Zaterdag in de winkel gekocht, bevestiging via de mail en dinsdag volgens afspraak bezorgd. Top. Die dag bij een andere winkel ook wat gekocht en daar geen communicatie en het duurde het een week langer.

Ruime keuze en snelle bezorging

Koop al jaren schoenen en laarzen. Perfecte pasvorm, kwaliteit, lopen heerlijk !

Topmerk

Goede pasvorm en een prima kwaliteit mooi design en makkelijk in het onderhoud.

Correct en snel handelend!

Bestellingen worden snel en netjes bezorgd. Correcte afhandeling van eventuele terugbetalingen.

Geweldige service

Besteld en 2 dagen later keurig verpakt in huis

Alleen maar lof

Prachtige en degelijke schoenen en een superservice: online bestellen en 2 dagen later zitten de Gabor-schoenen perfect verpakt in de bus.

Mooie, comfortabele schoenen en makkelijk besteld

Makkelijk besteld en snel bezorgd.

Prachtige laarzen

Prachtige blauwe enkel laarsjes gekocht. Juiste maat. Zitten heerlijk.

Rollingsoft zijn prima schoenen

Heb ondertussen vijf paar Rollingsoft sneakers en twee paar sandalen. Fantastisch draaggemak.

Zeer goede kwaliteit en super service.

De schoenen van Gabor zijn altijd van zeer goede kwaliteit. Ze hebben een goede pasvorm en gaan lang mee. Via webshop goede en snelle levering en prima service.

Confortebel lopen

Mooie schoenen met een elegante uitstraling voor iedere dag

Ik heb het bestellen bij Gabor als heel prettig ervaren. Het gemak van bestellen op de website als de snelheid van het krijgen van de bestelde schoenen was geweldig.

Heel blij met mijn nieuwe laarzen!

Via de website mijn nieuwe laarzen besteld. De kleur en het leer van de laarzen waren net zoals het eruit zag in de webwinkel. De bestelling was zorgvuldig verpakt en werd snel afgeleverd. Bijgevoegd was een duidelijke omschrijving hoe de retour zendeling te regelen, dit is gelukkig niet nodig. Heel blij met mijn nieuwe laarzen.

Zeer goede en snelle service!

Uitstekend!

Snelle en goede service

Mooie schoenen, die lekker zitten. Snel besteld en bezorgd.

Snelle levering, mooie laarzen

Snelle levering, ook met de feestdagen voor de deur. Hele mooie laarzen van goede kwaliteit. Helaas wel terug moeten sturen omdat deze niet passend waren.

Snelle en goede service Ga zo door

Top levering

Goede en snelle levering

Duidelijk en snelle bezorging

Snelle levering en mooie schoenen/laarzen

Altijd mooie en goed passende schoenen en laarsjes.

Product zoals omschreven perfect geleverd

Product zoals omschreven perfect en vlug geleverd aan verminderde prijs ! Kan niet beter !

super

Snelle levering, goed verzorgd.

Mooie schoenen en snelle levering

Online bestelling helemaal volgens de foto's. Schoenen zijn sowieso goed van Gabor. Snelle levering dus blij met mijn aankopen

Niet te evenaren !

Steeds perfecte service, maar bovenal, de beste kwaliteit. Ik ben altijd tevreden van mijn Gabor schoenen. Geen pijnlijke voeten meer. Ik koop enkel nog Gabor !

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch