Helaas paste de laarsje niet p,de retourzending ging zeer goed ook de terug betaling snel geregeld, Dank daar voor.

Supermooie laars

Gabor schoenen altijd goede pasvorm en leuke modellen.

top sneaker en snel in huis!

Mooie sneaker in een prettige wijdte (K) die toch smal oogt en súper snel thuis geleverd!

Geweldige kwaliteit

Ik heb nu laarzen gekocht maar ik koop al jaren Gabor schoenen en laarzen. Geweldige kwaliteit en snelle levering.

Correct

Vlugge levering

Perfecte pasvorm, beste merk

Is het enige merk waar ik me comfortabel mee voel, altijd een uitneembaar voetbad, ideaal voor het dragen van steunzolen. Goede kwaliteit en pasvorm.

Geef mij maar Gabor

Ja geef mij maar Gabor. Het schoenenmerk dat ik elk seizoen weer kies. Waarom ik ze hier koop. Goede service, snelle service en super mooie schoenen die elk seizoen weer prima zittenaan mijn voeten.

mooie schoenen ontvangen compliment

Schoenen besteld en ontvangen, erg mooi

Gabor-sneakers geeft voor mij de zekerheid van makkelijk lopen!!

Mijn looppatroon is veranderd en vaak pijnlijk. Ik heb leuke/mooie en fijne schoenen altijd belangrijk gevonden. Nu ben ik zeer beperkt in mijn keuze en die keuze heet Gabor: sterk, mooi, zit fijn.

Grandioos!

Ik vind de rollingsoft schoenen heerlijk lopen. In de vakantie bij toeval gekocht. Toen ik aan een nieuw paar toe was ,en mijn plaatselijke schoenwinkel geen maat 43 verkocht, de onlinewinkel ontdekt van Gabor. Wat een uitkomst! Besteld en de andere dag al in huis. Dus vanaf die tijd niet meer tobben en online bestellen!

Super snel

Hele snelle levering. Ik had mijn bestelling s avonds redelijk laat gedaan en de volgende dag al ontvangen.

Zoals altijd weer prima pasvorm, afwerking en uitstraling

Levering binnen 24 uur

Hele fijne schoenen iedereen aan te raden.

Zitten heel lekker en gelukkig een grote maat 43 alleen in de winkels haast niet te vinden om te passen , dat vind ik wel eens lastig. Wil niet altijd maar bestellen via internet.

Prachtige sneakers! Mega snelle levering

Ik kocht m'n 2de paar Gabor sneakers in 2 weken tijd:-) Ze zijn prachtig en ik ken ondertussen goed het merk. Ik heb normaal gezien maat 37 maar bij Gabor is dat 37.5. Bij andere schoenmerken heb je minder keuze in sneakers voor steunzolen maar Gabor is héél modieus en je bent steeds met de laatste trends mee. Geen klassieke dingen voor mij:-)

Heel fijne ervaring 0nline..

Helaas was de (breedte) pasvorm voor mij niet goed, maar ik hoefde geen geld te betalen voor de retournering. Hoop op snelle afhandeling want ik heb nu weer een ander paar besteld, wederom zonder verzend of retourkosten Groet Margret

De schoenen van Gabor zitten geweldig

Ik heb bredere voeten. Hier hebben ze daar de perfecte schoenen voor. Bestellen, aantrekken en lopen

Leuke hippe sneakers

Leuke hippe bont sneakers, die lekker apart zijn !

Erg mooie laarzen, snelle levering

Prima winkel. Moest een maat groter hebben, maar retour ging ook goed.

Geweldige service

Ik was niet zeker over mijn maat. Een maat kleiner was niet aanwezig en een maat groter de groter was verkleurd. De medewerkster ban Gabor Den Bosch stelde daarom voor om beide paren online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Echt geweldig! Daar ik achteraf toch de kleinere maat nodig had. In het verleden is dit ook al eens gebeurd bij een andere winkel en heb toen het (te) grote paar weg kunnen doen. Dus ik ben heel tevreden!

Waardeloos

Ik wil mijn aankoop terug sturen maar zie mijn aankoopsbon niet Aangeschaft 13 september!! Dreamy/Wool HT/ Met Farro/bronce maat 5 Heb een retourformulier gevraagd, geen reactie!

Snelle verzending

Snelle verzending van goed zittende Rollingsoft sneakers

Altijd fijne schoenen.

Fijne schoenen en ook snelle levering en goede service.

Prima laarsje gekocht. Heerlijke pasvorm. Snelle bezorging.

Laarzen zoals op de site en snel geleverd!

Zoals gezegd, laarzen zoals afbeeldingen op site , pasvorm perfect, ook voetbad ok . Maar heb zelf mijn aangemeten zooltjes, blij mee,in mijn geval maat 42.5 en een smalle kuit , niet eerder meegemaakt. Doe al 56 jaar mee, top!

Fijne schoenen goede pasvorm

Enkel laarsjes passen goed en binnenzolen kunnen er uit zodat eigen steunzolen er in kunnen. Super!

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch