een paar nieuwe laarzen van Gaborstore.

Mooie schoenen Zitten heerlijk Super snelle levering

Niks op aan te merken. Top

Hele goede ervaring duidelijk werd goed op de hoogte gehouden over de verzending. Netjes afgeleverd in goede verpakking.

Zeer goede kwaliteit.

Mijn ervaring met Gabor schoenen is dat ik altijd wel een schoen vind die zeer gemakkelijk zit .

Super mooie laarzen!!

Ik ben onlangs in de vestiging Den Bosch geweest en heb 2 mooie paar laarzen weten te scoren. Ze zaten gelijk goed . Heel modieus en een goede kwaliteit. Ik ben er super blij mee! Bedankt voor de goede en snelle service en wellicht tot snel!

Vrijdag middag 23 dec. besteld, volgende morgen in huis! En dat net voor de kerst! Heel blij met mijn nieuwe schoenen.

Deze schoenen lijken wel pantoffels en met een uitstraling van een chique schoen

Zie bovenstaande

Geweldige schoenen.

Super fijne laarsjes en sneackers gekocht!!!!

Zeer klantgericht met kennis van voeten en schoenen.

De winkelmedewerkster raadde mij een H aan, toen ik niet in een laarsje kwam, omdat ik niet alleen een brede voet heb, maar ook een hoge wreef heb. Aangezien ik ook een rechter voet heb, die een halve maat groter is dan mijn linkervoet, koop ik meestal een maat groter dan ik in de lengte nodig heb. Die was niet voorradig, dus heeft zij een nog grotere maat gebracht om te passen. Die zat rechts goed, maar was links te groot, dus heeft zij een zooltje erin gelegd. Ik zag dat zij eerst een zooltje probeerde met een verhoging aan de binnenkant van de voet (ik heb ook platvoeten, maar had dat niet gezegd, maar dat heeft zij dus wel gezien). Die paste niet, dus ging er een gewoon zooltje in. Toen ik nog twijfelde, heeft zij voorgesteld, om online de goede maat te bestellen en dat ik dat eventueel kon ruilen als het niet goed zat. Zij heeft meteen de bestelling in orde gemaakt. Een paar dagen later had ik de laarsjes in huis en die zitten als gegoten. Mijn complimenten voor de service.

Altijd snelle en goede service.

Ik ga altijd voor Gaborschoenen. Het liefste bij Gaborstore. Veel keuze en vooral ook wordt er gedacht aan dames met een kleine schoenmaat. Hier word ik nooit teleurgesteld

Een fijne mooie site van goede kwaliteit

Mijn ervaring met de Gaborstore is goed. Voor de eerste keer iets bestelt. Zal zeker niet de laatste keer zijn. Kwaliteit met een grote K. Goede service en snel geleverd.

Goed advies en service

In de uitverkoop mooie laarzen gekocht. Helaas was mijn kleur niet aanwezig. Maar ik kon gelukkig vanuit een ander filiaal de laarzen naar mijn thuisadres toegestuurd krijgen.

Mooie sneakers

Mooie kwaliteits sneakers. Netjes verpakt.

Uitstekende schoenen

Goede schoenen Draag ik al jaren!

Goede pasvorm (ook voor brede voeten!)

Ik heb best brede voeten, maar de pasvorm is zo goed dat ik deze pumps prima pas. De kwaliteit is ook erg goed.

Laarsjes zijn goed, jammer dat er geen los zooltje in zit, zoals gewoonlijk bij Gabor, zonder zooltje minder comfortabel. Uitgehaald en daarom afgeprijsd?

Prettig en snel!

Uitstekend Goede service , up to date bestelling afgehandeld.

Vlot snelle levering

Alles ging vlot.