Uitmuntend!!

Nooit problemen Goede service

Prima levering

De schoenen die ik graag wilde waren niet meer in mijn maat in de winkel. De verkoopster heeft ze ter plekke online voor mij besteld. De gewenste schoenen zijn snel geleverd en zitten prima!

Niks beters dan Gabors aan je voeten!

Enkel Gabor voor mij. Gaborstore bezorgt snel en de klantendienst is geweldig als je een vraag hebt

Mooie schoenen, goede kwaliteit.

Altijd tevreden over Gabor. Dit keer de Gabor best fitting f leest besteld. Valt inderdaad wat smaller, maar door het breder loopvlak toch geschikt voor mijn voeten. Prima website en levering.

Duidelijk, praktisch, mooi!

Deze keer een paar laarzen gekocht. Maten zoals schachthoogte, lengte en kuitdikte staan vermeldt. Zodat ik zeker weet dat ik de juiste laarzen kies. Binnen een paar dagen thuis in deze drukke tijd. Gepast, en zitten heerlijk. De volgende dag meteen een hele dag aangehad. Geen centje pijn! Er gaat toch niets boven Gabor, mijn favoriete shop.

Helemaal prima

Omdat ik nogal lastige voeten heb en met de schoenen van Gabor geen problemen heb .Is ondertussen mijn derde paar in 1,5 jaar tijd .Er zullen er nog meer volgen al 's het aan mij ligt.

Eenvoudig en simpel proces

Het bestelproces was eenvoudig, makkelijk en zo gebeurd. Prima,service, pakketje was snel binnen

Vlotte levering

Helaas pasten de laarsjes niet. Ze waren te smal. Retour sturen ging erg makkelijk en de afhandeling was ook snel. Ik zal de volgende keer zeker weer bestellen!

De levering is zondermeer goed.

Uitstekend!

Razend snelle levering perfect ingepakt en ook nog eens een uitstekende kwaliteit Ik ben zeer tevreden!

Schoenen besteld, dezelfde dag verstuurd. DHL bezorgde het een dag later maar verder was alles heel goed gegaan. Schoenen zien er goed uit. Netjes verpakt.

Prima schoen,perfecte bezorging

Heel lekkere school zit perfect,ben blij met mijn aan koop

Snelle adequate behandeling.

goed geholpen in de winkel, andere kleur laarsje gepast om de juiste maat te vinden. Daarna mijn kleur besteld en 2 dagen daarna in huis. Prima.

Uitstekende service

Bij de eerste zending ging er iets mis met de verzending en was er een artikel stuk. Problemen werden zonder discussie fijn opgelost. Wel heb ik de laarsjes teruggestuurd omdat de kleur wat tegenviel. Met mijn mooie nieuwe suède blauwe laarsjes ben ik uiterst tevreden, en die waren er al binnen 1 dag!

perfect.

De bestelling is vlot verlopen, ik was aangenaam verrast over het aanbod, de schoenen zijn aangenaam om te dragen. de levering ging snel. bedankt

In één woord top

De schoenen zijn van goede kwaliteit, de levering is altijd heel snel, de volgende dag heb je ze altijd in huis.

Zeer snelle levering,

Snelle levering, zeer mooie laarzen !!

Prima en snelle bezorging

Een snelle levering van mijn bestelling. Helaas waren ze te groot, een kleinere maat besteld en weer werden ze snel geleverd

Service en kwaliteit, een fijne combi

aankoop, kwaliteit /kleur van levering en levering zelf: (DHL is 3x langs gereden, net zo lang tot ze me thuis troffen, hulde!) heel erg tevreden over! Gabor is een topmerk met prachtige materialen en fijne pasvorm, ik ben erg blij!

Snelle dienstverlening.

Mijn bestelling is snel en goed geleverd. Helaas pasten de schoenen niet, maar ook de retourzending verliep vlot.

De bestellingen zijn altijd met zorg ingepakt en op het opgegeven tijdstip geleverd.

Altijd fijn bij Gabor

Na bestellen de juiste schoenen in de juiste maat ontvangen. Wederom prachtige en lekker zittende schoenen die makkelijk te bestellen zijn via de site van Gabor.

Alles klopt

Alles klopte !!

Mooie schoenen en makkelijk besteld

Gabor heeft altijd een mooie collectie en bestellen en aflevering werkt soepel

Snelle levering, goede verpakking

Jammer genoeg waren deze laarzen te smal. Ik heb andere besteld‼️ Typisch want ik heb vele vele paren Gabor schoenen en laarzen in maat 5.5

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch