Geweldige schoenen. Ik heb alleen Gabor wat ik draag.

Goede service en mooie heerlijke draagbare schoenen. Zowel de sandalen, sneakers en laarsjes.

Prima snelle levering en service

Heel tevreden

Snelle levering goede schoenen

Comfortabele enkellaarsjes snel geleverd

Supersnelle levering !

Ik heb mijn bestelling in een kwaliteitsvolle doos ontvangen. Mijn laarsjes waren met zorg goed verpakt in papier. Zo is het fijn om te weten dat je bestelling in goede handen wordt geleverd.

Beloofd=gedaan

Levering ging zoals beloofd: onverwacht in Sinterklaastijd! En de schoenen lopen ook weer heerlijk endát had ik nou net wél verwacht.

Nooit meer een ander merk voor mij, perfect

Kwaliteit is uitmuntend, pasvorm perfect voor mijn lastige voet, mooie en makkelijke bestelsite. Goed verpakt en snel verzonden.

Geweldige vlotte service

Super fijn om in de winkel laarzen te passen, ze binnen no time te bestellen omdat de kleur niet voorradig was en al de volgende dag geleverd aan huis. Helemaal top!

Snelle en duidelijke communicatie

Goede levering volgens afspraak

Zoals afgesproken.

Duidelijk, betrouwbaar en vriendelijk. Bezorging zoals afgesproken. :-)

Mooie laarsjes, maar helaas toch retour.

De maat was goed, maar de schachtbreedte helaas niet, ik kreeg ze absoluut niet dicht. Helaas dus retour!

goede ervaring

Prima service en snelle bezorging. Meestal loop ik zo weg op Gabor schoenen maar helaas lukte dat deze keer niet en moest ik ze terugsturen. Wederom heel vlot geregeld en het aankoopbedrag stond zo weer op mijn rekening. Hulde.

Prettige en heldere site.

Uitgebreide keuze, fijne aanbiedingen en altijd iets van mijn gading.

Grote keus, hoge kwaliteit en perfecte pasvorm.

Meer dan de helft van mijn schoenenkast bestaat uit Gabor-schoenen en laarsjes. Dat komt omdat Gabor gewoon een hele goede pasvorm heeft (voor mijn smalle voeten). Maar vooral ook, niet in de laatste plaats, omdat de keuze in modellen, kleuren en uitvoeringen zo enorm is. Met Gabor heb je gewoon altijd iets elegants aan je voeten. Past altijd, bij elke outfit. Ik wil niet anders meer!

Geleverd wat beloofd werd, en meer.

Wat een klantenervaring moet zijn : 'naadloos' en 'easy'.

Snel geleverd precies wat ik zocht.

Snel

Gabor, altijd goede kwaliteit en nog leuk ook...

Supermooie collectie

Daar ik steunzolen heb, ben ik heel blij met de uitgebreide collectie voor steunzolen . Ik vind er steeds de geschikte schoenen , laarsjes enz voor mijn steunzolen. Er zouden meer merken hieraan moeten denken! Bedankt om zo n mooie ,elegante en comfortabele schoenen op de markt te brengen !

Goede keuze, snel verzonden

Goede en duidelijke keuze Snelle bezorging

Vertrouwdheid

Mooie schoenen met perfecte leest, veel keus en goed advies van vriendelijke.medewerkers.

Mooie collectie

Super mooie enkellaarsjes besteld ,echt een aanrader voor iedereen,voldoende keus.

Topprodukt

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Foto online beantwoordt identiek aan het product.

Weet je de juiste maat, dan past het altijd als pantoffeltjes

Zoals ik zeg in de zin hierboven: als ik een schoen mooi vindt en de juiste maat weet ik, die ik bij Gabor heb. Dan zitten ze als gegoten.

Een duidelijk webpagina en een fijne snelle levering

Mooie collectie goede kwaliteit.

correcte afhandeling en communicatie

correcte afhandeling en communicatie

Uitstekend!

Gaborestore.nl is overzichtelijk en duidelijk. Bestellen gaat gemakkelijk, je kunt je bestelling goed volgen en deze wordt ook snel geleverd. Ik heb een kwalitatief heel mooi product ontvangen en ben zeer tevreden!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch