Bestelling is terecht

Mijn bestelling was verloren gegaan. Ik heb er wat moeite voor moeten doen maar uiteindelijk heeft men mij opgebeld om het probleem op te lossen en via mail op de hoogte gebracht waar ik mijn bestelling kon ophalen. Heel tevreden met mijn enkellaarsjes! Gabor zit altijd goed.

Goed geholpen in Utrecht

In Utrecht door twee leuke dames goed geholpen. Mijn maat was helaas niet aanwezig, maar werd de volgende werkdag opgestuurd.

Fijne service.

Zeer mooie schoenen. Passen perfect en een zeer snelle levering.

Slecht

I received the wrong size that I ordered.

Comfort, kwaliteit en service top!

Ik ben zoooo ontzettend blij met mijn laarsjes! Ze zitten heerlijk en ze waren snel bezorgd. Dit was helemaal wat ik zocht. Ik moest ruilen van maat, dat was super snel en goed geregeld.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Hele mooie laarsjes gekocht, snel en netjes afgehandeld!

Betrouwbaar in kwaliteit service

Gabor heeft de juiste schoenen. Zowel winter en zomer schoenen.

Chaotisch

Ik wist welke laarzen en welke maat ik nodig had,was al eerder geweest en erg goed geholpen de eerste keer.maar wilde no eens passen en dan bestellen.winkelmedewerkster luisterde niet echt en begreep het niet.gelukkig is de bestelling wel gelukt en heb mijn laarzen.ik wilde perse in de winkel bestellen omdat ik fysieke winkels belangtijk vind,maar volgende keer als er toch besteld moet worden,doe ik het zelf wel

Mooi sportieve en toch slanke schoen

Moet nog even inlopen om lekker te zitten, maar dat gaat zeker lukken.

Snel bezorgd. Heel zorgvuldig verpakt. Echt super.

Snel bezorgd. Heel zorgvuldig verpakt. Echt super.

Heel fijn geholpen in de winkel en via de site kunnen bestellen wat ik nodig had.

In de winkel goed advies gekregen. Omdat mijn maat niet op voorraad was, heb ik de juiste schoenen kunnen bestellen via de site. Snelle levering.

Ik ben heel tevreden!

De hele service is goed,

Hartstikke goed

Verkoopster was zeer behulpzaam en vriendelijk. Zij deed alle moeite om mij te helpen

Prachtige schoenen en een correcte bezorging!

Prachtige collectie Gabor schoenen en een correcte bezorging!

Top schoenen.

Geweldig fijne schoenen, snelle levering!

Bestelling correct maar levering niet

De bestelling was correct - alleen werd de leveringstermijn niet gerespecteerd. De bestelling werd 2 dagen later geleverd dan aangekondigd, maar dat ligt aan de koeriersdienst ennniet aan Gabor

Leuk model en zitten heerlijk

Gabor is een goede kwaliteit schoen

Heel goed voor herhaling vatbaar

Voor mij de eerste keer maar heel goed, het was allemaal keurig en goed verzorgd

Lieve, geduldige verkopers en dat aan het eind van de dag.

Zeer behulpzaam, vriendelijk en legde uit dat de schoenen die ik wilde online nog te koop waren en dat ze thuis bezorgd konden worden. Zo gezegd zo gedaan. Prima dus

De schoenen zijn snel verstuurd en keurig verpakt bij mij aangekomen.

Altijd service

Snelle levering, altijd TOP!!

Onduidelijk en gedoe!

Heb mijn bestelling keurig ontvangen. Helaas waren de laarsjes te groot. Om er zeker van te zijn dat ik niet weer de verkeerde maat zou kiezen besloot ik naar de Gabor store in Arnhem te gaan. Van te voren heb ik contact gehad met de servicedienst om te vragen of ik de laarsjes in de winkel zou kunnen ruilen. Volgens de heel vriendelijke dame was dat geen probleem. In de winkel echter werd me vertelt dat dit niet mogelijk was omdat ik via de site had bestelt en niet via de Gaborstore zelf. Vervolgens opnieuw contact gezocht met de servicedienst. Opnieuw een uiterst vriendelijk dame die me vertelde dat ik alle info voor een retourzending zou vinden onder aan de verzendbevestiging. Helaas, er staat geen enkele info onderaan deze mail. Morgen maar weer opnieuw het servicepunt bellen. :(((

Snel in bestelling en afhandeling.

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. Helaas waren deze korte laarsjes niet geschikt voor mijn voeten, maar ze waren wel heel leuk. Ik draag al jaren Gabor schoenen tot volle tevredenheid. Het retour verliep ook heel soepel, en ik had snel mijn aankoopsom retour.

Gabor is comfortabel en stijlvol

Vertrouwd en fijn alle bestellingen van gabor laarzen bevallen heel goed. Zowel de de korte enkel laarsjes als de lange laarzen zitten als gegoten.

Geweldig snel geleverd

Retour ook super makkelijk geregeld top

Zuid Willemsvaart 229

5211 SH ’s-hertogenbosch