Prettig en snel!

Uitstekend Goede service , up to date bestelling afgehandeld.

Vlot snelle levering

Alles ging vlot.

Zeer goed!

Ik heb al paar keer schoenen besteld via gaborstore Keurig verzorgd.

Super fijne service!

Zeker een aanrader om bij Gaborstore.nl te bestellen. Zeer fijne service!

Tevreden

Ik denk dat het een verbetering zou zijn, wanneer jullie bv van de tassen foto’s laten zien van de binnenkant van de tas. Op die manier kun je beter inschatten of je de spullen die je in je tas wilt stoppen, er daadwerkelijk in passen.

Weer een fantastische levering!

Zo fijn dat het zelfstandig met de feestdagen gewoon op tijd geleverd werd

Dikke 10!

Overzichtelijke website. Mooie kwaliteit schoenen. De maatvoering blijft altijd hetzelfde en de omschrijving klopt.

Duidelijk en goed toegankelijk

Website was zeer duidelijk en mijn schoenen die ik wilde hebben waren gauw gevonden.

Uitstekende service

Snelle en goede service. Ik heb alleen maar Gabor schoenen ivm de halve maten. Superfijn

Gabor heeft het!

Prachtige kwaliteitsschoenen die snel geleverd worden. Ik heb hier meerdere paren schoenen gekocht, altijd met veel succes!

Mijn eerste bestelling kon direct retour vanwege de levering van een verkeerde maat. Door de klantenservice gebeld met excuus en of ik de juiste maat toch nog wilde ontvangen. Deze levering verliep prima. Ik geef 4 sterren omdat ik de laarsjes graag met kerst had gedragen.

Prima duidelijke site!

Veel keuze, duidelijke site, keurige levering.

Snelle levering en goed verpakt

De bestelling was snel in huis.

De bestelling was super snel in huis. En ze lopen/zitten heerlijk

Zeer snelle levering en ze zitten perfect

Ik ben superblij met mijn nieuwe mooie schoenen van Gabor. Van instappers tot hakjes. Ze zitten allemaal in mijn kast. Nu koos ik voor een paar blauwe en een paar laklederen loafers. Mijn Gaborschoenen zitten nu ook weer perfect :-). Wel een half maatje kleiner kiezen dan je normale schoenmaat. Dankjewel Gaborstore.

Top sneakers

Zoals altijd fijne sneakers en zeer vlotte levering

prachtig zoals altijd

super snele levering

Zeer goed geholpen

Klantvriendelijke verkoopsters. Houden zich aan de gemaakte afspraken.

Slordig

Het is mij nu voor de tweede keer overkomen dat mijn veterlaarsjes een kleurverschil hebben. Mijn vermoeden is dat 1 vd schoenen in de winkel is geshowd en daardoor iets lichter van kleur is geworden.

Uitstekende levering!

De bestelde schoenen had ik de volgende dag al In huis. Ze zitten perfect en ik ben er blij mee!

I love Gabor shoes!

Always fit perfect!

Snelle levering in normale verpakkin, gewoon goed geregeld!

Snelle levering in normale, niet overdreven, verpakking, gewoon goed geregeld!

Meer dan n goeie schoen!

Ik draag alleen máár Gabor! Waarom? Topkwaliteit, keuze in de wijdte, uitneembaar voetbed bij G leest zodat je eigen steunzool fijn past, is er toch eens iets aan de schoen, hebben ze n topservice die fijn meedenken voor de juiste oplossing voor jou als klant! Ik draag al wel 25 jaar Gabor, dik tevreden, geen gedoe, zo fijn! Dankjullie!

Duidelijke communicatie, prachtig artikel en keurige levering

Top service!

Heel snel geleverd, ook al was het heel druk ivm kerstdagen, dus mooi op tijd mn nieuwe laarsjes kunnen dragen!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch