Ik ben tevreden

Snel en vlekkeloos

Top! Prima prijs, snel geleverd

Snel en correct geleverd

Snel en correcte levering ,, is voor herhaling vatbaar.het

Snelle levering, mooie en stevige schoenen die geschikt zijn voor steunzolen.

In eerste instantie was het pakket niet goed aangekomen bij het afhaalpunt maar dit is vlekkeloos verholpen. We kregen een nieuw paar toegestuurd. Goede afhandeling.

Heerlijke schoenen, snelle bezorging

Zoals altijd weer heerlijk zittende schoenen. Bezorging was snel en correct. Zeer tevreden dus.

Goede kwaliteit all over!

Niet alleen de schoenen, sneakers, laarsjes en boots zijn van een goede kwaliteit, ook de website met duidelijke foto's doorloop je makkelijk. Bezorging en communicatie hierover zijn top!

Stijlvolle en Kwalitatieve schoenen

Mijn bestelling is snel gemaakt uit een groot assortiment. De verschillende breedte maten maken de schoen voor mij goed passend. De bestelling komt zorgvuldig verpakt binnen enkele dagen binnen. Kortom ik kies altijd graag voor gabor schoenen, er is veel Keuze, goede kwaliteit en fijne service. Kortom een fijn schoenen merk.

Netjes en snelle levering!!!

Ik bestel graag via de webshop, de schoenen zitten altijd goed. Het is een geweldig merk met veel keuzes. Het wordt snel en netjes afgeleverd. Als ik ze ontvangen heb ga ik ze inspuiten en gelijk aan doen. Inlopen is niet van toepassing, aan doen en weg lopen ermee!!!! TOP GABOR!!!

zeer goede steun en prima kwaliteit ! Mijn ganse gezin kiest enkel voor Gabor . Ideale schoen voor steunzolen !

Goede kwaliteit prijsverhouding en veel keuze

Veel keuze, makkelijk om te bestellen en supersnelle levering.

Uitstekend, snel en eenvoudig.

Snel levering, makkelijk te bestellen en een goed verzorgd bestelling.

Geweldig.

Mooie laarzen, en binnen 2 dagen ontvangen.

Snelle en perfecte service

Zo fijn geholpen en een goede service

Wat een goede service en heel fijn geholpen!kom graag terug!

Mooie sneakers en snel geleverd

Gabor schoenen hebben mijn voorkeur omdat ze voor mij een perfecte pasvorm hebben en ik de collectie altijd mooi vind (soms ook tijdloos).

Al jaren koop ik Gaborschoenen en ze bevallen me uitstekend!

De schoenen van Gabor zitten mij perfect. Ik heb geen makkelijke voeten en draag steunzolen. Maar door schoenen met een los voetbed van Gabor heb ik toch leuke, modieuze schoenen.

Netjes en vriendelijk geholpen

Mooie winkel en personeel is erg klantvriendelijk

Gabor is voor mij het beste merk voor schoenen. Perfecte pasvorm en geven geen vermoeidheid

Al jarenlang koop ik Gabor schoenen. Perfecte pasvorm. Geen vermoeidheid na langverwachte lopen. Voldoende keuze uit modellen. Voor mij de Gabor schoen.

Vlot en correct

Alles perfect

Goed geholpen

Mooie comfortabele schoenen in een apart kleur

Leuke comfortale schoenen in een leuke lila kleur! Eens iets anders. Vlotte en correcte levering!

Bestel regelmatig altijd goed

Al jaren bestel ik bij Gabor, maten altijd goed, kwaliteit en pasvorm ook altijd perfect. Kan het blindelings bestellen. Doe ze aan en je loopt er zo op weg.

Gabor, altijd mooi en goed

Mooie nette schoen. Gabor heeft halve maten daar ben ik erg blij mee. Ideaal voor mijn voet.

Al jaren gaborschoenen

Mooie uitstraling. Goede pasvorm. Loopt heel prettig.

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch